- 15 Haziran 2022
- 953
- 825
- 53
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Canı istiyorken yesin derdi babaannem , insanın neye ihtiyacı varsa onu canı çekermiş derdi .Şu devirde herşey pahalılaştı zaten markette en basit 2-3 şey alsan en az 100-200 lira gidiyor.Orası doğru, yani alması bişey değil de bir oturuşta 4 dondurma, 2 paket bisküvi, 3-4 çikolata, büyük bir paket cips yiyor . Günlük 80-100 lira buna para verir oldu 1 aydır böyle .
Tamamen can sıkıntısı , iş stresi atıyım derken işte kazandığı tüm para gidiyor haberi yokbir ara bırakmıştı diyet yaparken baya kilo verdi, zayıflayınca yine başladı
Valla bunlar eskiden bana batmazdı ama geçen yeğenime dondurma cips ıvır zıvır aldım normalde çok az tutan hesap 100 geçti, yani artık herşey lüks oldu , aldığımız şeyler poşeti bile doldurmazken verdiğimiz para çok fazla oluyorŞu devirde herşey pahalılaştı zaten markette en basit 2-3 şey alsan en az 100-200 lira gidiyor.Orası doğru, yani alması bişey değil de bir oturuşta 4 dondurma, 2 paket bisküvi, 3-4 çikolata, büyük bir paket cips yiyor . Günlük 80-100 lira buna para verir oldu 1 aydır böyle .
Tamamen can sıkıntısı , iş stresi atıyım derken işte kazandığı tüm para gidiyor haberi yokbir ara bırakmıştı diyet yaparken baya kilo verdi, zayıflayınca yine başladı
sağlıklı şeyler yese gerçekten bir şey demezdim. çalışıyor kazanıyor eminim ben de rahatsız olurdum ama ses etmezdim tatlı tatlı uyarmalar dışında. ama yedikleri çok sağlıksız. arada sırada bi dondurma ya da çikolata belki olabilir de cips falan yedirmeyin alın önündenŞu devirde herşey pahalılaştı zaten markette en basit 2-3 şey alsan en az 100-200 lira gidiyor.Orası doğru, yani alması bişey değil de bir oturuşta 4 dondurma, 2 paket bisküvi, 3-4 çikolata, büyük bir paket cips yiyor . Günlük 80-100 lira buna para verir oldu 1 aydır böyle .
Vay arkadaş adamın yediğini içtiğini sayar hale geldik.Şu devirde herşey pahalılaştı zaten markette en basit 2-3 şey alsan en az 100-200 lira gidiyor.Orası doğru, yani alması bişey değil de bir oturuşta 4 dondurma, 2 paket bisküvi, 3-4 çikolata, büyük bir paket cips yiyor . Günlük 80-100 lira buna para verir oldu 1 aydır böyle .
bir oturuşta 4 dondurma, 2 paket bisküvi, 3-4 çikolata, büyük bir paket cips yiyor
Günlük 80-100 lira buna para verir oldu
1 aydır böyle .
Eşiniz bence obur. Parayı falan geçtim sağlık bu yani adam kendini öldürecek nerdeyse bu ne canım bu kadar yenir mi her günŞu devirde herşey pahalılaştı zaten markette en basit 2-3 şey alsan en az 100-200 lira gidiyor.Orası doğru, yani alması bişey değil de bir oturuşta 4 dondurma, 2 paket bisküvi, 3-4 çikolata, büyük bir paket cips yiyor . Günlük 80-100 lira buna para verir oldu 1 aydır böyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?