Eşim gittikçe beni daha çok kırıyor :(

Eve ekmek almamak ne demek ya.teyzemin aynen böyle bi kocası vardı zavallı teyzem hayatının en güzel yıllarını mahfetti.sonuçmu 19 yıl sonra boşanıyolar.çalışmak bile çözüm değil böyle insanlara çünkü teyzem çalıştığı halde ya alamaz ya gizli alırdı.allah yardımcın olsun.bu arada canım acı ama gerçek eşin seni sevmiyo.

Eve ekmek almamak ne demek resmen karin toklugunayi gectim yari açlığına köle almış sizi

Benim bir halamin
Kocasi vardi aynı sizin eşiniz gibi eve ekmek almaktan acizdi bir defa teyzem anlatıyor evde hiç bir sey yokmuş takır takirmis mutfak markete gitmişler. O cibiliyetsiz kocası bir kilo pirinç iki paket makarnayla döndürmüş bunlari
Ha sonra ne oldu yine ayrıldılar hemde adamın isteğiyle üstelik aldatmasiyla
Sizin kocanizda da vardir bir hesap para yedirdigi birileri hic olmadi ailsene veriyordur
Yani ben sizin yerinizde olsam o dükkanı acardim ama boşandıktan sonra acardim şimdi karimin dükkanı var ayağıyla sizin malinizin yarisina da ortak olmasın nafakadan da kurtulmasin

Haklısınız boyle sevse ne sevmese ne .. ise girmeyi çok istiyorum ama oğlum çok küçük kim bakar babamdan kalan bir arsam var orayı satıp dükkan açmayı dusunuyorum tek umudum bu suan
İş kurmak risklidir. Hele ki şu ekonomik durumda. Çok gençsiniz, iş tecrübeniz de yok sanırım. Önce işe girip birkaç yıl çalışarak tecrübe kazanmanızı öneririm. Aksi takdirde elinizdeki arsadan da olursanız hiçbir güvenceniz kalmaz. O daha kötü şeyler olursa gitmenizi sağlayacak güç. Bir işe girin çocuğunuzu da kreşe verin. Kreş parasını da eşinizle yarı yarıya paylaşın. Bu sayede 2000 lira nereye gidiyor ortaya çıkar.

Kadınlık yapmayın siz de.
Görevse görev. O yapmıyorsa,siz de bu şekilde protesto edin.
Yemek,ev düzeni,çamaşır yıkamak ve hatta yatak.
Siz de evde çalışıyorsunuz unutmayın

Ezdirmeyin arkadaş sizler de kendinizi. Deli oluyorum kazanan benim mesajını verip duran erkek profiline!

Kadının her zaman çalışması gerektiğini savunurum ancak bu durumda bu çözüm değil daha da karmaşa yaratacaktır. Bu kadar bencil adam karısı çalışıyor diye daha da vurdumduymaz hale gelir. Hadi diyelim kadının parasını almadı bu seferde evlilik degil ev arkadaşlığına dönecek iş. Ustelik bu dönemde dükkan açmak yürütmek hayal.

Bu konuları okuyunca içim acıyor.

Haklısınız boyle sevse ne sevmese ne .. ise girmeyi çok istiyorum ama oğlum çok küçük kim bakar babamdan kalan bir arsam var orayı satıp dükkan açmayı dusunuyorum tek umudum bu suan
O arsayı satarsanız gizli satın çünkü eşinizin haberi olursa elinizden alır o parayı ..

arsayı sat bır dukkan al kıraya ver

Seven düşünen adamın halleri değil çok aşırı derecede kendine cömert size gelince cömert insan soğur bundan

Arsayıda sana yar etmez ona hiç akıl danışma elinden alır çarçur bi bakmışsın o güvendiğin arsayıda halletmiş bu gibi heriflerin gayesi kadın bana muhtaç kalsın

Boyle ınsanlar evlenmemelı artk evlı ısen para ortak olmalı sonucta para verdıgın esın ve cocugun.ne bılım ozel bır seyı olur ısteyemez afedersınız orkıd,iç çamaşırı,hamılelık testı yok dogum kontrol hapı.ınsan ıstemeden bıraz esıne para verır kı alsın ıstedıgını .valla ayıp

+1
Bu yorumu dikkate al konu sahibi

maddi sıkıntılarıniz var anlasilan bu da sizi bu noktaya getirmis. size bi is lazim. disarda calismam derseniz evde yapcak biseyler bulun. boncuk, dantel, kek börek çörek yapip satma vs. en azindan cep harcliginiz çıkar. bi de esinizle anlasin size hergün belli bi para biraksin cüzi bi rakam bile olabilir 10-20 vs. harcamadikca biriktirir lazim olunca kullanirsiniz. ekmegi siz soylemezseniz cogu erkek dikkat etmez lazim olunca cekinmeden soyleyin ekmek al diye. esiniz biraz kaba iyi bi zamaninizda tatli dillilikle bunu ona anlattin

Cnm eşin sormuyor mu akşam alıncak var mı diye eger sormuyorsa bile akşam arayıp alınacakları soyle. Ayrıca alacagın 10 lira ise 50 lira iste . At kalanini bir yere. Böyle bir arkadasım var kocası cok zengin ve kadın calışiyor. Kredi kartindaki harcamayı görüp neden aldın diyormus Artık duymuyorum soylediklerini diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…