esim goz capkini

En güzel örtü gözlere örtülen örtüdür...
Eşiniz bu örtüden gözüne edinirse herkese eşit şekilde bakar...

Foruma uye olanlarin konu acma hakki var. Aksam aksam konusacak kimseyi bulamadim actim.

soyunandan kasit ne anlamadim. ne demek basimiza kotu seyler acanlardan geliyor? ! ben sokakta anadan dogma gezen kadin gormedim hic.kasttettiginiz mini etek giyen, bikini giyense eyvah o zaman eşlerinizin haline. ayrica et o et! etin nesine bakmaktan zevk alinir anlayabilmis degilim. tamam, bir kadin icin bedeni ne guzel ne uyumlu denenibilir ama ozellikle belli kisimlarina odaklanmak hastaliktir. Esim icin hergun sukretmem lazim boyle seyler okudukca ..insan cinselligini bile ruhlarini birlestirmek icin yasamali. memesini görmek icin degil.

Kari kiz bir halk soylemidir. Ahlaksiz yada terbiyesiz bir kelime yok. Sizin art niyetinizle alakali bi durum. Rahatsiz olduysaniz sikayet butonuna basin bu kadar basit.

Halk söylemi olması burada kullananabilirsiniz manasına gelmez,burası yeri değil bir kere..
Hiç art niyetli olduğumuda sanmıyorum..
Rahatsız oldum evet,şikayet ettim bile..

Bakın sadece burası için söylemiyorum bunu,bir çok konularda da aynısı oluyor..
Çok kişide uyarma gereğini duyuyor,buda çok normal olan bir davranış..
Konu saptırmayla alakası yok ki bunun,nereden çıkardınz söylermisiniz..
Siz ortalık karıştıran kiişlerden filan mı zannettiniz beni..
Öyle düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz derim..

Beni anlayan biri cikti Allaha sukur :) ben bakiyorum dedim diye lezbiyen diyecekler nerdeyse :) hani sahil sehrinde yasarsin alisik olursun ama biz bozkirin ortasinda yasiyoruz :) alisik olmadigimiz icin dikkatimizi cekiyor.

Erkek olsaydiniz o etten bi zevk alirdiniz belki. Anadan dogma gezen femen kizlari var bi gun denk gelirsiniz belki kari koca. Pardon kari dedim bey bayan :))

Beni anlayan biri cikti Allaha sukur :) ben bakiyorum dedim diye lezbiyen diyecekler nerdeyse :) hani sahil sehrinde yasarsin alisik olursun ama biz bozkirin ortasinda yasiyoruz :) alisik olmadigimiz icin dikkatimizi cekiyor.

O zaman sorun ne ?
Sen zaten kendin esine hak veriyorsun .
Aciyorlar esim de bakiyor diyorsun.
Esinin bakmasi icin bahane hazir .

O zaman dert etmeyeceksin
bu zihniyete sen de esinle eslik edeceksin ...

Yalniz dikkat et esinin bu zihniyetine hak verirsen
bir gun farkli sekilde cikar acisi...

Hangi kelimeyi kullanacagimi sana mi sormam gerekiyo? Sikayet edebilirsin ama bana ne yapip yapmayacagimi soyleyemezsin!
Moderator musun forumun sahibimi? forum korucusu ?

Şu yoruma kadar okudum,ona göre yorum yapayım...

Eşin ister beğeniyle ister aşağılamayla sözetsin,hepsi aynı kapıya çıkar.
Bir kere neden etrafına bakıyor ? Her geçen kadının kıyafetini mi teftiş ediyor ? Ona ne ?
Önüne baksın,işine baksın,avm deymişsiniz,vitrinlere baksın vs...

Bir çeşit algıda seçicilik.Açık giyinenlere hem bakıyor hem sözde eleştiriyor.
Etrafa algısı o kadar açıksa,erkeklerin giysilerine,ayakkabılarına bakabilir.
Hiç dedi mi mesela,"şu adamın ayakkabısı gibi bir ayakkabı istiyorum" gibi bir şey...Sanmam.

Eleştiri kısmı işin paravanı.
Bizde de olmuştu,öyle bir cevap verdim ki bir daha olmadı.Dene istersen...
Eşim "Şuna bak bir de kendini güzel sanıyor" dedi.Ben de "Şimdi artık daha da güzel sanıyordur.Yanında güzel karısı olan adam bile bana bakıyor demiştir" dedim:)

öyle olmadığınızı düşünmek isterim aslında ama şu bir gerçek ki son zamanlarda birkaç konuda daha aynı duruma rastlamış olmam bende bu düşüncenin oluşmasında bir hayli etken oldu diyebilirim .. ayrıca sizin konuyla alakasız bir noktaya takılmanız konu sahibine anlamsız bir şekilde yüklenmeniz.. sanki bütün konularda yazım yada uslup hatası hiç olmuyormuş gibi .. hani anlayamıyorum bu söyleme bu kadar takılmanıza ya neticede bunu söyleyende bir bayan.. hakaret amaçlı söylemiş olamaz değil mi? konu sahibinin tepkiside en başta eşine karşıydı .. ee o zaman..
yani öylesine söylenmiş birşey diye düşünüyorum abartmanın alemi yok bence... KARI KIZZ !!!! deyip büyük harflerle ifade edecek kadar...

