- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.538
- 798
- Konu Sahibi Derya 12468
Pedler çok pahalandi. Kız para harcamamak için esinizden istiyor herhalde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evdeysek abimden isterim gider alır ne var bunda. Ancak evlenmisim kendi eşimden isterim ya da abim evliyse artık akşam eve gelmiyorsa babamdan isterim. Ayıp mı bu???Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Harici aile ne demek tam olarakBen bazen is yerinde bile soyluyorum regliyim sinirliyim bisey sormayin diyorum
Sana cikolatanalayim mi dedi bir cocuk .bence gayet dogal istemesi .sen harici bir aileden gelmis olabilirsin ama esinin ailesi senden modern .sin olarak regli saklanacak bisey degildir![]()
Konu gelin-görümce çekişmesine dönüşmüş ama kardeşler arası bu tür istekler olabilir. Adet görmek veya ped istemek de gayet normal.
Ben daha ilgincini bir arkadaşımda yaşadım. Kadın arkadaşımın kocasına sperm testi gerekti, laboratuvarı ben ayarladım, kocası utangaç ve biraz çekingenmiş diye arkadaşımı ve eşini karşılayayım dedim. Arkadaşımın kocası sperm testi vermeye kız kardeşi ile geldi. Arkadaşıma bir gün önce tarif ettiğim; kocan özel bir odada steril bir kavanoza masturbasyonla boşalacak, madem çok çekingen sen de yanında gel, yardımcı olursun demiştim. Adam, arkadaşım olan eşiyle geleceğine kız kardeşi ile labaratuvara gelince bir de görümceye ve görümcenin elini bırakmayan abiye bir daha tarif ettim. Adam boşaldığı kavanozu kız kardeşinin eline vermiş, laboratuvara o getirdi. Kadın arkadaşım sinir küpü olmuştu.
Berbat bir adammış, çocuk yapmak için uğraşılacak birine benzemiyor. İnsan gerginliğini alması için eşini almaz mı yanında ya kardeşi kapıda beklerken nasıl öyle bir şey yapabiliyor ve kardeşi taşıyabiliyor. İğrenç.Konu gelin-görümce çekişmesine dönüşmüş ama kardeşler arası bu tür istekler olabilir. Adet görmek veya ped istemek de gayet normal.
Ben daha ilgincini bir arkadaşımda yaşadım. Kadın arkadaşımın kocasına sperm testi gerekti, laboratuvarı ben ayarladım, kocası utangaç ve biraz çekingenmiş diye arkadaşımı ve eşini karşılayayım dedim. Arkadaşımın kocası sperm testi vermeye kız kardeşi ile geldi. Arkadaşıma bir gün önce tarif ettiğim; kocan özel bir odada steril bir kavanoza masturbasyonla boşalacak, madem çok çekingen sen de yanında gel, yardımcı olursun demiştim. Adam, arkadaşım olan eşiyle geleceğine kız kardeşi ile labaratuvara gelince bir de görümceye ve görümcenin elini bırakmayan abiye bir daha tarif ettim. Adam boşaldığı kavanozu kız kardeşinin eline vermiş, laboratuvara o getirdi. Kadın arkadaşım sinir küpü olmuştu.
kimse bu hamilelik için delirdiğini yazmamış okuyorum yorumları nedense kimsenin aklına gelmemiş kadın deniyormuş olmuyormuş görümcenin hamile olma ihtimali ve eşinin ara demesi kendine haksızlık gibi gelmişPed istemesi gayet normal sünnet nasıl normal se kadınların adet görmesi de normal.sanrm siz eşinizin görumceler ile iyi anlaşmasını cekemiyorsunuz ya da gorumcenizin hamile ihtimali sizi delirtmis
Ayıp yaptığı ya yeri geriliyor eşine bile birşey diyemiyorum bagzi konuları utanmadan sıkılmadan anlatıyor görümcem kocama benide evlendim evlendim evleneli arayıp sormaZlar ortada birşey yokkenBenim görümcemde, bizden bayağı önce evlenmiş, ilk 3-4 yıl çocukları olmamış, eşim kardeşine ve eniştesine anlatıyormuş işte, ilişkiden sonra hemen kalkmayın. ayaklarını havaya kaldır, işte kardeşi için, hemen lavaboya gitmesin falan diye, sonra çocukları olmuş, biz yeni evliyken, görümcem birgün ortamda anlattı, işte abimin sayesinde çocuğum oldu, ayaklarımı hep havaya diktim falan diye, çok tuhafıma gitmişti o zaman. ama bizim aile tam tersi yapıda.
Ayıp yaptığı ya yeri geriliyor eşine bile birşey diyemiyorum bagzi konuları utanmadan sıkılmadan anlatıyor görümcem kocama benide evlendim evlendim evleneli arayıp sormaZlar ortada birşey yokken
Ben ped konusunu okuyunca devamını okuyamadım gözümden kaçmışkimse bu hamilelik için delirdiğini yazmamış okuyorum yorumları nedense kimsenin aklına gelmemiş kadın deniyormuş olmuyormuş görümcenin hamile olma ihtimali ve eşinin ara demesi kendine haksızlık gibi gelmiş
Ay evdeysek abimden isterim gider alır ne var bunda. Ancak evlenmisim kendi eşimden isterim ya da abim evliyse artık akşam eve gelmiyorsa babamdan isterim. Ayıp mı bu???
erkek kardeşten ped istenmez diye bişey yok . Benim erkek kardeşim yok ama eğer olsa diyelim ki markete gidiyor Bana ped al derdim .