• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim galiba aldatıyor. Acil bakar mısınız?

Ama benim şu an bir ev tutup onlara bakıcam imkanım yok. Çocuklarım için yuvamı kurtarma gibi bir niyette de asla değilim
Mantıklı davranın o halde, aileniz yok mu onların yanına gidemezseniz. Maalesef biraz daha birlikte vakit geçireceksiniz. Bakma durumunuz yok , çocuklar için ve sizin için nafaka verecek. Maddi durumu nasıl eşinizin sabit geliri var mı ?

Buradaki yorumları okuyunca cidden inanamıyorum. Aldatılan şiddet gören kadına boşanabilirsin diyene yuva yıkıcı gözüyle bakılıyor. Bunlar kanunda açık boşanma nedeni zaten. Benim algım cidden almıyor bazı şeyleri, kadının toplumda ikinci plana ötelenmesinin suçunu biz hep erkeklere atıyoruz ama bazı kadın zihniyetleri var ki erkekten beter. Bir erkeğin karısı erkeği aldatınca bir Allahın kulu 10 çocuklarıda olsa affet çocuğun var demez, hatta adam boşanmazsa onursuz midesiz olmakla suçlanır toplum tarafından dışlanır, daha ağır sıfatlar yakıştırılır. Ama iş kadın olunca erkeklerden önce kadınlar başlıyor, yuva kolay kurulmuyor, çocukların hayatını yakma, zaten dişi köpek kuyruk sallamış, yoksa masum saf koca niye aldatsın diye. Ya kardeşim adam yuvasını çocuğunu düşünmeden boynuzu takınca sorun yok, sen kocayı boşayınca boşanmanın tüm yükü sende; sanırsın kadınlar can sıkıntısından boşuyor kocayı. Epey zamandır takip ediyorum buradaki bayanların %80 i zaten sadece şiddet ve ihanette boşan diyor ama bazı kadın üyeler durup durup sanki ortada mutlu bir yuva varmışta buradaki kadınlar boşan diye tutturuyormuş edasıyla yorum yapıyor. Allah tüm kullarını eşit yaratmış, ben bir kadının adamın karısı yaptığında gözünün yaşına bakmayacağı bir konuda senin için affetmeyip boşanmakta bir seçenek dedim diye niye ben yuvayı bozmak isteyen kişi oluyorum?
İşte o kadınlar bir de çocuk yetiştirip bu hastalıklı zihinlerini nesilden nesile aktarıyorlar. Oğluşu Aslan kaplan aldatır elinin kiri, kızı katlansın canım nolcak adam evi mi ihmal etmiş yediği önünde yemediği arkasında, çocuklar da var bunun için yuva mu yıkılır hem sen boşanırsan o kadına gider, elin karısına gün mü doğsun vs vs. Kendi kendimizi ikinci sınıf insan yerine koyuyoruz, bu şekilde çocuk yetiştirdikçe erkekler aldatan, şiddet uygulayan kadınlar da hep sineye çekip katlanan. Değişmeli artık bu saçma zihniyet

Allahım o kadar zor bir durum ki çarşamba günü randevu aldım avukattan boşanma konusunda netim. Yalnız arkadaşlar benim çocuklarım biri 5 diğeri 1.5 yaşında. Arkamda maddi manevi destek olabilecek bir ailem yok kız kardeşim hariç. Ben diyorum ki bir iş bulup çalışayım düzenimi oturtayım sonrasında çocuklarımı geri alabilirmiyim. Onlarsız nasıl dayanıcam bilmiyorum çok küçük ve bana çok düşkünler. Ama gururum onurum herşey den önce gelir. Eş kişisinin ayağının altına paspas yapamam. Boşanma sürecini nasıl yönetmeliyim sizce
Bence boşanın ama iş bulma sürecinde evde kalmaya devam edin.Ev arkadaşı gibi olursunuz sadece.İş buluncada evden çıkarsınız çocuklarınızla birlikte.Bunu kabul eder mi eşiniz

