- 5 Ağustos 2020
- 3.280
- 5.572
- 158
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Demi ya, bana da çok itici geliyor nedense, Allah'ım affetParadan ziyade bu durum nereye kadar devam edecek kilo verip sonra oturup bunlara abanip kilo alinca tekrar yiyebilmek icin tekrar diyete mi girecek ikide bir, vucudu berbat durumda olur sarkar çatlar zaten boyle. Belli bir yaştan sonra kilo vermekte ayri zorlaşir. Yediklerinin sagliksiz olmasi cabasi.
Boyle abur cubura bogazini tutamayan insandan acayip huylaniyorum niyeyse. Bari dogru durust atistirmalik tarifi ogrensin yesin.
Demi ya, bana da çok itici geliyor nedense, Allah'ım affet
O kadar iyi anladım kiAynen boyle karşimdaki insanin yemege, abur cubura karşi zaafi oldugunu ve devamli bir şeyler yiyip durdugunu gorunce boyle bir itici duruyor, degişik bir hisle karisik tarif edemiyorum ama anlamissindir sen de.
Bende ilk evlendiğimizde evime sosis salam almaya korkuyordum sanki annem bir yerden beni izliyor ve kızacak gibime geliyorduEsinizin midesi olmak istemezdim nasıl bir yeme içme aliskanligidir bu. Evlerden irak. Ben 33 yaşındayım. Böyle şeyleri yesem annem döver beni.
Yok ya bişey olmuyorYani afiyet olsun da bunca alakasız şeyi arka arkaya nasıl yiyor ? Mide rahatsızlıklarına yol açabilir
Parayı geçtim sağlığına yazıkŞu devirde herşey pahalılaştı zaten markette en basit 2-3 şey alsan en az 100-200 lira gidiyor.Orası doğru, yani alması bişey değil de bir oturuşta 4 dondurma, 2 paket bisküvi, 3-4 çikolata, büyük bir paket cips yiyor . Günlük 80-100 lira buna para verir oldu 1 aydır böyle .
Tamamen can sıkıntısı , iş stresi atıyım derken işte kazandığı tüm para gidiyor haberi yokbir ara bırakmıştı diyet yaparken baya kilo verdi, zayıflayınca yine başladı
Konu sahibi parayı geçmemiş işte başlığı bile parayla alakalı.Parayı geçtim sağlığına yazık
Adamı aç mı bırakıyorsunuz?Şu devirde herşey pahalılaştı zaten markette en basit 2-3 şey alsan en az 100-200 lira gidiyor.Orası doğru, yani alması bişey değil de bir oturuşta 4 dondurma, 2 paket bisküvi, 3-4 çikolata, büyük bir paket cips yiyor . Günlük 80-100 lira buna para verir oldu 1 aydır böyle .
Tamamen can sıkıntısı , iş stresi atıyım derken işte kazandığı tüm para gidiyor haberi yokbir ara bırakmıştı diyet yaparken baya kilo verdi, zayıflayınca yine başladı
Adamı aç mı bırakıyorsunuz?Belli ki kan şekeri oynayıp duruyor.
Yemeğini yedikten sonra meyve, kuruyemiş çay benzeri şeyler hazırlayın. Belki aburcubura yönelmez.
Akşam meyveyi boş boş verme ..yatmadan pirinç unundan muhallebi yapıp meyveyi içine koy.Uykudan yarım saat önce yedir sabaha kadar aralıksız uyursak bana dua edersin. Ben iki tane büyüt..Ben kocami 3 saatte bir besliyorum mesela.
Besledikten bir süre sonra meyve püresini yediriyorum, sert yiyemiyor ek gidaya yeni gectikte.
Yorumunuzu okuyunca güldüm istemsiz.Koca adamdan bebek gibi bahsetmişsiniz.
Her gün yemek tehlikeliŞu devirde herşey pahalılaştı zaten markette en basit 2-3 şey alsan en az 100-200 lira gidiyor.Orası doğru, yani alması bişey değil de bir oturuşta 4 dondurma, 2 paket bisküvi, 3-4 çikolata, büyük bir paket cips yiyor . Günlük 80-100 lira buna para verir oldu 1 aydır böyle .
Yok yemeğini yiyor da işten gelirken aç olarak markete girip aldığı için olabilirAdamı aç mı bırakıyorsunuz?Belli ki kan şekeri oynayıp duruyor.
Yemeğini yedikten sonra meyve, kuruyemiş çay benzeri şeyler hazırlayın. Belki aburcubura yönelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?