Eşim gay mi

Ay hala soruyosunuz "gay mi" diye töbeler olsun!
Aslinda aklimdaki bulgularim hep o yondeydi ama israrla benim yillardir evlilik hayatim olmadigi icin erken bosalma sorunum var diye beni endiselendiriyordu baxen acabaya dusuyordum

İşte lgbt ne karar destek verirsek aile hayatlarımız okadar yok oluyor....
Yok tam tersi. Lgbt ye ne kadar nefret kusarsak, ne kadar toplum disina itersek o kadar bizi kandiriyolar topluma normal imaji cizmek icin. Paravan evliligin amaci bu. Insanlar tercihlerini ozgurve yasasa paravana ihtiyac duymaz.

Yok tam tersi. Lgbt ye ne kadar nefret kusarsak, ne kadar toplum disina itersek o kadar bizi kandiriyolar topluma normal imaji cizmek icin. Paravan evliligin amaci bu. Insanlar tercihlerini ozgurve yasasa paravana ihtiyac duymaz.
Normal bırakırsakta okadar sapkınlık arttı ki karı koca tatmin olmayıp 3. Hatta 2.cift vs vs sonra değişik sapkinliklar evlilik, bebek hepsi hayal olacak..

Kolay kolay kimseye boşan demem ama sen bu adami ondan önce davranip boşa bacım

Normal bırakırsakta okadar sapkınlık arttı ki karı koca tatmin olmayıp 3. Hatta 2.cift vs vs sonra değişik sapkinliklar evlilik, bebek hepsi hayal olacak..
Yok be ya. Avrupada kimse kimseye karismiyo. Kimse de kimseyi kandirmiyo o yuzden. Normal evlilikler kari koca iliskileri bebek sahibi olanlar da var. Swinger, grup ya da aldatma farkli bisey ondan bahsetmiyorum ben

Bahsettiginiz sey insanin yatkinligi ile ilgili aslinda. Icinde biseksuellik ya da grup seks iceren dizi/filmlere denk geliyoruz. Ozellikle dizi/film platformlarinda bolca var, filmin ortasinda pat diye cinsellik basliyor yani baska yerlerde de bu iliskileri goruyoruz. Birisi gelip bu tarz bir iliski teklif etse cevabim net bir sekilde "hayir" olacaktir, acaba diye bile düşünmem. Bahsettiginiz seyleri yasayan insanlar buna yatkin olan kisiler

İşte lgbt ne karar destek verirsek aile hayatlarımız okadar yok oluyor....
Bence lgbt bireyler toplumda bu kadar baskıya maruz kaldığı için böyle saçmasapan evlilikler çıkıyor. Adam sırf elalem anlamasın diye gitmiş paravan evlilik yapmış bi de üstüne lgbt düşmanı görünerek kişiliğini saklamış. Çevremde duyduğum iki tane böyle evlilik vardı, ikisinde de adamlar muhafazakardı. Keşke herkes istediği cinsel kimliği yaşasa özgürce de böyle saçmasapan hareketler yapmasalar.

Evet kadinlarin hayati kayiyo sonunda.

Sorunun cevabı içinde, bir evdeki vibratör kadına ait değilse hatta kadının haberi bile yoksa başka ip ucu aramaya gerek yok. Şerefsizin biri tarafından paravan olarak kullanılmışsınız.

Sorunun cevabı içinde, bir evdeki vibratör kadına ait değilse hatta kadının haberi bile yoksa başka ip ucu aramaya gerek yok. Şerefsizin biri tarafından paravan olarak kullanılmışsınız.
Maalesef oyle şuan neyapabilirim hukuki olarak bir dusuncesi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…