• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

bir akrabamızın eşi de (soğuk bir yerde yaşıyorlar) niye böyle giyiyorsun üşürsün diyormuş istemiyormuş giymesini:-) öyle demişti. oluyor demek ki sevmeyenler farklı sevdiği bir şey yapın siz de

Bence normal. Bize bu kültür böyle kakalanmis. Gecelik giy seksidir. Alakasi yok, ha seksi bulan da vardir elbet.
Gecelik masrafi cok gereksiz aynen aldiklarim duruyor. Sevismek icin süse gerek yok bence, zaten icten gelen bir duygudur. Ha bunlar da onu körükler ama sart degil.
Esim de sevmez. Ben de ilk zamanlar senin gibi tepki vermistim ama beynimi az biraz degistirmem gerekti. Illa herkes geceligi seksi bulacak diye birsey yok. Kimi sarisin sever kimi esmer. Kimi tatli kimi tuzlu sever. Kimi gecelik sevmez. Olay bundan ibaret =)

ne bulursam gıyıyorumda
acaba komık fılan mı gelıyor cunku bazısı cıdden komık olabılıyor
mesela cogumuzun ceyızınde olan tul veya saten gecelık takımının sortu kenarı yırtmaclı
onuda esım hıc begenmıyor.
sız en ıyısı basma pıjema gıyın mustehak ona

bir akrabamızın eşi de (soğuk bir yerde yaşıyorlar) niye böyle giyiyorsun üşürsün diyormuş istemiyormuş giymesini:-) öyle demişti. oluyor demek ki sevmeyenler farklı sevdiği bir şey yapın siz de

oda çok üşüyorum ısıt deseymiş :D

Canım benim eşimde gecelik ruj sevmez bende Penye üzerime yapışan kısa elbiseler alıyorum onları beğeniyor ama gecelikler hoşuna gitmiyor Allahtan ben öyle çok almamıştım ziyan olmadılar bunu sorun etme Hoşuna giden tarzda Şeyler giy her Erkeğin zevki başka olur zaten

Plajda slip giyen adamlar da çok sexy olduğunu düşünüyor ama bence iğrenç.
Erkekte de beyaz slip don sevmem ama kimisi beğenir, ben boxer severim mesela.

Herkes AHu Tuğba gecelikleri ve ponponlu Banu Alkan terliği sevmez ki.
Eşin belki fileli vücut çorapları, latex kıyafetler ya da daha farklı ve sıradışı şeyler seviyordur.

Birlikte konuşabilir, internetten birlikte alışveriş yapabilirsiniz.
Ah denemez olur muyum, adamın sevdiği bir tane gecelik türü olmaz mı ya? O iğrenç bu kötü bu tiksinç. İlla gecelik istiyorsam penye olan babaanne geceliklerinde karar kıldı beyefendi.:-)
Bende pek sevmem çeyizimde toplasan 4 tane vardır :KK53:
Sende giyin cicilerini yayıla yayıla otur tv izle eşinle :KK48:
Hiç sana süslendim sinyalini verme, hayırdır derse hoşuma gidiyor dersin.
Genel olarak sorun yoksa dert etme zaten.
O kadar aldım giycem tabi de. :cool:
Aynen öyle yapıyorum zaten artık. Öyle de komik oluyor ben yanında kırmızı seksi geceliğimleyim adam tv izliyor falan. Zoruma gidiyor:KK12:
Biz kadınlar nasıl erkeklerde farklı şeylerden hoşlanıyorsak erkekler de aynı şekilde farklı şeylerden hoşlanıyorlar.