AYRICA BU DURUMA BU KADAR TAKILIYORSUNUZ YA SİZİ TÜM KONULARI TEK TEK İNCELEMEYE VE KONUŞMA VE YAZIM HATALARINI ÇIKARMAYA DAVET EDİYORUM..

Canım benim ben onu kinayeli olarak yazdım.Hani eşler aldatıyor ama hep bayanlara suç buluyorlar ya onun için yazmıştım.Sen beni yanlış anladın.
Bende hiç öyle çıplak gezen kadın görmedim onu anlatmaya çalışıyorum ama baksana etrafta çok varmış bizim eşlerimizde ne yapsın bakıyorlarmış.Başımıza ne geldiyse açan bayanlar yüzünden geldi diye bu yuzden yazdım.
Yanlış anlamana üzüldüm çünkü bende bunu kesinlikle savunmuyorum

Erkek zihniyeti cnm hepsine dikkat etmek lazim. Karisinin yaninda pis pis dolasnlarida gordum. Yere bakan yurek yakan cinsleri. Benimkinin henuz bi vukuati olmadi olursada alirim tazminati basarim tekmeyi

eşinden memnunsan niye açtın bacım bu konuyu sen madem ?
madem etraftakilerin açık giyinmesi problem, ona yapacak bişi yok, herkes dilediği gibi giyinir gezer, sana göre daha açıkları var, sana göre daha kapalıları var, bu limiti kimse belirleyemez, sana göre dizde giyinmek açıktır, başkasına göre ayak bileğinden üstü açıklıktır....
kime göre, neye göre derler adama...
ayrıca belki onlar da kocalarını gıcık etmek için giyinmişlerdir belki öyle

Kızlar isteyen istediğini giyer istediği gibi gezer herkesin kendi tercihi. Eşlerimiz de bizlerin tercihi! Allah razı olsun kocamdan yıllardır tanışırız nerede olursak olalım kim nasıl giyinmiş olursa olsun hiç süzdüğünü görmedim yorum yaptığını duymadım. Hatta bazen ben derim hatuna bak ne güzel bacakları var maşallah filan diye de kızar bana

Erkek olsaydiniz o etten bi zevk alirdiniz belki. Anadan dogma gezen femen kizlari var bi gun denk gelirsiniz belki kari koca. Pardon kari dedim bey bayan :))

hergun femen kadinlar sokagami cikiyor? ! tv den mi takip ediyorsunuz esinizle oturup? ! ayrica femen kiz degil, femen kadin. kadin kadin. bir sokamadik kafalariniza.

ben size hitaben yazmamistim aslinda.konu sahibine yazmistim. yanlis alintilamisim. uzulmeyin lutfen. zaten konu sahibi alinmasi gereken yerleri almis kendine.

Evli bir erkek hiç bir şekilde karşısındaki kadın ne kadar açık giyinirse giyinsin bakmaması gerekir. Hele ki bir de yorum yapıyorsa bu durum gerçekten normal değil kabul edin.. Eşinizi bence uyarın bu şekilde davranmasının sizi rahatsız ettiğinden bahsedin. Her erkek bakar diyoruz ama bakar deyip normalleştirmeyelim bunu. Bakmaması gerekir. her defasında uyarmak gerekir ki hatasını normal bir davranış olmadığını anlasın. Bizler "ya bak ne kadar kısa giyinmiş donu görünüyor" deyip teşvik eder gibi ilgisini o yöne kaydırırsak onlar da baktıklarında mutlaka bir gerekçe sunacaklardır: Eteği kısa, bacağı çarpık, memesi göründü... mutlaka bir bahaneleri olacaktır.

Karşıdaki açık giyindi doğal olarak da erkekler de baktı. Bu mantık aynen şuna benziyor. kadın açık giyinmişti o yüzden tecavüze uğradı. Bir insanın fiziki görünüşü onun hakkında iyi veya kötü konuşma hakkı vermez kimseye. Bu onun tercihi.

Kari koca deyince zorunuza gitmez sadece kari kelimesini kullaninca zorunuza gider.

Boş ver ya illahim laf sokacak birşey bulurlar gıcık oluyorum bu tiplere adam gibi yorumunu yap canini sıkan birşey oldusa çık sayfadan niye ben sürekli aynı kullanıcı isimlerini birilerini kucumserken eleştirirken görüyorum anlamıyorum hele ki altında ki bir sürü beğenleri hiç hiç niye ki kk popüler kullanılarıya küfür etseler beğenirler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…