Eşim gay mi

123aysuna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
23
53
3
46
Esimle evleneli 8 ay oldu ikimizinde ikinci evliligi yasimiz 45.1,5 yil flort donemimiz oldu.birbirimize pek yaklasmiyorduk o muhafazakar bir kulturden geliyordu ayrı sehirlerdeudik o geliyordu ben gidiyordum guzel anlasiyorduk.fakat fazla yaklasmiyordu hep gunah diyordu bende israr etmedim ve evlendik.ilk gece yattik arkasini dondu ben ona sarilinca beni azarladi bu birkac gun boyle devam etti ve ben cok uzulup agliyordum bu konuda beni aydinlatmasi icin surekli sordum once ofladi pufladi sonra kokuyorsun dedi bana okadar uzuldum ki bugune kadar kimseden boyle birsey duymamistim .yinede olabilir diyerek her turlu temizlik duş vs dikkat ettim.birgun evi temizlerken banyoda vibratör buldum ve birkac gun sonra bunu sordum kendisine.aldigim cevap beni tatmin etmedi ve aylarca isteksiz dokunmuyor sarilmiyor uc bes defa benim zorumla birlikte olduk o da 5 er dakika .istek yok ilgi yok benimle asla yalniz kalmak istemiyor kesinlikle bir hediye yok hicbir ihtiyacimi karsilamiyor biryere goturmuyor.yataga yattigimizda uykum var diye turlu bahaneler uydurup kavga cikartiyor.ve ensonunda baska bir sebepten kavga cikarip benim gitmemi sagladi sonrada bu is bitti sen cok saygisizsi.n dedi.

Vibratöre cevabı ne oldu?

Yillardir bekarim ya arkadaslarim oyle saka olsun diye almislar dedi
Bekar erkekler vibratör mü kullanıyor ne alaka yahu?
Bir erkeğin erkekliğine böyle laf edilse, birbirini bıçaklayacak duruma gelirler. Evde saklamış mı eşiniz vibratörün anısına saygıyla?

Boşu boşuna hakkınıza girmiş. Ne bok yemeye evlenmiş o zaman. Bekar hayatında ne bok yerden ye başkasının günahına ne giriyosun. Birde 2. Evlilik yani. Geçmiş olsun

Yıllardır bekarım arkadaşlarım şaka olsun diye şişme bebek aldı deseydi anlardım. Rezil erkek şakalarından derim ama vibratör neden? Eşinizin telefonu ve arama geçmişine vs baktınız mı?
Telefonunu asla birakmaz ve hep sifrelidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…