Her erkek gecelikten, iç çamaşırından hoşlanacak diye bişey yok. Niye bu kadar üzerine gittiniz ki adamın. Hoşlanmıyorum demiş,gayet net bir biçimde.
Hani gecelik algısı genelde erkekleri etkilemek içindir ya, ister istemez insan giyince beğenilmek arzulanmak isteği oluşuyor. En önemlisi de gerçekten onu etkilemek için değil, hoşuma gittiği için giydiğim de oluyor. Yazın ortasında pijama giymek istemiyorum. O kadar almışım giymeyeyim mi. Ama adam resmen çıkar şunu diyor bazen, gel de üzülme.:KK43:
vur kırbacı akıllansın :KK53::KK53:

seviyorsan giyin ama kendin için onu etkilemek için değil. bende bir sürü almıştım neyse ki benim ki sevenlerden çıktı :KK70: yoksa mahvedebilirdim onu.
Ben de yüksek müsadelerinizle mahvedebilir miyim kocamı.:mad:
Normal yani o beğenmiyodur olabilir :) ruj varken öpmek bence de kötü. :KK43:
Ruju kabullendim de geceliği kabullenemiyorum.:KK43:

Hahah güldüm canım ya :) bende ayniyim Bekar ken binbir heves aldım onca gecelik ama kocam der yani gecelik giycegine iç çamaşırı daha çok etkiliyor beni diyor bende iç camasirimla yatıyorum o mesajı alıyor hatta bazen o seçiyor ben giyiyorum :)) yani demem o ki bunda kızcak bişey yok erkek milleti neyden etkilenir neyden etkilemez belli olmaz :)

Hani gecelik algısı genelde erkekleri etkilemek içindir ya, ister istemez insan giyince beğenilmek arzulanmak isteği oluşuyor. En önemlisi de gerçekten onu etkilemek için değil, hoşuma gittiği için giydiğim de oluyor. Yazın ortasında pijama giymek istemiyorum. O kadar almışım giymeyeyim mi. Ama adam resmen çıkar şunu diyor bazen, gel de üzülme.:KK43:

Ama o gecelikler bence hiç bir mevsime uygun değil. Yazın giysen terden üzerine yapışır, kışın giysen toton donar. Bir de kırmızı ve siyah olanlar seksilikten biraz uzak daha basit görünüyor bence de.

Bazı erkek seksi kadından çok masum kadından etkilenir. Penye bir gecelik satenden ya da tülden daha çok etkileyecektir bence eşini. İlla gecelik giymek istiyorsan bunları dene.

Bu gece bunla çıkacağım karşısına, şimdi o düşünsün. :-)
paçalı-don_344623.webp

Herkes sevecek diye bir kural yok ki.
Boylekabul et.

Ben de esim icin giymem geceliklerimi. Kendim icin giyerim. Onun begenisinden once kendimi begenmeyi tercih ederim.
Motivasyonumu arttirir. Sen de giy. Esin zamanla alisir. Geceligi gorunce cinsellik bekledigini saniyordur ve strese giriyordur belki.

Surekli seksi geceliklerle dolas ve uyu. Boylece gozu alisir. Normal karsilamaya baslar.

normal :) nıye anormal olsun zevk meselesı
ben dugun oncesı ozel alısverıse cıktıgımda esım benı arayıp bırsey soylıcem dedı tamda yoldayım :)
ben gizemli şeyler severım . ozellıkle sırf oyle alma. begendıklerını al dedı :D ben anladım zaten :D

kocam boyle bıseyı sevmeseydı bılmıyorum ne olurdu
sanırım bızım sonumuz bosnamaya kadar gıderdı
onun lıbıdosunun suyunu sıkar kenara attıgımı gecıyorum benım lıbıdomda yerlerde gezerdım
zıra ben penye donlardan bıle nefret ederım
getırın suradan kırbacımı ayol :KK62:

10 yıllık evli 15 yıldır aynı adamlayım hiç geceliğim olmadı

Yaz için şortlu takımlarım kış için de ayıcıklı pijamalarım var hepsi pamuklu vs

Dantel don sütyenim de yok bildiğin pamuklu donum klasik düz renk dıştan fark edilecek tek bir pütürü dahi olmayan sütyenlerim var

Seks dona atlete bakmaz içten gelir

Siz adamın kıyafetine bakıyor musunuz ki sevişirken o baksın

Bir de sevmiyorsa sevmiyordur özel bir beğeni beklemeyin siz seviyorsanız seksi bulacak diye düşünmeden giyin

Back
X