Hattı öylesine açmış ama gerekirse savcılığa bile başvurup tüm geçmişi talep edebilirmiş vicdanı rahatmış mış mış mış. Hernryse uzadıkça çirkinleşiyor konu. Şu an yegane derdim çocuklar mahkeme babaya verse ben düzen kurduktan sonra geri alabilir miyim. Bir de Allahım bana dayanma gücü versin onlar olmadan nasıl yaşarım kalbim sıkışıyor düşündükçe

Boşanmadan önce eee gidin savcılığa

Ben anlamadım valla niye sonuna kadar gitmiyorsunuz

Başka şeyler dE mi var boşanmak istiyorsunuz da bu da bahane mi oldu

Yine yazıyorum çocuklarından 1 gün bile ayrı kalma

Bu arada sizi tebrik etmek istiyorum.4-5 aydır bu forumda yazıyorum ilk defa aldatma konusunda bu kadar dik duruşlu,tavizsiz bir konu sahibi gördüm.

Kızlarıma örnek olmak, zorundayım her anlamda. Şimdi anlamasalar bile ilerde birer yetişkin olduklarında elbet anlayacaklar. Benim için bitmiş adamın donunu yıkamaya mahkum edilemem evde. Şu sancılı süreci sıkıntısız çocuklarımda travma bırakmadan atlatmayı nasip etsin Rabbim başka da hiç bişey istemiyorum

Diyelim biri onun adina hat cikardi ve kullandi peki neden profil resminde esiniz var.bence esiniz cok zeki butun gorusmeleri whatsapptan yapmistir.yedekleme yapmayi kapatirsa hicbir sekilde ogrenemezsiniz.bu saatten sonrada gidip telefonu atar kullanmaz

Çocuklarınızı bırakmayın. Eşiniz eşyaları alsın gitsin siz ev tutmak vs uğraşmayın. Çocukların ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Sizde o arada iş bulun düzeniniz kurun.

Bende katılıyorum siz gitmeyin çocukların düzenini bozmayın. Zaten hep anlamadığım adamlar bı haltlar yedikten sonra çocuklarla gitmek zorundaymis gibi olan niye kadın oluyo ahlaksizligi yapan adam. Çocukların kadının bişeyden haberi yok neden onların düzeni bozulsun.

Boşanmadan önce eee gidin savcılığa

Ben anlamadım valla niye sonuna kadar gitmiyorsunuz

Başka şeyler dE mi var boşanmak istiyorsunuz da bu da bahane mi oldu

Yine yazıyorum çocuklarından 1 gün bile ayrı kalma
Kocası ilk başta çok şaşırmış gibi yapmış hattın varlığından haberdar değilmiş daha sonra öylesine açtım demiş o hattan bir şey bile çıkmasa sizce bu adama konu sahibi bir daha nasıl güvenebilir ayrıca bir adam neden “öylesine “ bir hat alıp bir de wapp fotoğrafı koyar ki

Öncelikle eşinizle anlaşma yoluna gidin D deryakaplann
Anlaşmalı boşanmaya çalışın yani.
Evi ve eşyaları size bıraksın. Nafaka size yeterli olacak kadar versin.
Eğer kabul etmezse çocuklar ve evi ona bırakıp mecburen siz gideceksiniz.
Yalnız sıkıntı şu. İyi bir baba mı? Yemekten, temizlikten anlar mı? O işteyken çocuklara kim bakacak?
Bunlar önemli detaylar.
Siz de çocuklarınıza yakın bir ev tutar, her gün uğrarsınız yanlarına.

