Esim gezmeyi cok seviyor .

Ya ama sen çok tatlı anlattın bu saatte gezesin geldi. Bence birbirinize uyum sağlayın. Haftanın belli günleri gezin belli günleri evde takılın. Ben de gezmeyi severim ama evi de severim. Hep işteyim ondan herhalde

İnsan ömrüne yaklaşıp 70 diyelim. Adam bu kısacık ömründe hep çalışacak mı? Çalıştığını ne zaman doya doya yiyecek? İnşallah araba da nasip olur da istediği kadar gezer. Siz istiyorsunuz ki köle gibi habire çalışsın biriktirsin hiç hayatını yaşamasın! Siz çalışıyor musunuz merak ettim?

Cunku cogunluk disarda boş dolanmayi bir sey yaptim saniyor.
Gezmenin de bir kalitesi olur, sahilde 1 tabak yemek yemek icin 3 saat yol gitmek bana faydali gelmiyor mesela. Istanbulun toplu taşimasiyla özellikle asla tiklim tikiş her yer agzina kadar insan zaten, havalar isindi mi özellikle düşüncesi bile basimi agritti. 😃
Ya her şey verimli mi olmalı bu hayatta? Yani insan verimsiz zevk aldığı şeyi yapmayacaksa niye kendini heba ediyor? Her yaptığımız verimli olmak zorundaysa buraya da takılmayalım.
Benim de en büyük zevkim İstanbul’un bir yerinde göl kenarında saatlerce oturmak, öyle bomboş, dümdüz, bir şey de düşünmüyorum ama zevk alıyorum. Kuşların sesinden, suyun sesinden, ateş böceklerinin sesinden, rüzgarın sesinden, hepsinin karışıp bir ahenk oluşturmasından aşırı zevk alıyorum.
Bir de düzenli gittiğimiz bir restoran var ordan da çok zevk alırım. Niye zevk alacağımız şeyler illa verimli olmalı? Bizi mutlu etmesi yetmiyor mu ya?
Gittikçe artık nefes almayı bile çok göreceksiniz insanlara! Biraz saygı duyun. Uymuyorsunuz bari adama saygı duyun.

Eşin balik burcu galiba. Bende ayni öyleyim.
Geze geze totom çıktı. Asla hevesim geçmez.
Eşim hamile olunca gezme huyum azalir sandi. Tam tersi..dahada cok gezdim. Şimdi oğlumla fink atıyoruz.
Bende otobüs trenle geziyorum. Araba garajda yatiyor. Toplu taşımayla daha zevkli oluyor

Arkadaşlar bu konu açacak kadar dert mi bilemedim ama yinede rahatsızlığı mi dile getirmek istedim.
Benim eşim sürekli gezmek istiyor
Arabamız yok iyi ki de yok .
Yoksa saatlerce gezerdi .
Her hafta sonu mutlaka gezer
Ben çok gezmeyi sevmediğim için sürekli tartışırız .
Sırf gezmek için olmadık zaman da izne çıkar.
Araba yok bisry yok istanbul trafiğinde metro ile metrobüs ile gezer durur .
Gézme anlayışı uzak yerlere gidip park sahil ne varsa gezip orda yemek yiyip
3 saatlik yolu geri dönüp gelir.
Biri memleketine gitsin araba varsa bende gidecem der
Yeter ki gezmek olsun
Bir insan hiç mi sıkılmaz. Durumumuz o kadar da iyi değil ona rağmen gezer yer içer eve gelip sonra da geçinemiyorum der .
Olgun insan ayagini yorganına göre uzatmaz mi.
Bir insan arefe günü gezmeye gider mi
Söyleyince de kızıyor trip atıyor. Napcam nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum... işin maddi boyutu dışında bence çok güzel bir özellik ama bu yaptığı sizin ekonominizi olumsuz etkiliyorsa tabii oturup konuşmak gerek

Ya her şey verimli mi olmalı bu hayatta? Yani insan verimsiz zevk aldığı şeyi yapmayacaksa niye kendini heba ediyor? Her yaptığımız verimli olmak zorundaysa buraya da takılmayalım.
Benim de en büyük zevkim İstanbul’un bir yerinde göl kenarında saatlerce oturmak, öyle bomboş, dümdüz, bir şey de düşünmüyorum ama zevk alıyorum. Kuşların sesinden, suyun sesinden, ateş böceklerinin sesinden, rüzgarın sesinden, hepsinin karışıp bir ahenk oluşturmasından aşırı zevk alıyorum.
Bir de düzenli gittiğimiz bir restoran var ordan da çok zevk alırım. Niye zevk alacağımız şeyler illa verimli olmalı? Bizi mutlu etmesi yetmiyor mu ya?
Gittikçe artık nefes almayı bile çok göreceksiniz insanlara! Biraz saygı duyun. Uymuyorsunuz bari adama saygı duyun.

Yoo her sey verimli etkinlik olmak zorunda değil. Biz de bazen sirf gazlamak icin gece 12den sonra motosikletle cikariz tamamen boş sekilde.
Rodaj bitsin diye baska sehre ayni gun icinde gidip yemek yiyip geri geldigimizde oldu ormana kafa dinlemeye cok sık gideriz ama bunlar konfor icinde oluyor ve iki tarafa huzur veriyor.

