Benimki sadece soyunmus olanlara bakiyo onune gelene bakan tiplerden degil. Aslinda bende bakiyorum o kadar ciplak dolasan var ki. Yani ulusta bu isi para icin yapanlardan bi farki olmali kadinlarin. Ben sadece esimin yorum yapmasina sinirleniyorum. Yorumlarida genelde bisey giymeden cikmis tovbe tovbe seklinde. Adami burda sapik ilan ettiler :) napiyim adamin gozune at gozlugu mu takayim
Eee tamam eşinin yaptığı normal ise hep başımıza böyle kadınlar yüzünden gelmedik kalmıyor ise neden konu açma gereği duydun.
Butun erkekler açana bakar,bütün erkekleri kadınlar baştan çıkarır.Bunu zaten biliyoruz ama genede konu açıyoruz.
Eşin sapık filan değil ama yaptığıda hoş değil bunuda sen bildiğin için konu açma gereği duydun ama hemen savunmaya geçerek bizi değil kendini kandırıyorsun canım.
Eşinle yaşayan biz değil sensin rahatsız olan da biz değil sensin.O yuzden bize değil eşine anlat bunları.
Ayrıca madem eşin göz çapkını benim bildiğim göz çapkınları sadece açanada bakmaz.
Eee tamam eşinin yaptığı normal ise hep başımıza böyle kadınlar yüzünden gelmedik kalmıyor ise neden konu açma gereği duydun.
Butun erkekler açana bakar,bütün erkekleri kadınlar baştan çıkarır.Bunu zaten biliyoruz ama genede konu açıyoruz.
Eşin sapık filan değil ama yaptığıda hoş değil bunuda sen bildiğin için konu açma gereği duydun ama hemen savunmaya geçerek bizi değil kendini kandırıyorsun canım.
Eşinle yaşayan biz değil sensin rahatsız olan da biz değil sensin.O yuzden benim bildiğim göz çapkınları sadece açanada bakmaz.
Kari kiz bir halk soylemidir. Ahlaksiz yada terbiyesiz bir kelime yok. Sizin art niyetinizle alakali bi durum. Rahatsiz olduysaniz sikayet butonuna basin bu kadar basit.
anlayamadığım üslup sıkıntısı bir tek bu konuda mı var acaba ? onca konuda
karı koca diye türlü yorumlar yaparken normal oluyoruz da karı kız derken neyi garip bunun neyi yanlış.. ?
yani neden konuyu saptırıyorsunuz ?
yok yok bu kk nın bir geleneği olup biri gelip illa konunun özünden sapıp bir noktaya parmak basıp ortalığı bir alevlendirecek bu şart olmuş !!!!
bence çok üstüne düşüyorsun senin kıskandığını felan düşünüyosa büyük ihtimalle seni kızdırmak hoşuna gidiyordur bu konuda..
çok kalabalık merkezi bir yerde yaşıyorum istanbulda .. görmediğimiz kalmıyor diyebilirim bazen eşimin utandığından ses etmediğine ben yuh diyebiliyorum
yani benim bu kadar dikkatimi çekiyorsa bazen erkeklere çok görmüyorum.. malesef.... netice bu konudaki zaafları malum ..
soyunandan kasit ne anlamadim. ne demek basimiza kotu seyler acanlardan geliyor? ! ben sokakta anadan dogma gezen kadin gormedim hic.kasttettiginiz mini etek giyen, bikini giyense eyvah o zaman eşlerinizin haline. ayrica et o et! etin nesine bakmaktan zevk alinir anlayabilmis degilim. tamam, bir kadin icin bedeni ne guzel ne uyumlu denenibilir ama ozellikle belli kisimlarina odaklanmak hastaliktir. Esim icin hergun sukretmem lazim boyle seyler okudukca ..insan cinselligini bile ruhlarini birlestirmek icin yasamali. memesini görmek icin degil.
