- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
kapitalist günleri gereksiz buluyorsunMalum dün sevgililer günüydu. Sevgililer günü, anneler gunu, babalar gunu gibi kapitalist gunleri anlamsiz buluyorum aslında ama nedense esimden bir cicek bekliyorum o gün. Sanirim sosyal medyanin etkisi buyuk yani orda goruyorum arkadaslarimi hepsi çiçeklenmis benim esim belki normalde cicek alan biri olsaydi kafama takmazdim ama hic cicek almaz bari 14 şubatta alsa ama maalesef. Ondanda gectim cocugum hastaydi hastaneye goturduk gece 200 tl para gitti diye soylene soylene. Ayni ilaclari veriyomus devlet hastanesi doktoruda keşke gunduz devlete hatta saglik ocagina bile götürsem olurmus. Sabaha kadar söylendi durdu. Nasil boyle görgüsüz biriyle evlendim aklim almıyor. Sevgiliyken, nisanliyken ne kadar farkliydi.. keşke biraz uzun gecirseydim tanima asamasini eminim şu an evli olmazdım bu insanla.
İyi haber vereyim sana ben bebeğin kontrolünde büyük kızımı da götürüyorum.Hastane konusunda haklı. Biz kızımın erkek doktor korkusu yüzünden hep özele gidiyoruz. Ama böyle bi korku olmasa asla özele gitmezdim. Kan tahlili ve muayeneye 400₺ vererek çıktık geçen gün. Ciddi bi ek harcama bence.
Çiçeğide hiç almıyormuş ve sizde böyle günlere önem vermiyormuşsunuz. Sizin talebinizde biraz gösteriş olmuyor mu?
Ay geçen gün bende bunu düşündüm. Bebekle ikisi aynı anda hasta olunca 2 giriş mi yapacağım diye. Hasta olmasada ikisinide göstericem. Dünya para veriyoruz, bakıversinler.İyi haber vereyim sana ben bebeğin kontrolünde büyük kızımı da götürüyorum.Tek ücret iki çocuk muayenesi oluyor yani . Zaten büyük kızımin da doktoru aynıydı.Ayni anda ikisini de kontrol ediyor.Hatta küçüğe bakarken büyüğün de dosyasını cikarttirdigi için oradan bakıyor abla su hastalığı şu tarihte geçirmiş küçük tahminen su hastalıkları geçirecek diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?