İşte tamam geçmişteki insanlar cahilmiş yapmış ama şimdi koca koca üniversite mezunu iş güç sahibi kadınlar veriyor bu akılları, ben illa kadın boşansında demiyorum, kişinin kendi dünyasıdır, kendi tercihidir, kendi onuru gururudur boşanır boşşanmaz ama ben olsam boşanırdım diyene neden sanki yuvayı o kadın bozmuş ve boşanma gerçekleşse onun menfaatine birşey olacakmış gibi , sen buradaki kadınlara bakma bunlar yuva yıkıcı tarzında yorumlara çıldırıyorum.
Evli bir adamla beraber olan kadın ahlaksızdır ama kimse kimseyi karşısındakinin niyeti olmadan baştan çıkaramaz, bir ilişki yaşamak için kandıramaz. Yani ikinci kadına o fırsatı veren hep erkektir.
Ama öyle yorumlar yapılıyorki masum kocayı yoldan kötü kadın çıkarır, başka kadınlar boşan der yuvanın yıkılmasına vesile olur, zavallı aldatılan kadın başkasının lafına uyar aldatan kocasını boşayınca yuvasını dağıtır. Çocuklar bu kadınlar yüzünden babasız kalır, evlilik bu kadınlar yüzünden biter, burada bir Allahın kulu demez asıl suçlu elin kadının koynuna giren, karısına etmediği iltifatlatı eden, karısına almadığı hediyeleri elin kadınına alan kocadır asıl suçlu diye. Kazara söyleyende boşanma tellalığı yapmakla suçlanır. Birde üstüne evliliği bozan sanki aldatılan kadınmış gibi, evliliğin için mücadele et, kocanı terapiste gitmeye ikna et, çocuklarının babasız kalmasına sen sebep olma, hatta süslen, kilo ver, kocanı eve bağla diye akıllar verilir. Biz kadınlar bu kafada olduğumuz sürece erkeklere birşey demiyorum artık.

İçimdekilere tercüman olmuşsunuz fakat ne için susuyorsalar toplumunda etkisi büyük değil mi. Aldatmış veya aldatmamış, kötü davranmış veya davranmamış her ne olursa olsun işin sonunda boşanan, çocuklarıyla ortada kalan vah vah tüh tüh edilen dul kadınlar olmuyor muyuz. Ailesini dinlemedi evlendi işte başına bu gelir oh olsun ona diyenleri gördüm. Heleki yaşlılar varya nasıl laflar ediyorlar... Boşandıktan sonra hiçbir yerden maddi manevi desteği olmayadabiliyor. Susuyoruz, susturuluyoruz... hayat acımasız. Yoksa kim çeker kimi ? söyleyin bana. Bende kimsenin çekmemesi taraftarıyım.

Neden hemen sordunuz ki ?
Önce bekleseydiniz , takip etseydiniz ?

Madem sordunuz , müşteri hizmetlerinden 6 aylık döküm isteyin , anında yollarlar mail adresine.

"Aldatıldım ama boşanmam" derseniz de hiiiiiiiç ses etmeyin , kurcalamaya gerek yok.
Müşteri hizmetleri döküm vermiyor artık 🧐

Her iki çocuğunuz da çok küçük ve size ihtiyacı var. Öncelikle sakin olup bir plan yapın çocuklarınızla nasıl bir düzen oluşturabilirim diye düşünün.. Eşinize bırakmayı aklınızdan bile geçirmeyin . Biraz dusunce olsaydı o adamla bunu yapmazdı. Eşinizle konuşun. Beraber bir çözüm bulmaya çalışın . Eğer anlaşma yoluna girmiyorsa öncelikle bir iş bulun şartları oluşturun sonra boşanın . Çocuklarınızı ziyan etmeyin.

Bu tavsiyeyi çok rahatlıkla verebiliyorum çünkü benzer bir durum yaşadım 2 yıl önce. Çocuğumun kreşe geçmesini bekledim. Ve harekete geçtim. Bu gecen iki yil zordu ama her geçen gün bosanma noktasında daha da emin oldum.

Ha bu arada size kendini affettirmeye basarırsa her dışarı çıktığında her eve geç geldiğinde her fısatta aklıza gelecek acaba kime gitti kimle buluştu parasını kime harcıyor vs vs . Asla unutulamayacak bir durum baştan söyleyim. 10 yıl sonra 20 yıl sonra pişman olacaksin keske o zaman bosansaydım diye. Ben sadece kızım için sabrettim sartlarımı oluşturdum ve 1 ay sonra inş anlasmalı bosaniyorum. Hala ama başka yapabilecegim birsey var miydi keske 2 yil once bosanabilseydim 2 yil bana kar kalacaktı diye dusunmeden edemiyorum. Canınız çok yanıyor sartlarınız kötü ama eşinizi bosuna affetme yoluna girmeyin çünkü affedilmiyor.

