Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdeydin............!
eşim hala eve gelmedi saat kaç oldu....bunu ayda bir yapardı ama bu ay devamlı böyle ne yapmalıyım o gelince ne demeliyim lütfen yardımmmmm
eşinle iletişim sorunlarınız var herhalde yoksa eşi bı ay boyunca geç gelen kadın ne dıyeceğini çok ıyı bılır
bi iletişim kopukluğu war doğru ama..inanın elimden geleni yapıyorum..ve ben yanlız kalmaktan çok korkan biriyim o bunu çok iyi biliyor ama ona rağmen böyle ne demeliyim gelince nasıl tepki wereim_?
eşimle bz akrabayız durumu ailelere de taşıyamıyorum ama kendimi çok çaresiz hissediyorum kızsam da bağırsamda düzgün bi şekilde söylesemde anlamıyor hep savunmaya geçiyor bi şeklide beni haksız çıkarıyor.
normalde işten kaçta çıkıyor ayda bir geç geldiğinde nerede olduğunu söylüyor??
çok soru sordum k.bakma..
bence,
eve gelince nerede olduğunu sor ama hesap sorar gibi değil sakinlik herzaman işe yarar bana göre...
mantıklı bir açıklama yaparsada al karşına seninle sakin bi şekilde konuşmak istiyorum biz bir aileyiz bir evin ve sorumlulukların var eve geç gelmen hoş değil sebepleri neler huzursuzmusun mutsuz musun vs gibi başla cümlelerine gerisi gelir zaten![]()
eşim öğretmen 12de gidip 5te geliyor bende işten 8de geliyorum gelince o evde olmuyor tabi sonra bu saatlere yakın geliyor...
siz hiç görüşmuyorsunuzkıyaa
severekmı evlendınız eşiniz evliliğinde mutsuz görunuyor sureklı kendısını dışarı vurmasından insanın aklına bu geliyor
eşim öğretmen 12de gidip 5te geliyor bende işten 8de geliyorum gelince o evde olmuyor tabi sonra bu saatlere yakın geliyor...
hemde çoooooook severek evlendik.. aileler desteklememesine rağmen....
hemde çoooooook severek evlendik.. aileler desteklememesine rağmen....
5 te çıkan bir adam bu saate kadar napar dışarda
İletişiminiz sıfır orasını anladım da evliliğinizde var mı başka problem şiddet/hakaret/umursamazlık/cinsel soğukluk/saygısızlık vs ?
hayır sadece eşimin özgüveni fazla..
He kendini bulunmaz hint kumaşı sananlardan desene![]()
hayır sadece eşimin özgüveni fazla..