• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim geri çevirdi çok kırıldım

EymenMeyraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
92
-156
6
32
Arkadaşlar evliliğimin dördüncü senesi ve sadece ikinci defa eşime yemeğe gidelim mi dedim evde bişey yok markete gitmemiz lazım akşam gidicez hemen evin karşısında bi yer var oraya gidelim mi dedim normalde ben zaten yemek yaparım fakat eşim başka zaman gideriz bugün değil dedi sizce anlayış mı göster meliyim istese bi 100 lira yemeğe veremez mi çekinerek demiştim bide

Ekonomik durumunuzu siz bilirsiniz. O sebeple bir yorum yapamıyorum. Bir maddi sıkıntı varsa kabul etmemis olabilir. Yoksa da etmeme hakki var. Evinde oturmak istiyor olabilir. Anlayış gostermeli miyim sorusu cok tuhaf geldi bana.

Arkadaşlar evliliğimin dördüncü senesi ve sadece ikinci defa eşime yemeğe gidelim mi dedim evde bişey yok markete gitmemiz lazım akşam gidicez hemen evin karşısında bi yer var oraya gidelim mi dedim normalde ben zaten yemek yaparım fakat eşim başka zaman gideriz bugün değil dedi sizce anlayış mı göster meliyim istese bi 100 lira yemeğe veremez mi çekinerek demiştim bide
belki maddi sebeplerden reddetmemiştir canım gidesi yoktur

Ortada kırılacak bir durum göremedim başka zaman gideriz demiş ..yorgun olabilir bugün evinde dinlemek istiyor olabilir..buda sorunmu allahaskina

100 liraya disardan eve yemek soyleyebilirdiniz.
Bu ortamda ne yemege gitmesi?
Onu geri cevirmezdi zannimca.
Korona varken romantik aksam yemekleri hic de munasip kacmaz :KK51:

Bu durumu bazen bende yaşıyorum evde bişey olmuyor gidip alamıyorum yada gerçekten çok yorgun oluyorum.
Eşim çok dışardan yemek sevmez midesi de hassas.paradan değil ama gercekten midesi için bazen istemez.
Ben dışarı çıkalım demiyorum koronadan dolayı.eve yemek söyleyelim derim bazen.
Çok kez ya olmaz dediği oldu birlikte çözüm ürettik.ona göre ya dışardan onun sevdiği benim sevdiğim bir şeyi söylüyoruz yada yapabileceğimiz bişey var mı diye kafa yorup yapıyoruz.
Koronadan önce hep kahvaltıyı dışarıda yapmak isterdim 3 kez istersem mesela 2 sinde giderdik.
Neden olmaz diye çok fazla dert etmem açıkçası.genelde açıklaması olur.
Bence sizde buna çok takılmayın oluyor arada.hakli sebeplerde oluyor.

Bu durumu bazen bende yaşıyorum evde bişey olmuyor gidip alamıyorum yada gerçekten çok yorgun oluyorum.
Eşim çok dışardan yemek sevmez midesi de hassas.paradan değil ama gercekten midesi için bazen istemez.
Ben dışarı çıkalım demiyorum koronadan dolayı.eve yemek söyleyelim derim bazen.
Çok kez ya olmaz dediği oldu birlikte çözüm ürettik.ona göre ya dışardan onun sevdiği benim sevdiğim bir şeyi söylüyoruz yada yapabileceğimiz bişey var mı diye kafa yorup yapıyoruz.
Koronadan önce hep kahvaltıyı dışarıda yapmak isterdim 3 kez istersem mesela 2 sinde giderdik.
Neden olmaz diye çok fazla dert etmem açıkçası.genelde açıklaması olur.
Bence sizde buna çok takılmayın oluyor arada.hakli sebeplerde oluyor.
Teşekkür ederim yazınız beni sakinleştirdi

100 liraya disardan eve yemek soyleyebilirdiniz.
Bu ortamda ne yemege gitmesi?
Onu geri cevirmezdi zannimca.
Korona varken romantik aksam yemekleri hic de munasip kacmaz :KK51:
Dısarı cıkmayalım ama eve soyleyelım dıyebılırdı yemek isteyen adam bence. Her seyı de kadın dusunup soylemek zorunda degıl kı. Adam kendısı sureklı dısarıda yiyormuş yanlıs anlamadıysam.

Adama nazınız geçmiyor. Eğitmeniz lazım. Benim eşimde başlarda öyle jest, kutlama, hediye bilmezdi ben bir kere surat astım, tavır yaptım artık kaçırmıyor. Yılda 2 gün önemli. Evlilik yıldönümümüz ve benim doğum günü. Dışarı çıkmanız şart değil evde de size süpriz hazırlayabilirdi. Geçen sene doğum günümde eve girdim bir baktım boyum kadar peluş ayı, kırmızı Gül, kırmızı kalpli balonlar, mumlar yakmış. Çok duygulandım, ağladım. Evliliği böyle süprizler, romantizm besler. En doğal hakkınız.

Back
X