esim goz capkini

İnsanların tarzı vardır giyiniyordur, tacize uğrasam ne güzel olur diye giyinen birilerinin
olacağını sanmıyorum. Size göre dikkat çeken karı kız başkasına göre normal giyiniyordur. Bu kadar rahatsızsanız eşinizle konuşmanız en sağlıklısı. Sokaktaki herkesin kıyafetini değiştirmek daha zor olsa gerek

Öncelikle şu konuyu açıklığa kavuşturalım. Erkeklerin hepsi öyle diyen arkadaşlar, erkeğine rastlamamışsınız ne yapalım Bu arada erkeğin göz çapkını kulak çapkını bilumum uzuv çapkını diye bişey yoktur. Çapkın çapkındır, hepsi mide bulandırıcıdır. Eşiniz bir an önce kendine gelsin, yoksa soğuyup sonu kötü yerlere gidebilir.

İlla da açık saçık giyinmeye gerek yok ki erkeklerin bakışına maruz kalmak için. Herkes, kadın ya da erkek güzel, yakışıklı birini görünce bakar. Erkeklerin çoğu güzel görünen kadınlara bakıyor. Sevgilimizin, eşimizin bizden daha hoş görünen birine bakması can sıkıcı olsa da aslında normal bir şey arkadaşlar. Sokaklar bizden genç, güzel, şık, bakımlı, uzun, kısa, dolgun vücutlu, zayıf vs. kızlarla dolu. Yanımızdaki adam da bunları görüyor, bakıyor. Ne yapalım yani? Kahrımızdan ölelim mi? Kendimizi milletle yarıştırıp, yapratalım mı? Bu adam bizimle sadece tipimiz için mi beraber? O baktığı güzel kız cesaret verse hemen gidecek mi? Bu düşünceler insanın psikolojisini bozar. Bırakın baksın, insan doğası böyle.

Bakmak var bakmak var.

Eşiniz bakıyor bir de üstüne yorum yapıp size söylüyor.
Bence eşinizde bir aşağılık kompleksi ve zihniyet bozukluğu var.

Sizi de eminim her şeyden kısıtlıyordur.
Giydiğiniz kıyafete karışıyordur falan filan.

Bu tipler böyle olur...

dışarda milyonlarca kadın var onların giyimine karışamazsınız
ama eşinizin iki gözü var siz onlara sahip çıkın yeter

acaba senin sinirlendiğini anlayıp bilerek kıskandırmak için mi yapıyor ? hani öyle kötü gözle bakmak gibi bi niyeeti olsa tutup da sana yorum yapmazdı diye düşünüyorum. sen de tepki verme bakalım ne yapacak sen sinirlendikçe onun hoşuna gidiyor herhalde. bu ne böyle ergen liseliler gibi kıskandırmaya çalışıyor.

Geçen bu konuyu Nihat Hatipoğluna sordular hocam birine bakmak günah mı diye ?

Peygamber Efendimiz bununla ilgili olarak birini gördün baktınn bi daha dönüp bakmıcaksın gözünü kaçırcaksın demiş...Yani hepimiz insanız gözlerimizi kapayıp gezemeyiz amae erkeğide kadında gördün bi kere tamam çevir gözünü yani olması gereken bu iç geçirmek kötü...

bi de bu bakma olayının çoğu zaman açıklıkla falan ilgisi yok bakan yine bakıyor hani sırf kadınları göz hapsine almak için sokakta yürüyen insanlar var. ben sokakta öyle açık giyinmem bir pantolon bi tişört saçlarım arkadan bağlı gözümde miyop gözlüklerim yani öyle dikkat çeken bi tip olarak dolaşmıyorum ama yine bakan tuhaf abazan tipler oluyor dikkat edyorum özellikle sade bana değil diğer açık giyinmeyen kadınlara da bakıyorlar yani adamın zihniyeti buysa gerçekten açıklıkla kapalılıkla ilgisi yok.

sende ona ynısını yap
of şu çocukta ne yakışıklıymış
bayılıyorum böyle tiplere
şuna bak ne kadar fit ve kaslı
of ne kadar tarz ya hasta oldum falan de
bakalım daha ağzını açacak mı :)

biz dışarda gezdiğimizde gördüğümüz moda facialarına beraber güleriz
hatta ilk yorum benden gelir 'oh my god o neydi öyle?' veya 'iyiymişşşşş' gibi

giyimini kendine yakıştırmış çok güzel bayanlar da görünce,
kadın olarak bile bakıyorum bir iki defa.
bu yüzden erkeklere de çok görmüyorum.

