Eşim gorumcem ve ben

Görümcenin yaptığının nesi normal acaba çıksın alsın. Eve sipariş etsin, olmadı annesi alsın babası alsında abisi niye alsın. Abimden erkek kardeşimden ped istemem ne alaka ne münasebet.

EŞİN SENİN EN UFAK AYRINTIYI NEDEN GÖRÜMCENE VE KAYNANAYA ANLATİYOR.
ben sinir olurum bizdede var böle sanirim heryer öle..
ben böleyse eşime anlatmazdim. anlatacaksa... hiç bişey söylemem güvenemem kardeşine annesine söyler diye..

Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Ay evdeysek abimden isterim gider alır ne var bunda. Ancak evlenmisim kendi eşimden isterim ya da abim evliyse artık akşam eve gelmiyorsa babamdan isterim. Ayıp mı bu???

Bu kültür meselesi sizin yaşadığınız kültür yetiştirilme şekliniz buna izin vermemiş. Arama konusu da beni onemseyeni onemserim diğerleri de umurumda olmaz.

Herkesin yaşam biçimine sınırlarına saygım var. O yüzden eleştirmiyorum
Konu sahibi çok karışık anlatmış konuyu anlamadım pek .
Sadece şunu söylemek istedim Konu sahibi herkes sizin gibi düşünmüyor
erkek kardeşten ped istenmez diye bişey yok . Benim erkek kardeşim yok ama eğer olsa diyelim ki markete gidiyor Bana ped al derdim . İlerde adamın kızı olursa ne olacak . İlgilenmeyecek mi
Regli olmak ayıp bişey değil
Saklamanıza utanmanıza gerek yok.
Babam , abim , erkek kardeşim , oğlum , erkek yeğenim hayatımda hangi erkek varsa bunun normal olduğunu bilmeli. WC kağıdı gibi bir ihtiyaç bu da.
Alıp geçeceksin .

Not :: Ben de iç Anadolu’da büyüdüm sizi anlıyorum Neden böyle düşündüğünüz anlıyorum aynı utanmaları tüm çocukluğumda , ergenliğimde toplum baskısı yüzünden yaşadım . büyüdüğümde yanlış olduğuna karar verdim.

eskiden olsa bu ped muhabbetine takılırdık yok babam görmesin yok abim bilmesin falan ama artık bilinçlendik bu kafadan çıkın acilen.
adet olmak her kadının başına gelen bir şey sadece kadın değil, dişi bütün canlılar adet görebiliyor bu doğanın kanunu ise ayıplanacak yuhalanacak bir şey söz konusu asla değil.
kardeşim diye benim adetten muaf olduğunu düşünmeyecek ya elbet biliyordur ablası da kadın olarak adet görüyor :D
ped ya altı üstü don kilot kadar normal olan bir varlık.
abartmayın bu kadar.

Ped istemesi gayet normal sünnet nasıl normal se kadınların adet görmesi de normal.sanrm siz eşinizin görumceler ile iyi anlaşmasını cekemiyorsunuz ya da gorumcenizin hamile ihtimali sizi delirtmis

Ben bazen is yerinde bile soyluyorum regliyim sinirliyim bisey sormayin diyorum 😂
Sana cikolatanalayim mi dedi bir cocuk .bence gayet dogal istemesi .sen harici bir aileden gelmis olabilirsin ama esinin ailesi senden modern .sin olarak regli saklanacak bisey degildir 😉🥰
Harici aile ne demek tam olarak

Ped utanılcak bir şey değil elbette ama bende abimden öyle şey isteyemem o kalıplarla büyüdük malesef he sana ters gelir almak zorunda değil kocası alsın. Hastalık konusuna gelirsek bence şımartma aramada seni aramayanı sen niye arayacaksın yüzyüze gelirse konusu açılırsa geçmiş olsun felan bu kadar yani

Konu gelin-görümce çekişmesine dönüşmüş ama kardeşler arası bu tür istekler olabilir. Adet görmek veya ped istemek de gayet normal.

Ben daha ilgincini bir arkadaşımda yaşadım. Kadın arkadaşımın kocasına sperm testi gerekti, laboratuvarı ben ayarladım, kocası utangaç ve biraz çekingenmiş diye arkadaşımı ve eşini karşılayayım dedim. Arkadaşımın kocası sperm testi vermeye kız kardeşi ile geldi. Arkadaşıma bir gün önce tarif ettiğim; kocan özel bir odada steril bir kavanoza masturbasyonla boşalacak, madem çok çekingen sen de yanında gel, yardımcı olursun demiştim. Adam, arkadaşım olan eşiyle geleceğine kız kardeşi ile labaratuvara gelince bir de görümceye ve görümcenin elini bırakmayan abiye bir daha tarif ettim. Adam boşaldığı kavanozu kız kardeşinin eline vermiş, laboratuvara o getirdi. Kadın arkadaşım sinir küpü olmuştu.

