• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim göğüslerime dokunmuyor artık

Bi kadının kendisini kadın kadın hissetiği en önemli organı memesidir desem yanlış olmaz sanırım.Emzirme döneminde bi annenin haz odağı olan memelerinden eşinin uzaklaşması sonrası için kaygı oluşturabilir.Artık beğenilmiyor muyum, arzulanmıyor muyum emziriyor olmam ilgisinde kaymaya sebep olur mu,artık seksi değil miyim gibi kaygılara sebep olabilir.Kadınların oldugu bir sitede gelip bunu sorması kadar da normal bişey olamaz.Hep kaynana görümce mi konuşulsun sayın ruhay hanım?
Sabahın köründe okula gitmişim akşama kadar ders nöbet.Anlayışsız idareci ile muhattap olmuşum.Kardeşim ameliyat oldu bugün.Sadece 1 saat izin istedim gidip kardeşimi görmek için izin vermedi.Yorgunluktan başım çatlıyor.
Konu başlığını görünce komik geldi bu günün üstüne.Allah başka dert vermesin dedim.

Sabahın köründe okula gitmişim akşama kadar ders nöbet.Anlayışsız idareci ile muhattap olmuşum.Kardeşim ameliyat oldu bugün.Sadece 1 saat izin istedim gidip kardeşimi görmek için izin vermedi.Yorgunluktan başım çatlıyor.
Konu başlığını görünce komik geldi bu günün üstüne.Allah başka dert vermesin dedim.
Aa geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.

Memede süt olduğu için dokunup opmemesi normal değil mi? Her an ağzına yüzüne süt bulaşabilir sonuçta. Erkeklerin bazıları da uzunca bir zaman ilişki yaşamak da istemiyor mesela. Bunlar geçici şeyler takılmayın.

Back
X