- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
İş kurmak risklidir. Hele ki şu ekonomik durumda. Çok gençsiniz, iş tecrübeniz de yok sanırım. Önce işe girip birkaç yıl çalışarak tecrübe kazanmanızı öneririm. Aksi takdirde elinizdeki arsadan da olursanız hiçbir güvenceniz kalmaz. O daha kötü şeyler olursa gitmenizi sağlayacak güç. Bir işe girin çocuğunuzu da kreşe verin. Kreş parasını da eşinizle yarı yarıya paylaşın. Bu sayede 2000 lira nereye gidiyor ortaya çıkar.Haklısınız boyle sevse ne sevmese ne .. ise girmeyi çok istiyorum ama oğlum çok küçük kim bakar babamdan kalan bir arsam var orayı satıp dükkan açmayı dusunuyorum tek umudum bu suan
O arsayı satarsanız gizli satın çünkü eşinizin haberi olursa elinizden alır o parayı ..Haklısınız boyle sevse ne sevmese ne .. ise girmeyi çok istiyorum ama oğlum çok küçük kim bakar babamdan kalan bir arsam var orayı satıp dükkan açmayı dusunuyorum tek umudum bu suan
arsayı sat bır dukkan al kıraya verİş kurmak risklidir. Hele ki şu ekonomik durumda. Çok gençsiniz, iş tecrübeniz de yok sanırım. Önce işe girip birkaç yıl çalışarak tecrübe kazanmanızı öneririm. Aksi takdirde elinizdeki arsadan da olursanız hiçbir güvenceniz kalmaz. O daha kötü şeyler olursa gitmenizi sağlayacak güç. Bir işe girin çocuğunuzu da kreşe verin. Kreş parasını da eşinizle yarı yarıya paylaşın. Bu sayede 2000 lira nereye gidiyor ortaya çıkar.
seven adam bunu yapmaz. yasadigin cok kotu nasil cekecen allh yardim etsin.
İş kurmak risklidir. Hele ki şu ekonomik durumda. Çok gençsiniz, iş tecrübeniz de yok sanırım. Önce işe girip birkaç yıl çalışarak tecrübe kazanmanızı öneririm. Aksi takdirde elinizdeki arsadan da olursanız hiçbir güvenceniz kalmaz. O daha kötü şeyler olursa gitmenizi sağlayacak güç. Bir işe girin çocuğunuzu da kreşe verin. Kreş parasını da eşinizle yarı yarıya paylaşın. Bu sayede 2000 lira nereye gidiyor ortaya çıkar.
maddi sıkıntılarıniz var anlasilan bu da sizi bu noktaya getirmis. size bi is lazim. disarda calismam derseniz evde yapcak biseyler bulun. boncuk, dantel, kek börek çörek yapip satma vs. en azindan cep harcliginiz çıkar. bi de esinizle anlasin size hergün belli bi para biraksin cüzi bi rakam bile olabilir 10-20 vs. harcamadikca biriktirir lazim olunca kullanirsiniz. ekmegi siz soylemezseniz cogu erkek dikkat etmez lazim olunca cekinmeden soyleyin ekmek al diye. esiniz biraz kaba iyi bi zamaninizda tatli dillilikle bunu ona anlattinOKUYAN ARKADASLAR VE YORUM YAPANLARA ŞİMDİDEN TSKLER SADECE İÇİMİ DÖKMEK AMACIM
Merhabalar hemen konuya gireyim 3 yıllık evliyim çok severek evlenmistik 23 yaşındayım 1 oğlum var. Neyse ben elimden geldiğince herseye yetişmeye çalışıyorum ama eşimin bencillikleri ve dusuncesizligi beni herseyden sogutuyor örnek olarak maaşını alır ama eve 5 tl bırakmaz asla yada ekmeği kendi yemek yiyecekse alır eve gelirken.. söylüyorum bizde yemek yiyoruz diye anca ekmek al dersem alıyor veya evlendigimizden beri ben para istersem veriyor AMA hic buyuk meblag olmadi en fazla 50 söylemeden bırak diyorum ama yok dünyanın bin bir türlü hali var sonuçta evde çocuk var ama yok yani bugün bana 150 tl verebilir misin dedim utana utana ne yapacağımı sordu bir ayakkabı beğendiğimi onu alacağımı ve oğluma birkaç esofman alacağımı söyledim cevap olarak ben nerden bulayım dedi halbuki 4 ünde maaş alıyor bu arada maaşı 3 bin ama bin lirası borca gidiyor ben artık çok kırılıyorum ne yapsam şaşırdım geçen yıl halıları yıkamaya verdik 35 tl tuttu parayi acil bişey için harcadım bunu ona soyledigimde hemen yedinmi yani diyerek cevap verdi artık bişey istesem de isteyemiyorum markette canım bişey istese alamıyorum cekiniyorum gerçekten çok Üzgünüm
ARKADASLAR BUNUN HARİCİNDE BİRSEYİ YANİ ŞİDDET VS YOK DEDİM ama BU YANLIŞ ANLAŞILMIŞ YANİ ŞİMDİ HERSEYDEN BÖYLEMİ ŞİDDET VARMI VS GİBİ SORULAR İÇİN YAZDIM YOKSA BENDE BİLİYORUM SEVGİ BU DEĞİLDİR ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?