- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.030
- 468
Muhafazakar olmayana da yapılmaz yav bir erkeğin en hassas noktası bu. Kan çıkar ayol.Muhafazakar adama vibratörlü şaka yapılmaz, yalan söylemiş. Paravan evlilik yapmış sizinle:/
Zaten ikimizinde cocuklari varSakin çocuk yapma düzelir diye de bekleme
Muhafazakar olmayana da yapılmaz yav bir erkeğin en hassas noktası bu. Kan çıkar ayol.
Birgun kafaya koydum masaj yapma bahanesiyle denedim ve muthis zevk aldi o bolgedenAdam anal yoldan ilişkiden hoşlanıyor. Sizinle paravan evlilik yapmış. Muhafazakârlarda bastırılıyor.
Nasıl yaniBirgun kafaya koydum masaj yapma bahanesiyle denedim ve muthis zevk aldi o bolgeden
Esimle evleneli 8 ay oldu ikimizinde ikinci evliligi yasimiz 45.1,5 yil flort donemimiz oldu.birbirimize pek yaklasmiyorduk o muhafazakar bir kulturden geliyordu ayrı sehirlerdeudik o geliyordu ben gidiyordum guzel anlasiyorduk.fakat fazla yaklasmiyordu hep gunah diyordu bende israr etmedim ve evlendik.ilk gece yattik arkasini dondu ben ona sarilinca beni azarladi bu birkac gun boyle devam etti ve ben cok uzulup agliyordum bu konuda beni aydinlatmasi icin surekli sordum once ofladi pufladi sonra kokuyorsun dedi bana okadar uzuldum ki bugune kadar kimseden boyle birsey duymamistim .yinede olabilir diyerek her turlu temizlik duş vs dikkat ettim.birgun evi temizlerken banyoda vibratör buldum ve birkac gun sonra bunu sordum kendisine.aldigim cevap beni tatmin etmedi ve aylarca isteksiz dokunmuyor sarilmiyor uc bes defa benim zorumla birlikte olduk o da 5 er dakika .istek yok ilgi yok benimle asla yalniz kalmak istemiyor kesinlikle bir hediye yok hicbir ihtiyacimi karsilamiyor biryere goturmuyor.yataga yattigimizda uykum var diye turlu bahaneler uydurup kavga cikartiyor.ve ensonunda baska bir sebepten kavga cikarip benim gitmemi sagladi sonrada bu is bitti sen cok saygisizsi.n dedi.
Hayir vibratorle degil masaj elimle yaparak yokladimNasıl yani
Anam siz ne yapıyorsunuz ne yaşıyorsunuz öyle
Çok amaclı vibratör olmuş
Aklım da cok utandiran sorular yığınla
Peki neden böyle bir adamla evlendiniz? Şifre mahremiyet içindir. Eşler arası mahremiyet söz konusu değil tabii ki. Bu adamın hala gizli saklı bişeyleri var.Telefonunu asla birakmaz ve hep sifrelidir
Ha aman diyimHayir vibratorle degil masaj elimle yaparak yokladim
Saygi duydugum icin karistirmak istemedimPeki neden böyle bir adamla evlendiniz? Şifre mahremiyet içindir. Eşler arası mahremiyet söz konusu değil tabii ki. Bu adamın hala gizli saklı bişeyleri var.
Çok üzgünüm ama eşinizin farklı cinsel yönelimi var veya başka bir kadın var ve sizden saklıyor. Vibratör de onların oyuncağıSaygi duydugum icin karistirmak istemedim
Bence daha önceki eşi de yediği naneleri yakalamıştır. Paravan evlilik kadına çok üzüldümYani böyleyse şayet niye ikinciye evlenir onu anlamış değilim amaç ne bir kadınla nikah masasına oturmak amaç ne gitsin ona göre yaşasın hadi 1.anlarım da 2.evlilik niye yapar böyle bir insan
Saçma ama sana üzüldüm ALLAH yardımcın olsunYillardir bekarim ya arkadaslarim oyle saka olsun diye almislar dedi
Demek ki arkadaşlar da biliyor gay olduğunu?Yillardir bekarim ya arkadaslarim oyle saka olsun diye almislar dedi
Destek degiliz heleki bu adam bi okadar da escinsel dusmani oldukca maskulenİşte lgbt ne karar destek verirsek aile hayatlarımız okadar yok oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?