Eşim gereksiz para harcıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahıbını su an kı ekonomık durumda haklı bulmakla bırlıkte hanımefendıden bagımsız bısey soylemek ıstıyorum. Ya bız ne zaman ıkı uc cıkolata, bır cıps ıkı buskuvı ıcın gereksız cok harcıyor olayına geldık bu duruma nasıl geldık bız ya. Aynısını yasasam aynı baslıgı acardım ben de. Cok kotu durum cok kotu. Fena cuvallıcaz dıyorum. Bunlar ıyı gunlerımız degıldır umarım

Çok zararlı ama ya ekonomik boyutunu geçtim hadi, bunları böyle yemeye devam ederse hem görüntü olarak hem de sağlık açısından çok kötü olabilir.

Son düzenleme:
Paradan ziyade bu durum nereye kadar devam edecek kilo verip sonra oturup bunlara abanip kilo alinca tekrar yiyebilmek icin tekrar diyete mi girecek ikide bir, vucudu berbat durumda olur sarkar çatlar zaten boyle. Belli bir yaştan sonra kilo vermekte ayri zorlaşir. Yediklerinin sagliksiz olmasi cabasi.

Boyle abur cubura bogazini tutamayan insandan acayip huylaniyorum niyeyse. Bari dogru durust atistirmalik tarifi ogrensin yesin.

Demi ya, bana da çok itici geliyor nedense, Allah'ım affet

Aynen boyle karşimdaki insanin yemege, abur cubura karşi zaafi oldugunu ve devamli bir şeyler yiyip durdugunu gorunce boyle bir itici duruyor, degişik bir hisle karisik tarif edemiyorum ama anlamissindir sen de.
O kadar iyi anladım ki Kendime kiziyodum, sacmalama, hoşgörülü ol, yiyebilir ne var falan diyodum da yalnız değilmişim, çok rahatladım

Esinizin midesi olmak istemezdim nasıl bir yeme içme aliskanligidir bu. Evlerden irak. Ben 33 yaşındayım. Böyle şeyleri yesem annem döver beni.
Bende ilk evlendiğimizde evime sosis salam almaya korkuyordum sanki annem bir yerden beni izliyor ve kızacak gibime geliyordu

Adamın canı istiyor ki yiyor sizi ilgilendirmezki netice de o bir birey aklı fikri var . Birisi bana böyle karışmaya çalışsa tartışırdım

1 aydır hep böyleymiş, o yiyecekler alışkanlık da yapıyor bağımlılık gibi
haftada 1 yemesi için düzen oluşturmanız lazım sonra tamamen kesmeli
bence karı koca birlikte spora başlayın

Yani afiyet olsun da bunca alakasız şeyi arka arkaya nasıl yiyor ? Mide rahatsızlıklarına yol açabilir

Parayı geçtim sağlığına yazık

Parayı geçtim sağlığına yazık
Konu sahibi parayı geçmemiş işte başlığı bile parayla alakalı.
Konu içeriğinde de sağlık yok.
İnsan en azından çalıştığı parayı getirsin diye yalandan uzun yaşanmasını istiyorum der o da yok.
Peri padişahının kızının düştüğü durumlara bak ya

Adamı aç mı bırakıyorsunuz? Belli ki kan şekeri oynayıp duruyor.

Yemeğini yedikten sonra meyve, kuruyemiş çay benzeri şeyler hazırlayın. Belki aburcubura yönelmez.

Adamı aç mı bırakıyorsunuz? Belli ki kan şekeri oynayıp duruyor.

Yemeğini yedikten sonra meyve, kuruyemiş çay benzeri şeyler hazırlayın. Belki aburcubura yönelmez.

Ben kocami 3 saatte bir besliyorum mesela.
Besledikten bir süre sonra meyve püresini yediriyorum, sert yiyemiyor ek gidaya yeni gectikte.

Yorumunuzu okuyunca güldüm istemsiz. Koca adamdan bebek gibi bahsetmişsiniz.

Ben kocami 3 saatte bir besliyorum mesela.
Besledikten bir süre sonra meyve püresini yediriyorum, sert yiyemiyor ek gidaya yeni gectikte.

Yorumunuzu okuyunca güldüm istemsiz. Koca adamdan bebek gibi bahsetmişsiniz.
Akşam meyveyi boş boş verme ..yatmadan pirinç unundan muhallebi yapıp meyveyi içine koy.Uykudan yarım saat önce yedir sabaha kadar aralıksız uyursak bana dua edersin. Ben iki tane büyüt.. birdakika konu neydi Şaka maka adamın yediklerinin içeriğine bakacak olursak "açlıktan" yemediği bir beslenme problemi olduğu ve burada sıkça bahsettiğimiz "duygusal yiyicilerden" olduğu öyle çok belli ki

Parasını geçin midesini çöple dolduruyor
Kilo sivilceler bozuk bir cilt halsizlik
Uff bunlar daha beter

Her gün yemek tehlikeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…