Eşim geç geliyor

mzqnnn

OnLy God Can Judge Me!
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
197
4
26
Diyarbakır
eşim hala eve gelmedi saat kaç oldu....bunu ayda bir yapardı ama bu ay devamlı böyle ne yapmalıyım o gelince ne demeliyim lütfen yardımmmmm

nerdeydin............!

ayrıca konu adında yabancı harf kullamak yasak galiba cewap diye türkçe bir kelime yok

Son düzenleme:
eşinle iletişim sorunlarınız var herhalde yoksa eşi bı ay boyunca geç gelen kadın ne dıyeceğini çok ıyı bılır

eşim hala eve gelmedi saat kaç oldu....bunu ayda bir yapardı ama bu ay devamlı böyle ne yapmalıyım o gelince ne demeliyim lütfen yardımmmmm

normalde işten kaçta çıkıyor ayda bir geç geldiğinde nerede olduğunu söylüyor??

çok soru sordum k.bakma..

bence,

eve gelince nerede olduğunu sor ama hesap sorar gibi değil sakinlik herzaman işe yarar bana göre...
mantıklı bir açıklama yaparsada al karşına seninle sakin bi şekilde konuşmak istiyorum biz bir aileyiz bir evin ve sorumlulukların var eve geç gelmen hoş değil sebepleri neler huzursuzmusun mutsuz musun vs gibi başla cümlelerine gerisi gelir zaten :34::34:

eşinle iletişim sorunlarınız var herhalde yoksa eşi bı ay boyunca geç gelen kadın ne dıyeceğini çok ıyı bılır

bi iletişim kopukluğu war doğru ama..inanın elimden geleni yapıyorum..ve ben yanlız kalmaktan çok korkan biriyim o bunu çok iyi biliyor ama ona rağmen böyle ne demeliyim gelince nasıl tepki wereim_?

bi iletişim kopukluğu war doğru ama..inanın elimden geleni yapıyorum..ve ben yanlız kalmaktan çok korkan biriyim o bunu çok iyi biliyor ama ona rağmen böyle ne demeliyim gelince nasıl tepki wereim_?

durumun normal olmadığını söyleyın herhalde evli bır erkek hergece gezıp tozmamalı benımki yalnız hiç gezemezde o başka

isterse evde 5 kişi olsun yınede evli bı erkek bu saate dışarıda olmaz olmamalı o bu saatte gelicek sabah işe gıdecek çalışıyorsa ne paylaşımınız varkı bu nasıl evlilik

Son düzenleme:
eşimle bz akrabayız durumu ailelere de taşıyamıyorum ama kendimi çok çaresiz hissediyorum kızsam da bağırsamda düzgün bi şekilde söylesemde anlamıyor hep savunmaya geçiyor bi şeklide beni haksız çıkarıyor.

Eski konularına bakmama rağmen hakkında fikir sahibi olamadım :44:
Tek bildiğim henüz çocuğunun olmadığı :34:
Elimizde çok az bilgi var ne denebilir ki bu durumda :44:

eşimle bz akrabayız durumu ailelere de taşıyamıyorum ama kendimi çok çaresiz hissediyorum kızsam da bağırsamda düzgün bi şekilde söylesemde anlamıyor hep savunmaya geçiyor bi şeklide beni haksız çıkarıyor.

Akrabasınız diye herşeye eyvallah çekecek halin yok yani :45:

normalde işten kaçta çıkıyor ayda bir geç geldiğinde nerede olduğunu söylüyor??

çok soru sordum k.bakma..

bence,

eve gelince nerede olduğunu sor ama hesap sorar gibi değil sakinlik herzaman işe yarar bana göre...
mantıklı bir açıklama yaparsada al karşına seninle sakin bi şekilde konuşmak istiyorum biz bir aileyiz bir evin ve sorumlulukların var eve geç gelmen hoş değil sebepleri neler huzursuzmusun mutsuz musun vs gibi başla cümlelerine gerisi gelir zaten :34::34:

eşim öğretmen 12de gidip 5te geliyor bende işten 8de geliyorum gelince o evde olmuyor tabi sonra bu saatlere yakın geliyor...

eşim öğretmen 12de gidip 5te geliyor bende işten 8de geliyorum gelince o evde olmuyor tabi sonra bu saatlere yakın geliyor...

siz hiç görüşmuyorsunuzkıyaa

severekmı evlendınız eşiniz evliliğinde mutsuz görunuyor sureklı kendısını dışarı vurmasından insanın aklına bu geliyor

Son düzenleme:

5 te çıkan bir adam bu saate kadar napar dışarda :37:
İletişiminiz sıfır orasını anladım da evliliğinizde var mı başka problem şiddet/hakaret/umursamazlık/cinsel soğukluk/saygısızlık vs ?

hemde çoooooook severek evlendik.. aileler desteklememesine rağmen....

bı konu daha vardı yıne böyle çoooookseverek evlenmişler ama adam evın yolunu bılmıyor demekki baştan çok sevmek okadarda önemlı değil sonradan sevmek daha muhım

evını eşini seven bı erkek bu sattte dışarıda ne arar

Back
X