Arkadaslar meraba esimle haftasonu avm yada disari gezmeye gitmekten artik nefret eder hale geldim. Isi gucu acik giyinen bayanlarla. Hepsine bi yorum yapiyor artik gina geldi. Ben boyle asalanmaktan biktim. Diyorumki dusunduklerini bana soyleme. Adama bi bakiyorum kari kizi suzuyo.r Artik midemi bulandiriyor. aslinda baktiklarida hakikaten dikkat cekmek icin ozel caba harcayan tipler. Ama benim sinirlerimi cok bozuyor. Tum erkekler boyle mi anlamadim gitti
Arkadaslar meraba esimle haftasonu avm yada disari gezmeye gitmekten artik nefret eder hale geldim. Isi gucu acik giyinen bayanlarla. Hepsine bi yorum yapiyor artik gina geldi. Ben boyle asalanmaktan biktim. Diyorumki dusunduklerini bana soyleme. Adama bi bakiyorum kari kizi suzuyo.r Artik midemi bulandiriyor. aslinda baktiklarida hakikaten dikkat cekmek icin ozel caba harcayan tipler. Ama benim sinirlerimi cok bozuyor. Tum erkekler boyle mi anlamadim gitti
malesef canım bunların hepsi öyle ...
ama seninki aşmış kendini açık açık söyluyor sana...
hmm aslında hangisi daha iyi ...susup çaktırmadan mı bakması yoksa açık açık ifade etmesi?
her iki seçenek de mide bulandırıcı....
ama çoğusu böyle...
peki ne yapıyor ,kıyaslıyor mu seni onlarla yoksa?
ağşalıyor beni dedin de...
Karı kız ne demek !!
bu konuda bile kadınlara yandan bi giydirme var, dikkat çekmeye çalışan tipler ne demek, kadınların hepsi dikkat çekmek ister aksi olsa herkes en doğal haliyle sokakta olurdu saç boyatmazdık makyaj yapmazdık moda sektörü özellikle bize hitap etmezdi, isteyen istediği gibi giyinir dikkat çekmekte isteyebilir gözleriyle kadınları taciz eden magandaların kibar adı göz çapkını mı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?