O adamı spremleriyle ve kardeşiyle bırakırdım.
Çok çirkin olmuş.

Konu gelin-görümce çekişmesine dönüşmüş ama kardeşler arası bu tür istekler olabilir. Adet görmek veya ped istemek de gayet normal.

Ben daha ilgincini bir arkadaşımda yaşadım. Kadın arkadaşımın kocasına sperm testi gerekti, laboratuvarı ben ayarladım, kocası utangaç ve biraz çekingenmiş diye arkadaşımı ve eşini karşılayayım dedim. Arkadaşımın kocası sperm testi vermeye kız kardeşi ile geldi. Arkadaşıma bir gün önce tarif ettiğim; kocan özel bir odada steril bir kavanoza masturbasyonla boşalacak, madem çok çekingen sen de yanında gel, yardımcı olursun demiştim. Adam, arkadaşım olan eşiyle geleceğine kız kardeşi ile labaratuvara gelince bir de görümceye ve görümcenin elini bırakmayan abiye bir daha tarif ettim. Adam boşaldığı kavanozu kız kardeşinin eline vermiş, laboratuvara o getirdi. Kadın arkadaşım sinir küpü olmuştu.
Berbat bir adammış, çocuk yapmak için uğraşılacak birine benzemiyor. İnsan gerginliğini alması için eşini almaz mı yanında ya kardeşi kapıda beklerken nasıl öyle bir şey yapabiliyor ve kardeşi taşıyabiliyor. İğrenç.

Ped istemesi gayet normal sünnet nasıl normal se kadınların adet görmesi de normal.sanrm siz eşinizin görumceler ile iyi anlaşmasını cekemiyorsunuz ya da gorumcenizin hamile ihtimali sizi delirtmis
kimse bu hamilelik için delirdiğini yazmamış okuyorum yorumları nedense kimsenin aklına gelmemiş kadın deniyormuş olmuyormuş görümcenin hamile olma ihtimali ve eşinin ara demesi kendine haksızlık gibi gelmiş

Benim görümcemde, bizden bayağı önce evlenmiş, ilk 3-4 yıl çocukları olmamış, eşim kardeşine ve eniştesine anlatıyormuş işte, ilişkiden sonra hemen kalkmayın. ayaklarını havaya kaldır, işte kardeşi için, hemen lavaboya gitmesin falan diye, sonra çocukları olmuş, biz yeni evliyken, görümcem birgün ortamda anlattı, işte abimin sayesinde çocuğum oldu, ayaklarımı hep havaya diktim falan diye, çok tuhafıma gitmişti o zaman. ama bizim aile tam tersi yapıda.
Ayıp yaptığı ya yeri geriliyor eşine bile birşey diyemiyorum bagzi konuları utanmadan sıkılmadan anlatıyor görümcem kocama benide evlendim evlendim evleneli arayıp sormaZlar ortada birşey yokken

Başka bir üye yazınca farkettim bütün bilgilerinizi nickinize yazmışsınız değiştirin bence de ve bu isimdeki tek kişi gibisiniz, görümceniz buraya üyeyse hemen tanır sizi.

Ayıp yaptığı ya yeri geriliyor eşine bile birşey diyemiyorum bagzi konuları utanmadan sıkılmadan anlatıyor görümcem kocama benide evlendim evlendim evleneli arayıp sormaZlar ortada birşey yokken

Bir görümce olarak gerçekten merak ettim utanmadan sıkılmadan anlattığı bazı konular ne?

Regl olmak doğal bir şey olsa da bunun böyle durduk yerde herkese söylenmesi benim tuhafıma gidiyor. Benim regl olduğumu annem bile bilmez, çünkü niye bilsin? Annemin teyzemin iş okul arkadaşımın da gelip bana alakasız yere reglim demesi çok saçma, bana ne senin regl olmandan?

Ayrıca her yer 3 harfli market, kardeşini ped için ayağına çağıracağına insin alsın koskoca kadın.

Ay evdeysek abimden isterim gider alır ne var bunda. Ancak evlenmisim kendi eşimden isterim ya da abim evliyse artık akşam eve gelmiyorsa babamdan isterim. Ayıp mı bu???

erkek kardeşten ped istenmez diye bişey yok . Benim erkek kardeşim yok ama eğer olsa diyelim ki markete gidiyor Bana ped al derdim .

burda sorun kardeşten ped istenmesi değil bence, başka bir evde oturan kardeşten kendi evine, bir de kardeşinin eşinin pedlerini getirmesini istemesi

Back
X