- Konu Sahibi yeduaetsev_
bir akrabamızın eşi de (soğuk bir yerde yaşıyorlar) niye böyle giyiyorsun üşürsün diyormuş istemiyormuş giymesini
öyle demişti. oluyor demek ki sevmeyenler farklı sevdiği bir şey yapın siz de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir akrabamızın eşi de (soğuk bir yerde yaşıyorlar) niye böyle giyiyorsun üşürsün diyormuş istemiyormuş giymesiniöyle demişti. oluyor demek ki sevmeyenler farklı sevdiği bir şey yapın siz de
Bende mesela gecelikler den hoşlanmamve bence de dudakta ruj varken öpülmemeli
O anki duyguyla tabiki öpülebilir..
Tercih meselesi, çok kafana takıp üzme kendini
edit: bekarım![]()
Ah denemez olur muyum, adamın sevdiği bir tane gecelik türü olmaz mı ya? O iğrenç bu kötü bu tiksinç. İlla gecelik istiyorsam penye olan babaanne geceliklerinde karar kıldı beyefendi.Plajda slip giyen adamlar da çok sexy olduğunu düşünüyor ama bence iğrenç.
Erkekte de beyaz slip don sevmem ama kimisi beğenir, ben boxer severim mesela.
Herkes AHu Tuğba gecelikleri ve ponponlu Banu Alkan terliği sevmez ki.
Eşin belki fileli vücut çorapları, latex kıyafetler ya da daha farklı ve sıradışı şeyler seviyordur.
Birlikte konuşabilir, internetten birlikte alışveriş yapabilirsiniz.
Aynen öyle yapıyorum zaten artık. Öyle de komik oluyor ben yanında kırmızı seksi geceliğimleyim adam tv izliyor falan. Zoruma gidiyorBende pek sevmem çeyizimde toplasan 4 tane vardır
Sende giyin cicilerini yayıla yayıla otur tv izle eşinle
Hiç sana süslendim sinyalini verme, hayırdır derse hoşuma gidiyor dersin.
Genel olarak sorun yoksa dert etme zaten.
O kadar aldım giycem tabi de.![]()
Hani gecelik algısı genelde erkekleri etkilemek içindir ya, ister istemez insan giyince beğenilmek arzulanmak isteği oluşuyor. En önemlisi de gerçekten onu etkilemek için değil, hoşuma gittiği için giydiğim de oluyor. Yazın ortasında pijama giymek istemiyorum. O kadar almışım giymeyeyim mi. Ama adam resmen çıkar şunu diyor bazen, gel de üzülme.Biz kadınlar nasıl erkeklerde farklı şeylerden hoşlanıyorsak erkekler de aynı şekilde farklı şeylerden hoşlanıyorlar.
Her erkek gecelikten, iç çamaşırından hoşlanacak diye bişey yok. Niye bu kadar üzerine gittiniz ki adamın. Hoşlanmıyorum demiş,gayet net bir biçimde.
Ben de yüksek müsadelerinizle mahvedebilir miyim kocamı.vur kırbacı akıllansın
seviyorsan giyin ama kendin için onu etkilemek için değil. bende bir sürü almıştım neyse ki benim ki sevenlerden çıktıyoksa mahvedebilirdim onu.
Ruju kabullendim de geceliği kabullenemiyorum.Normal yani o beğenmiyodur olabilir :) ruj varken öpmek bence de kötü.![]()
eldivenle bulasık yıkamayı sevmem bendeGeceligin icindekinden o kadar etkileniyordur ki arada engel olmasını istemiyordur. Ben de lolipopun açılmak bilmeyen paketinden nefret ediyorum mesela.
Hani gecelik algısı genelde erkekleri etkilemek içindir ya, ister istemez insan giyince beğenilmek arzulanmak isteği oluşuyor. En önemlisi de gerçekten onu etkilemek için değil, hoşuma gittiği için giydiğim de oluyor. Yazın ortasında pijama giymek istemiyorum. O kadar almışım giymeyeyim mi. Ama adam resmen çıkar şunu diyor bazen, gel de üzülme.![]()
Bak bu çok seksi