Hattı öylesine açmış ama gerekirse savcılığa bile başvurup tüm geçmişi talep edebilirmiş vicdanı rahatmış mış mış mış. Hernryse uzadıkça çirkinleşiyor konu. Şu an yegane derdim çocuklar mahkeme babaya verse ben düzen kurduktan sonra geri alabilir miyim. Bir de Allahım bana dayanma gücü versin onlar olmadan nasıl yaşarım kalbim sıkışıyor düşündükçe
Ya belki haklıdır adam? Sonradan haklı olduğunu öğrensen boşandığın için için yanmaz mı?
Bunları yapman çok iyi bırak adam korkuya düşsün ilerde aklının ucundan bile geçmesin bi haltlar yemek. Korkut ama boşama. Hiçbirşey yapmamışsa yazık miniklere düzenleri bozulacak

İçimdekilere tercüman olmuşsunuz fakat ne için susuyorsalar toplumunda etkisi büyük değil mi. Aldatmış veya aldatmamış, kötü davranmış veya davranmamış her ne olursa olsun işin sonunda boşanan, çocuklarıyla ortada kalan vah vah tüh tüh edilen dul kadınlar olmuyor muyuz. Ailesini dinlemedi evlendi işte başına bu gelir oh olsun ona diyenleri gördüm. Heleki yaşlılar varya nasıl laflar ediyorlar... Boşandıktan sonra hiçbir yerden maddi manevi desteği olmayadabiliyor. Susuyoruz, susturuluyoruz... hayat acımasız. Yoksa kim çeker kimi ? söyleyin bana. Bende kimsenin çekmemesi taraftarıyım.
Mecburiyet farklı birşey, Allah kimseye yaşatmasın ama burada ailesi arkasında , daha çocuğu bile olmayan, iş güç sahibi kadınlara bile aynı akıllar veriliyor. Sanki yuvayı devam ettirmek tek kadının göreviymiş gibi.

Yani böyle bir başlık açacağımı hiç tahmin etmezdim. Arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyorum bugün eşimin e devlette dolaşırken adına aktif bir hat görüp telime kaydettim ve şokk WhatsApp fotosunda eşim. Hat 2 yıl önce açılmış son aktif oldugu tarih 30 ocak 2020. Eşim de duruma acayip şaşırdı (ya da rol yaptı) hatta müşteri hizmetlerini arayıp görüşme detaylarını talep etti mail olarak. Benim anlamadığım hadi hat bilgisi dışında açılmış olsun o resim o telefona nasıl ulaştı da profil resmi oldu. Kızlar çok kötüyüm ağzıma geleni söyledim eşim çok sakin sadece morali bozuldu baya. 2 küçük kızımız ve mutlu huzurlu giden bir evliliğimiz var. Eşim çok anlayışlı çok sevilen biri ailesine de son derece değer verir. Bana her konuda yardımcı olur kötü söz asla kullanmaz kalbimi kırmaz. Ama bu işin içinde aldatılma varsa benim midem böyle şeyleri kaldırmıyor bunu da çok iyi biliyor kendisi. Başına böyle bir durum gelen ya da tanıdığı olan var mı ne olur bana bir akıl verin
Buna benzer bir olay tanıdığımı başına gelmişti. Kadın adama ait bir hat buluyor. Adam arkadaşım benim adıma diyor ve kadının ailesi arkadaşını arıyor. Arkadaşı kadına söyleyemiyor ve ailesine hattı kullanmadığını söylüyor. Araştırınca adam üniversiteli bir kızla görüşüyormuş. Kadın yıkıldı. Evliliğine devam etti. 2.çocuğu yaptı. Kocası görsün duysun diye bir yerde sevgilisi varmış gibi ses kaydı bıraktı. Kocası direk dava açtı ve boşandılar. Kadın gerçekten aldattı mı bilmiyorum.

Back
X