bi de bu bakma olayının çoğu zaman açıklıkla falan ilgisi yok bakan yine bakıyor hani sırf kadınları göz hapsine almak için sokakta yürüyen insanlar var. ben sokakta öyle açık giyinmem bir pantolon bi tişört saçlarım arkadan bağlı gözümde miyop gözlüklerim yani öyle dikkat çeken bi tip olarak dolaşmıyorum ama yine bakan tuhaf abazan tipler oluyor dikkat edyorum özellikle sade bana değil diğer açık giyinmeyen kadınlara da bakıyorlar yani adamın zihniyeti buysa gerçekten açıklıkla kapalılıkla ilgisi yok.
Benimki sadece soyunmus olanlara bakiyo onune gelene bakan tiplerden degil. Aslinda bende bakiyorum o kadar ciplak dolasan var ki. Yani ulusta bu isi para icin yapanlardan bi farki olmali kadinlarin. Ben sadece esimin yorum yapmasina sinirleniyorum. Yorumlarida genelde bisey giymeden cikmis tovbe tovbe seklinde. Adami burda sapik ilan ettiler :) napiyim adamin gozune at gozlugu mu takayim
Kari koca deyince zorunuza gitmez sadece kari kelimesini kullaninca zorunuza gider.
Su forumda paylasacak biseyi olmayanlar gelip ukalaca yorumlarda bulunup kendini tatmin ediyo sanirim. Ben yasadigim birseyi paylasmak istedim ama biri cikiyo kari kiz ne demek digeri esin tacizci maganda! Burda bisey paylastigina insani pisman ediyo bu tipler
Geçen bu konuyu Nihat Hatipoğluna sordular hocam birine bakmak günah mı diye ?
Peygamber Efendimiz bununla ilgili olarak birini gördün baktınn bi daha dönüp bakmıcaksın gözünü kaçırcaksın demiş...Yani hepimiz insanız gözlerimizi kapayıp gezemeyiz amae erkeğide kadında gördün bi kere tamam çevir gözünü yani olması gereken bu iç geçirmek kötü...
Benimki sadece soyunmus olanlara bakiyo onune gelene bakan tiplerden degil. Aslinda bende bakiyorum o kadar ciplak dolasan var ki. Yani ulusta bu isi para icin yapanlardan bi farki olmali kadinlarin. Ben sadece esimin yorum yapmasina sinirleniyorum. Yorumlarida genelde bisey giymeden cikmis tovbe tovbe seklinde. Adami burda sapik ilan ettiler :) napiyim adamin gozune at gozlugu mu takayim
Üslup denilen birşey var değilmi..
Hiç bir bayanın ağzına karı kelimesi yakışmaz..
Şimdi ukala olduk değilmi,birşeyleri paylaşmak istiyorsanız ilk önce yazım şeklinize ifadelerinize dikkat edin lütfen..
Szin karşınızda çocuk yok bir kere...
Üslup denilen birşey var değilmi..
Hiç bir bayanın ağzına karı kelimesi yakışmaz..
Şimdi ukala olduk değilmi,birşeyleri paylaşmak istiyorsanız ilk önce yazım şeklinize ifadelerinize dikkat edin lütfen..
Szin karşınızda çocuk yok bir kere...
Ic gecirmiyo ki esim elestiriyo aslinda ama ben buna bile kiziyorum. Bakmasiyla basini cevirmesi bir oluyo ama diyorumki bana belli etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?