Esim gay mi nasıl anlayacağım...

Hanımefendiye göre defalarca aldatılması bir sorun teşkil etmiyor ki.

Çocuğunuz vefat etmiş. Başınız sağolsun. Gay olmasından ziyade beni bu durumda böyle iğrençlik peşinde olması çok etkiledi. Ne denebilir ki bu karaktersizliğe.
Ben sizi şu yönden anladım. Erkektir yapar zihniyeti içinde büyümüşsünüz. Sizin için bir kadınla görüşmesi o kadar büyütülecek bir şey değil. Zaten affetmişsiniz. Ama eşinizin bu işi erkekle yapması toplumca alışık olmadığımız bir şey. Şaşkın ve ne yapacağınızı bilmez bir haldesiniz.
Şunu söyleyeyim eşiniz Gay ya da değil çok önemli değil bu kısım. Eşiniz karaktersiz adi bir adam. Ahlakı zayıf. İşi bu yönden ele alın. Yani bu durumu nasıl hafifletip affedebilirim suç ben de mi yerine ben ahlaksız bir adamla ömrümü geçiremem demelisiniz. Bu düşünce ile yola çıkarsanız daha doğru kararlar verirsiniz.

Aslında oyle değil yani şöyleki erkektir yapar mantığında buyumedim çünkü babam çok şükür yapmadı ama beni çaresiz bırakan ailemin aslında var ama yok oluşu bana destek olmazlar hiçbir konuda hep eşimi desteklediler başka konularda da aynı onlar için gecinde esinle nasil gecinirsen geçin başka mantık yok şimdi hamileyim inanın bu çocuğu kendi yanlizligim için yaptim nasipse seneye okulum bitiyor ve ins atamam çıkarsa bu sorunları çözeceğim ins.

Nefes alan derken abarmissiniz hayvanlarda mi dahil ne alaka uslupsuz yorum yapmayın lutfen yorum için yorum

çocuğunuz vefat etmiş eşiniz sapıklık derdinde
onu da yapmış olabilir potansiyel var
hayatınız çok düzgün benim yorum mu uslupsuz oluyor
bazıları gerçekten bu hayatları hak ediyor

Nesi tuhaf ya bosanma yada baskasina gitmesin diye ters ilişki hariç herşeyi yapacam ne yapabilir ki insan siz içinizde bulunduğum durumu yaşayıp bilmediğiniz için rahat konuşuyorsunuz

yazdıklarınızı bir okusanız keşke..
ters ilişki yapmam çünkü günah demişsiniz ama intihar etmişsiniz o günah değil mi ?
bu kadar kendinden vazgeçmek normal değil destek alın ve boşanın..

S
Hanımefendiye göre defalarca aldatılması bir sorun teşkil etmiyor ki.
Siz ikiniz ne sacmaliyorsunuz böyle defalarca dediğiniz iki kez oldu üçüncü olsa affetmem zaten ama önce bunun doğruluğunu kesinlestirmeliyim artı gay olup olmaması sorun olmasa yada kadın olup olmadığı önemli olup olmasa burda bunu dile getirmez yüzeysel yazardım gelişi güzel konuşmak herkesin yapabileceği birsey suan sizin yaptığınız gibi sizden karsinizidakini asagilamaniz için yorum beklenmiyor karşınızdakini anlayıp empati yeteneğiniz varsa onu kullanmanızı bekliyorum ki cahil bir insanda degilim okumuş bir bayanim her insanın başına gelebilecek birsey bu belkide sizin de sonuçta kimse istemez böyle birsey içinde evlenmez

Bu arada düzgün bur yorum yapma uslubunuzdan dolayı teşekkür ederim gelişi guzel suçlama tercihine girmediguniz icin de

şimdi hamileyim inanın bu çocuğu kendi yanlizligim için yaptim nasipse seneye okulum bitiyor ve ins atamam çıkarsa bu sorunları çözeceğim ins.

Kafam dağılsın diye okuyordum beynim bulandı.

Kendi yalnızlığınız için çocuk yapmak nasıl bir mantık?

Evcil hayvan mı bu, hamur işi mi?

Onlar bile keyif için, oyalanma için olacak şeyler değil.

Kendi varlığının bile hükümsüz olduğu bir evlilikte kendi yalnızlığı için çocuk yapan bir kadın bu bencillikle daha neler hak eder, neler yaşar.

Çok yazık.

yazdıklarınızı bir okusanız keşke..
ters ilişki yapmam çünkü günah demişsiniz ama intihar etmişsiniz o günah değil mi ?
bu kadar kendinden vazgeçmek normal değil destek alın ve boşanın..
Ben bunu kendime yaparken kendimi kaybettim cinnet geçirdim ama Allahtan af dileyip duruyorum affedecek olanda mevla tabiki yanlis birşeydi bunun bilincinde olan bir insanım ama yerinize koyun beni böyle birsey gelse başınıza ne yapardınız

bunu gercekden soruyor musunuz ?
dalga gecıyor olmalısınız
mesela bunun ustune sırf keyıf ıcın cocuk yapmazdım
o adamla aynı yataga gırmez onurum serefım adına onun parası bogazımdan gecmezdı

Eleştiri yaparken sadece düşündüğünüz karşınızdakini ezmek mi ben cahil bir insan degilim sadece çaresizlik bunun üzerinden 3 yıl geçti kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez çok çok zor günler geçirdim ben çocuğumun vefati da çok etkiledi beni ve eşimin bu davranisi

Birde eğer ki aileniz olmasaydı böyle konusmazdiniz

evet evlat vefatı cok agır bırsey
allah kımseye yasatmasın cok cok cok acı ınsanın kalbı delınır heralde bunu cok ıyı anlarım
ama onla bu bambaska bırsey

Y

bunu gercekden soruyor musunuz ?
dalga gecıyor olmalısınız
mesela bunun ustune sırf keyıf ıcın cocuk yapmazdım
o adamla aynı yataga gırmez onurum serefım adına onun parası bogazımdan gecmezdı
Doğru olup olmadığından emin olmadığım birsey için ben bunu yapmam yapmadım da

Erkektir yapar demeseler de tavırlarıyla sizi buna mecbur bırakıyorlar. Boşanırsan destek olmayız demeye getirmişler.

Birde eğer ki aileniz olmasaydı böyle konusmazdiniz

Ailem olmasa daha fazlasını da konuşurdum.

O çocuğun da bir ailesi olmayacak, evliliğinizin akıbeti belli değil, babasının cinsel tercihleri sorgulanıyor tarafınızdan, aldatılmış, intiharı ciddi ciddi denemiş bir annesi var ve hala düzelmemiş, netleşmemiş bu durumlar.

Kendi yaşadığınızı misliyle yaşatacaksınız o yavruya, günah değil mi?

Kendi yalnızlığınız için bu adamdan hamile kalmışsınız, evladınızla iki kişilik bir yalnızlığınız olacak artık.

Allah o çocuğun yardımcısı olsun.

Doğru olup olmadığından emin olmadığım birsey için ben bunu yapmam yapmadım da
arkadasım ıllakı yatakda basman mı gerekıyor
adam her fırsatda neyın derdıne dusmus
ustelık bı acı yasamıssınız bırlık beraberlık varken tutmus neler yapmıs
sız hala emın degılım dıyorsunuz

gercekden dıyecek bırsey bulamıyorum cok yazık
kendı düşen ağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…