İşte tamam geçmişteki insanlar cahilmiş yapmış ama şimdi koca koca üniversite mezunu iş güç sahibi kadınlar veriyor bu akılları, ben illa kadın boşansında demiyorum, kişinin kendi dünyasıdır, kendi tercihidir, kendi onuru gururudur boşanır boşşanmaz ama ben olsam boşanırdım diyene neden sanki yuvayı o kadın bozmuş ve boşanma gerçekleşse onun menfaatine birşey olacakmış gibi , sen buradaki kadınlara bakma bunlar yuva yıkıcı tarzında yorumlara çıldırıyorum.
Evli bir adamla beraber olan kadın ahlaksızdır ama kimse kimseyi karşısındakinin niyeti olmadan baştan çıkaramaz, bir ilişki yaşamak için kandıramaz. Yani ikinci kadına o fırsatı veren hep erkektir.
Ama öyle yorumlar yapılıyorki masum kocayı yoldan kötü kadın çıkarır, başka kadınlar boşan der yuvanın yıkılmasına vesile olur, zavallı aldatılan kadın başkasının lafına uyar aldatan kocasını boşayınca yuvasını dağıtır. Çocuklar bu kadınlar yüzünden babasız kalır, evlilik bu kadınlar yüzünden biter, burada bir Allahın kulu demez asıl suçlu elin kadının koynuna giren, karısına etmediği iltifatlatı eden, karısına almadığı hediyeleri elin kadınına alan kocadır asıl suçlu diye. Kazara söyleyende boşanma tellalığı yapmakla suçlanır. Birde üstüne evliliği bozan sanki aldatılan kadınmış gibi, evliliğin için mücadele et, kocanı terapiste gitmeye ikna et, çocuklarının babasız kalmasına sen sebep olma, hatta süslen, kilo ver, kocanı eve bağla diye akıllar verilir. Biz kadınlar bu kafada olduğumuz sürece erkeklere birşey demiyorum artık.