- 18 Şubat 2023
- 2.891
- 2.743
- 63
- 35
- Konu Sahibi anneolmakkk
TuzladamisinizBiz istanbula bağlı olup aynı zaman da istanbulun en uzak ilçesinde oturuyoruz .
Ordan çıkıp çamlıca pirrlottiye metrobusle gitmek işkence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TuzladamisinizBiz istanbula bağlı olup aynı zaman da istanbulun en uzak ilçesinde oturuyoruz .
Ordan çıkıp çamlıca pirrlottiye metrobusle gitmek işkence.
HayirTuzladamisiniz
Ev kendinizinmi
Siz öyle yerlere gitme planı yaparak ona örnek olun o zamanMüze gezsek veya kitap evlerine gitsek
Tamam diyecem .
O sadece boş boş geziyor
Ev bizim olsa nolcak hersey ateş pahası . İki kişi yemek ye 1000 liradan aşağı değil.Ev kendinizinmi
Öyle yerlerden sıkılıyor mesela ben Üsküdara gittiğim de kitap evine uğrarım o disarda durur .Siz öyle yerlere gitme planı yaparak ona örnek olun o zaman
Bide ev kira olsa ordan oraya gidip gezmek iyice anlamsız olurdu, çoluk çocuk olunca bukadar gezelim diye tutturamaz, bende gezmeyi çok sevmem hele çocuklarla hiç sevmemEv bizim olsa nolcak hersey ateş pahası . İki kişi yemek ye 1000 liradan aşağı değil.
Müze gezsek veya kitap evlerine gitsek
Tamam diyecem .
O sadece boş boş geziyor
O çok sever son parası kalsa bile gidip bir istanbul yapıp gelir .Bide ev kira olsa ordan oraya gidip gezmek iyice anlamsız olurdu, çoluk çocuk olunca bukadar gezelim diye tutturamaz, bende gezmeyi çok sevmem hele çocuklarla hiç sevmem
Hersey dozunda güzelMilletin aradığı özellikten şikayet ediyorsun![]()
Aynı fikirdeyim . Eşim instada gezenleri gördükçe hep hayiflanir ne geziyor millet diye .Tam da tahmin ettigim türden eşiniz ki toplumun çoğunlugu boyle, boşuna anlaşilmayi beklemeyin o yuzden.
Benim arkadaslarimda da var instada goruyorum ne bir etkinlik yapiyorlar, ne bir müze, ne bir tarihi yapı görmezler, bir sergiye gitmezler varsa yoksa her hafta sonu disarda kahvalti masasindaki yumurtalari stori atarlar.
Cogunluk böyle, istanbulda tarihi yapilari gezenlerin cogunlugunu turistler oluşturuyor. 40 sene burda oturup bi kere oralari gezmemiş o kadar cok insan var ki var sorsan cok sosyaller.
O kafeden kalkip öbürüne oturmayi gezmek etkinlik saniyorlar.![]()
Kesinlikle ..uuuffffsssss öyle deli dana gibi gezmek bana da göre değil. arabayla gidip geleyim tamam ama öyle metrodan in minibüse binondan in vapura gec gerçekten hiç bana göre değil.
Öyle yerlerden sıkılır. Beni kırmamak için gelir ama ben istemediğini anlarımSiz öyle yerlere gitme planı yaparak ona örnek olun o zaman
Aynı fikirdeyim . Eşim instada gezenleri gördükçe hep hayiflanir ne geziyor millet diye .
Bazen bir dizi izlerken bir yer görüp hemen google dan bakar nerede diye
Hatta bunun esprisini bile yapıyorum
Hadi hemen yarın gidelim diye![]()
Arkadaşlar bu konu açacak kadar dert mi bilemedim ama yinede rahatsızlığı mi dile getirmek istedim.
Benim eşim sürekli gezmek istiyor
Arabamız yok iyi ki de yok .
Yoksa saatlerce gezerdi .
Her hafta sonu mutlaka gezer
Ben çok gezmeyi sevmediğim için sürekli tartışırız .
Sırf gezmek için olmadık zaman da izne çıkar.
Araba yok bisry yok istanbul trafiğinde metro ile metrobüs ile gezer durur .
Gézme anlayışı uzak yerlere gidip park sahil ne varsa gezip orda yemek yiyip
3 saatlik yolu geri dönüp gelir.
Biri memleketine gitsin araba varsa bende gidecem der
Yeter ki gezmek olsun
Bir insan hiç mi sıkılmaz. Durumumuz o kadar da iyi değil ona rağmen gezer yer içer eve gelip sonra da geçinemiyorum der .
Olgun insan ayagini yorganına göre uzatmaz mi.
Bir insan arefe günü gezmeye gider mi
Söyleyince de kızıyor trip atıyor. Napcam nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum...
Yoo bazen yapıyor . Ama öyle çok değilKendisi de fotograf koyuyor mu?Sirf foto koyabilmek icin boyle deli gibi yapiyor olabilir diyecektim ama onu genelde kadinlar yapiyor diye dememistim.
![]()
Bende kuyruk gibi gezmiyorumAy bırak nereye giderse gitsin.
Ben olsam hayatta kuyruk gibi peşine gezmem.
Tamam gezme olurda insan birazda evini eşini düşünür.
Böyle biriyle nasıl ömür geçireceksiniz![]()
Gezmekten almaya fırsat bulamıyorMaddi durum varsa araba alsanıza…
Gezmeyi bu kadar seven eniştemizin niye arabası yok![]()
Bende kuyruk gibi gezmiyorum
Çocuklarımız var onların geleceğini düşünmek zorundayız.
Boş boş gezip para harcanmasina karşıyım ben .
Mümkün mertebe izin vermiyorum gitmesine