yeter ki beni üzecek veya çirkin hissettirecek yorum yapmasın
geçerken kafasını çevirmesin
ve o bayanı rahatsız edecek kadar bakmasın...

bakmak istemeyen erkekleri bile baktırıyorlar ya artık...pesss

Benimki sadece soyunmus olanlara bakiyo onune gelene bakan tiplerden degil. Aslinda bende bakiyorum o kadar ciplak dolasan var ki. Yani ulusta bu isi para icin yapanlardan bi farki olmali kadinlarin. Ben sadece esimin yorum yapmasina sinirleniyorum. Yorumlarida genelde bisey giymeden cikmis tovbe tovbe seklinde. Adami burda sapik ilan ettiler :) napiyim adamin gozune at gozlugu mu takayim

e o zaman sen başlığı yanlış atmışsın ona göz çapkınlığından ziyade dedikoduculuk denir eşin dedikodu yapıyor o zaman sana '' tövbe tövbe şuna bak '' diyerek

Kari koca deyince zorunuza gitmez sadece kari kelimesini kullaninca zorunuza gider.

Üslup denilen birşey var değilmi..
Hiç bir bayanın ağzına karı kelimesi yakışmaz..

Şimdi ukala olduk değilmi,birşeyleri paylaşmak istiyorsanız ilk önce yazım şeklinize ifadelerinize dikkat edin lütfen..
Szin karşınızda çocuk yok bir kere...

Ic gecirmiyo ki esim elestiriyo aslinda ama ben buna bile kiziyorum. Bakmasiyla basini cevirmesi bir oluyo ama diyorumki bana belli etme.

Eee tamam eşinin yaptığı normal ise hep başımıza böyle kadınlar yüzünden gelmedik kalmıyor ise neden konu açma gereği duydun.
Butun erkekler açana bakar,bütün erkekleri kadınlar baştan çıkarır.Bunu zaten biliyoruz ama genede konu açıyoruz.

Eşin sapık filan değil ama yaptığıda hoş değil bunuda sen bildiğin için konu açma gereği duydun ama hemen savunmaya geçerek bizi değil kendini kandırıyorsun canım.
Eşinle yaşayan biz değil sensin rahatsız olan da biz değil sensin.O yuzden bize değil eşine anlat bunları.
Ayrıca madem eşin göz çapkını benim bildiğim göz çapkınları sadece açanada bakmaz.

Kari kiz bir halk soylemidir. Ahlaksiz yada terbiyesiz bir kelime yok. Sizin art niyetinizle alakali bi durum. Rahatsiz olduysaniz sikayet butonuna basin bu kadar basit.

anlayamadığım üslup sıkıntısı bir tek bu konuda mı var acaba ? onca konuda

karı koca diye türlü yorumlar yaparken normal oluyoruz da karı kız derken neyi garip bunun neyi yanlış.. ?

yani neden konuyu saptırıyorsunuz ?

yok yok bu kk nın bir geleneği olup biri gelip illa konunun özünden sapıp bir noktaya parmak basıp ortalığı bir alevlendirecek bu şart olmuş !!!!

sizin anlatımınıza göre yorumlar yapıldı
kimse eşinizin nasıl baktığını görmedi siz anlattınız herkes ona göre yorum yaptı

Ic gecirmiyo ki esim elestiriyo aslinda ama ben buna bile kiziyorum. Bakmasiyla basini cevirmesi bir oluyo ama diyorumki bana belli etme.

bence çok üstüne düşüyorsun senin kıskandığını felan düşünüyosa büyük ihtimalle seni kızdırmak hoşuna gidiyordur bu konuda..

çok kalabalık merkezi bir yerde yaşıyorum istanbulda .. görmediğimiz kalmıyor diyebilirim bazen eşimin utandığından ses etmediğine ben yuh diyebiliyorum

yani benim bu kadar dikkatimi çekiyorsa bazen erkeklere çok görmüyorum.. malesef.... netice bu konudaki zaafları malum ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…