Eşim geç geliyor

Yani nerede olduğunu söylemeden gelmiyor? Ve sen bunu sormak için çekiniyorsun?
Yeni evli eşini evde bırakıp gidecek kadar mühim ne mesele var?
Bence sen çok hatalısın en az eşin kadar?
Necisin sen onun nezdinde?

valla cnm senn yerinde olsam çok pis kavga ederdim ..... afedersin eşek bası yok burda ... başlarım onun arkadaşlarına .. evli barklı adamın ne işi varmış 12 ye 1 e kadar dışarıda .... sokakta sürtmek istiyorsa evlenmeyecek elalemin hayatınıda karartmayacak arkadaş ....adam gibi saatinde gelcek oturcak yemek yiyecek ve yatacak ..... sen ayda bir izin vermekle hata etmişsin .... ben bir gece gec gelse oda memlekete gittiğimizde sadece 1 gün ark larıyla buluşur saat akşam 8 den 12 ye kadar anca durur o saatler arasındada en az 3 kere beni arar aramazsa ben ararım benm tlf numu açmazsa gideceği son gece olur yok sürekli tekrar eder beni umursamazsa beni göreceği son gün olur .....

her gece her gece olmaz ki canım :19:aslında benimde bu konuda sıkıntım var geç gelme değil ama arkadaşlarıyla kahvede çok vakit geçiriyor bazen geciktiği de oluyor ben de kızıyorum ama bu erkek milleti akıllanmaz:23:önce iyilikle konuş baktın anlamıyor bir gece uyuyormuş gibi yap eve alma bakalım ne yapacak:31:

Biu neya esin evi otel gibi kullaniyor sadece yatmaya geliyor bim esimde arkadaslariyla oyin oynar ama aksamlari yada bn izin verdeigim zaman eskiden dinlemeiyordu guzellikle soyledim anlamadi bnde kavga ettim agladim bagirdim cagirdom ve sonunda anlasma yapildi bn ostedigim zaman anlastigimiz saatte eve geliyor cok zor durum anlasilan esin guzellikle anlamiyor seni

Benim esimde gec gelir,ama ben sizin kadar stress cikartmadim,cikartmamda,evini cocuklarini,beni ihmal etmiyorsa benim icin sorun yok,ama benim esim hergün gitmez,belki hafta sonlari oda 1gün sadece,aradim zaman cikmazsa tabiki bende kiyameti koparirim...

Back
X