- Konu Sahibi yeduaetsev_
-
Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor.Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum.
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.
yani mecbur idare edeceğim sanırım adamı gecelikleri sevdirmeye zorlayamam yacinsellikte bir problem yokmuş, demekki seninkinin huyuda böyle canım idare et :)
Ya tam kocam kafasında biri ama bu dünyada hep mi zıtlar birbirini bulur bilmiyorum. Umarım kocan süslü ve gecelikleri çok seven biri olmaz :))Bende mesela gecelikler den hoşlanmamve bence de dudakta ruj varken öpülmemeli O anki duyguyla tabiki öpülebilir..
Tercih meselesi, çok kafana takıp üzme kendini
edit: bekarım
Haklısınız buna bir çözüm yok sanırım. Zaten beni sinirlendiren tek şey benim tam tersi olmam, hani sırf kocamı etkileyeyim diye de değil, isteyerek ve severek giyiyorum. Ama gelin görün ki kocam bana tren muamelesi yapıyorBuradan okuduğum bazı konulara göre evet bu tarz erkekler varmış.
İşin kötüsü sizin giyme hevesiniz olması, eşiniz için giyinseniz neyse zorundalık gibi görmezsin ama sanırım alışmaktan başka çaren yok.
Sevmiyorsa sevmiyordur.
Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor.Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum.
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.
Gayet normal herkes suslu seyden etkilenecek diye bir sey mi var adam dogalliktan etkileniyo demek ki. Her adam makyajdan satenden fantazi camasirdan etkileniyo sanmak icin erkekleri hic tanimiyo olmak lazim yaniMerhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Paçalı don ve pazen gecelik kombini candırBence senin kocan fantezi gecelik sevenlerden değilse paçalı don sevenlerdendir.
Paçalı don giy bak nasıl tahrik olacak.
komik olmuş ben gecelik giyerim şöyle bir önünden geçerim ben uyuyorum derim adam peşimde kuyruk :) ama benımkide makyaj sevmez gece gece ne makyajı kız :) ben bütün erkekleri böyle sanırdım
Aynen öyle diyorum ve gerçekten de öyle, daha çok hoşuma gittiği için giyiyorum ama insan kocasının yanında geclikleyken onun kılının kıpırdamaması çok sinir bozucuNormalde etkilenmesi gerekir ama etkilenmiyorsa da yapacak bisey yok.
Ona boyle gecelikleri sirf sevismek icin degil, kendini iyi hissetmek icin giydigini soyle. Ne bileyim baska bisey gelmedi aklima.
valla ben de bütün erkekleri öyle sanırdım ama değilmiş demek, benimki numunelik :)komik olmuş ben gecelik giyerim şöyle bir önünden geçerim ben uyuyorum derim adam peşimde kuyruk :) ama benımkide makyaj sevmez gece gece ne makyajı kız :) ben bütün erkekleri böyle sanırdım
fantezi gecelikler için söylüyor onu, afedersiniz ucuz kadınlar giyermiş onları. pehhnaylon geceliği kötü kadınlar giyer de diyor mu
Ben sırf bu gecelikleri giymek için evlenmeyi bekledim. şimdi bekar zamanlarımdaki gibi ayıcıklı pijamalar giymek istemiyorumevet ilginc. Benim esim de cok duskun degil, ama ayni geceligi ust uste giyse, hep bunu giyiorsun baska giy der. veya gider secer, bunu giy derhosuma da gidiyo yani
ama senin esinin kafasi da guzel, ne guzel rahat rahat pijamalarini giy iste :)
Öyle ama bunu da cinsel sorundan sayamaz mıyız acabaKocasıyla cinsel problemi olanlar tarafından taşlanmaya hazır ol ... Tek sorun bu olsun diyip geç bacım
Valla paçalı don giysem daha çok tahrik olur bence de. Hayır yanarım yanarım aldığım onca geceliğe yanarım. Bileydim böyle olacağını pazardan 3-5 paçalı donla kurtarırdık işiBence senin kocan fantezi gecelik sevenlerden değilse paçalı don sevenlerdendir.
Paçalı don giy bak nasıl tahrik olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?