Yok rüzgar esti, yok cir cir böcegi cirkladi sesini dinledim diye güzelliyorsunuz da istanbulda bu yaz sicaginda 3 saat toplu tasima kullanarak bi tabak yemek yemeye gitmek bunca konforsuzlukla bi de her haftasonu görev gibi kadini sürüklemek tartismak BOM BOŞ bir şey. Adamin bundan başka gezme anlayişi var da sanki arada boş yapmak istiyor değil.

Bizde İstanbul'un bi ucunda oturuyoruz, bizim arabamız var, gezmeye paramızda var, eşim gezmeyi çok seviyor, bende çok seviyorum, nerdeyse 20 aylık bi bebeğimiz var maşallah aşırı uslu dışarıda araba sever yormaz. Ama bilin bakalım konudaki problem ne. Eşim kendi işini yspıyor sabah 9 gidip gece 12 çıkıyor 😂😂 bizde 12de dışarı çıkıp bi çorba içmeye 40-50 dk yol gidip 1000 TL verip sarımsak koka koka eve geri dönüyoruz 😂😂 eşimin vakti olsa var ya neler yapar ne sürükleniriz peşine 😂

Metroyla minibüsle o kadar yol çekip bir çay içip yemek yiyip dönmek bana da gereksiz gelirdi sanırım. Yılda 1 kere farklı bir yere gidip 3 gün tatil yapmayı tercih ederim. Ya da gezmenin bir amacı olmalı. Sergi olur,bir etkinlik olur,müze olur gidilir de parkta oturmaya da elimdeki son paramı harcayıp otobüste rezil rüsva olarak gitmek istemem.
Siz işin maddi boyutunu da düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. Borca girin ödeyebileceği miktarda. Böylece en azından yakınlardaki parklara bahçelere gidersiniz 😃 ya da tatil satın alın taksitle. Farklı bir yere gitmiş olursunuz.

Konuya cok alakasız gelecek ama düzenli gittiğinz restoran neresi? Ben sehir dısından istanbula hastaneye gidip geliyorum. Böyle sevilen yerleri not edip deniyorum da 🥰

Ya bundan bende şikayet edince amaan ne güzel işte daha ne istiyosun evde otursa daha mı iyi diyolar ama gerçekten zor ya. İmkan olarak biz iyi durumda sayılırız ama gerçekten yorucu her boş vakte bir etkinlik gezme vs uydurulmasi falan insanı çok yoruyor. Haftasonu tatili bitiyor uyumadan uyumaya eve gelmiş oluyoruz ve ben resmen pzt ev keyfi yapıyorum insan evini özlüyor. Haftaicide iş çıkışı programlar yapıyor o saatten sonra otur evinde be adam bu ne enerji yani sinir bozucu. Anlıyorum sizi çözüm bulursanız banada söyleyin

Ya ama sen çok tatlı anlattın bu saatte gezesin geldi. Bence birbirinize uyum sağlayın. Haftanın belli günleri gezin belli günleri evde takılın. Ben de gezmeyi severim ama evi de severim. Hep işteyim ondan herhalde
Gerçekten Arabaniz yoksa istanbulda gezmek çok zor ve yorucu
Düşünsenize Pierlotiye yürüyerek çıktıginjzi . Ben orda yorgunluktan gezmenin keyfini çıkaramam ki .
Çoğu insan bunu şımarıklık olarak nitelendiriyor. Halbuki bu öyle bisey değil. 3 saat yol gidip varmak istediğim yere dermanım kalmamış oluyorsa bunun adı gezmek değil işkence çekmek oluyor.

Arkadaşlar bu konu açacak kadar dert mi bilemedim ama yinede rahatsızlığı mi dile getirmek istedim.
Yeter ki gezmek olsun
Bir insan hiç mi sıkılmaz. Durumumuz o kadar da iyi değil ona rağmen gezer yer içer eve gelip sonra da geçinemiyorum der .
Söyleyince de kızıyor trip atıyor. Napcam nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum...
Ölümlü dünya iyi yapıyor.

Siz gitmeyin istemiyorsaniz. Kendisi gezsin ne zarari var? Disarda yemese de pahali zaten, o kadardan bir sey olmaz. Hem metroyla metrobusle gidiyor. Ne guzel. Sevdiginiz seyden sizi esiniz alikoysun ister miydiniz? Kim ister ki?

Gerçekten Arabaniz yoksa istanbulda gezmek çok zor ve yorucu
Düşünsenize Pierlotiye yürüyerek çıktıginjzi . Ben orda yorgunluktan gezmenin keyfini çıkaramam ki .
Çoğu insan bunu şımarıklık olarak nitelendiriyor. Halbuki bu öyle bisey değil. 3 saat yol gidip varmak istediğim yere dermanım kalmamış oluyorsa bunun adı gezmek değil işkence çekmek oluyor.
Ben İstanbul’a gitmedim hiç bilmiyorum. Otobüs yolculuğu sevmiyorum evet. Migrenim var hemen başlıyor ondan sebep sevmem. Sma siz eğlenceli anlattınız 😂😂 neyse inş orta yolu bulursunuz

Aynı benim eşim :) Valla ben artık ayak uyduruyorum, bir zaman sonra alışkanlık oluyor, senin de oturasın gelmiyor.

90 yaşında ölüm döşeğinde evindeki duvarları ve iş yerindeki duvarları hatırlayan insanlardan olacağına dolu dolu yaşayarak ölsün insanlar.

Yeter ki gezmek olsun
Söyleyince de kızıyor trip atıyor. Napcam nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum...
A bu ben 😂 sen de kocamsın bence

Back
X