Eşim gittikçe beni daha çok kırıyor :(

Leyasmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
18
4
1
OKUYAN ARKADASLAR VE YORUM YAPANLARA ŞİMDİDEN TSKLER SADECE İÇİMİ DÖKMEK AMACIM

Merhabalar hemen konuya gireyim 3 yıllık evliyim çok severek evlenmistik 23 yaşındayım 1 oğlum var. Neyse ben elimden geldiğince herseye yetişmeye çalışıyorum ama eşimin bencillikleri ve dusuncesizligi beni herseyden sogutuyor örnek olarak maaşını alır ama eve 5 tl bırakmaz asla yada ekmeği kendi yemek yiyecekse alır eve gelirken.. söylüyorum bizde yemek yiyoruz diye anca ekmek al dersem alıyor veya evlendigimizden beri ben para istersem veriyor AMA hic buyuk meblag olmadi en fazla 50 söylemeden bırak diyorum ama yok dünyanın bin bir türlü hali var sonuçta evde çocuk var ama yok yani bugün bana 150 tl verebilir misin dedim utana utana ne yapacağımı sordu bir ayakkabı beğendiğimi onu alacağımı ve oğluma birkaç esofman alacağımı söyledim cevap olarak ben nerden bulayım dedi halbuki 4 ünde maaş alıyor bu arada maaşı 3 bin ama bin lirası borca gidiyor ben artık çok kırılıyorum ne yapsam şaşırdım geçen yıl halıları yıkamaya verdik 35 tl tuttu parayi acil bişey için harcadım bunu ona soyledigimde hemen yedinmi yani diyerek cevap verdi artık bişey istesem de isteyemiyorum markette canım bişey istese alamıyorum cekiniyorum gerçekten çok Üzgünüm
ARKADASLAR BUNUN HARİCİNDE BİRSEYİ YANİ ŞİDDET VS YOK DEDİM ama BU YANLIŞ ANLAŞILMIŞ YANİ ŞİMDİ HERSEYDEN BÖYLEMİ ŞİDDET VARMI VS GİBİ SORULAR İÇİN YAZDIM YOKSA BENDE BİLİYORUM SEVGİ BU DEĞİLDİR ..

Son düzenleme:
Çalışmalısın kocaya bile muhtac olmamak gerek. Bu şekilde yaşamak insanı yorar.ordan kıs burdan kıs, istemeye çekin söylemeye utan...nereye kadar sen de çalışırsan hicbir şey söyleyemez ayakkabını da canının cektiğini de alırsın.

Haklısınız boyle sevse ne sevmese ne .. ise girmeyi çok istiyorum ama oğlum çok küçük kim bakar babamdan kalan bir arsam var orayı satıp dükkan açmayı dusunuyorum tek umudum bu suan

iki tip kocayla hayat çok zordur hep derim gene diyeceğim bir kıskanç iki cimri hasis insanla
kolay gelsin birşey yapabileceğinize inanmıyorum biri kocasının kötü özelliklerinden sonra ama beni seviyoru kollanıyorsa anca birilerine dert yanar ötesine pek geçtiği görülmemiştir

Kadın okumalı , mesleği olmalı. Elin adamına el açmak zorunda kalmamalı , heep söylüyorum :KK51:
Çok şükür böyle bir sıkıntım yok, ama yarıda bıraktığım okul hayatımı tamamlayacağım.Yarının ne getireceği belli olmaz.
Üzüldüm.Hissettiklerinizi alın karşınıza konuşun diyeceğim ama pek anlayacağını sanmıyorum.

Şiddetin alasını yaşıyorsunuz...ekonomik psikolojik duygusal daha ne olsun... kafanızın gözünüzün kırılmadığı kalmış....bunu da çok duyar olduk son zamanlarda dayak yok tamam sorun yok....böyle ömür geçmez....

Siz de evde size yüklediği sorumlulukları yapmayın bakalım ne oluyor...bu durumda cidden yapmayın ihtiyaçlarınızı karşılamayacaksa ne işe yarıyor....

tehdit etcen ben calismayi düşünüyorum diye ağız arican hemen sorar sebeb diye zaten. evlenmeden önce çalışıyormuydun buarada ? Kendi ihtiyaclarım var beni anlamiyor musun diceksin anlayışsiz biraz sanırsam. çocuğu annene bırakabilirsin yada krese ne biliyim oyle hayat zor çünkü kendimden biliyorum ihtiyaçlarımı karsilayamazsam deliriyorum neticede kadinim kendime bakmaliyim slogan gibi oldu be ya heheh .En Büyük KK:duduk::KK12:

Son düzenleyen: Moderatör:
buarada evli değilim çalışan biriyim param olmazsa deliririm yani çalışmadığım dönemleri kastediyorum sen arkadaşlarınla oturup bi cafeyede gidemiyosundur bu ekonomik baskidır siddetin piskolojik hali o arkadasin yorumuna katılıyorum..:işsiz:

Aklıma eşinizin sizi aldattığı geldi.

3 bin TL'den bin TL'si borca gitse bile bir kişinin 2 bin TL harcaması için evli ve çocuğu olmayıp, eğlenen, karı-kız peşinde koşan biri olmalı.

Bence durum bu. Eşinizden sizden soğumuş ve yavaş yavaş kendisinin de keriz yerine konulduğunu düşünüyor. Yani yalnızca kendisi çalışıp evi gecindireceğime gider dışarıda karılar kızlarla yerim daha iyi diyordur.

Back
X