Beni anlayan biri cikti Allaha sukur :) ben bakiyorum dedim diye lezbiyen diyecekler nerdeyse :) hani sahil sehrinde yasarsin alisik olursun ama biz bozkirin ortasinda yasiyoruz :) alisik olmadigimiz icin dikkatimizi cekiyor.
Halk söylemi olması burada kullananabilirsiniz manasına gelmez,burası yeri değil bir kere..
Hiç art niyetli olduğumuda sanmıyorum..
Rahatsız oldum evet,şikayet ettim bile..
Bakın sadece burası için söylemiyorum bunu,bir çok konularda da aynısı oluyor..
Çok kişide uyarma gereğini duyuyor,buda çok normal olan bir davranış..
Konu saptırmayla alakası yok ki bunun,nereden çıkardınz söylermisiniz..
Siz ortalık karıştıran kiişlerden filan mı zannettiniz beni..
Öyle düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz derim..
Benimki sadece soyunmus olanlara bakiyo onune gelene bakan tiplerden degil. Aslinda bende bakiyorum o kadar ciplak dolasan var ki. Yani ulusta bu isi para icin yapanlardan bi farki olmali kadinlarin. Ben sadece esimin yorum yapmasina sinirleniyorum. Yorumlarida genelde bisey giymeden cikmis tovbe tovbe seklinde. Adami burda sapik ilan ettiler :) napiyim adamin gozune at gozlugu mu takayim
Halk söylemi olması burada kullananabilirsiniz manasına gelmez,burası yeri değil bir kere..
Hiç art niyetli olduğumuda sanmıyorum..
Rahatsız oldum evet,şikayet ettim bile..
Bakın sadece burası için söylemiyorum bunu,bir çok konularda da aynısı oluyor..
Çok kişide uyarma gereğini duyuyor,buda çok normal olan bir davranış..
Konu saptırmayla alakası yok ki bunun,nereden çıkardınz söylermisiniz..
Siz ortalık karıştıran kiişlerden filan mı zannettiniz beni..
Öyle düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz derim..
Hangi kelimeyi kullanacagimi sana mi sormam gerekiyo? Sikayet edebilirsin ama bana ne yapip yapmayacagimi soyleyemezsin!
Moderator musun forumun sahibimi? forum korucusu ?
soyunandan kasit ne anlamadim. ne demek basimiza kotu seyler acanlardan geliyor? ! ben sokakta anadan dogma gezen kadin gormedim hic.kasttettiginiz mini etek giyen, bikini giyense eyvah o zaman eşlerinizin haline. ayrica et o et! etin nesine bakmaktan zevk alinir anlayabilmis degilim. tamam, bir kadin icin bedeni ne guzel ne uyumlu denenibilir ama ozellikle belli kisimlarina odaklanmak hastaliktir. Esim icin hergun sukretmem lazim boyle seyler okudukca ..insan cinselligini bile ruhlarini birlestirmek icin yasamali. memesini görmek icin degil.
O zaman sorun ne ?
Sen zaten kendin esine hak veriyorsun .
Aciyorlar esim de bakiyor diyorsun.
Esinin bakmasi icin bahane hazir .
O zaman dert etmeyeceksin
bu zihniyete sen de esinle eslik edeceksin ...
Yalniz dikkat et esinin bu zihniyetine hak verirsen
bir gun farkli sekilde cikar acisi...
Erkek zihniyeti cnm hepsine dikkat etmek lazim. Karisinin yaninda pis pis dolasnlarida gordum. Yere bakan yurek yakan cinsleri. Benimkinin henuz bi vukuati olmadi olursada alirim tazminati basarim tekmeyi
Sen değil..Siz ..
Sitenin üyesiyim sadece..
Erkek olsaydiniz o etten bi zevk alirdiniz belki. Anadan dogma gezen femen kizlari var bi gun denk gelirsiniz belki kari koca. Pardon kari dedim bey bayan :))
Canım benim ben onu kinayeli olarak r ama hep bayanlatrafta çok varmış bizim eşlerimizde ne yapsın bakıyorlarmış.Başımıza ne geldiyse açan bayanlar yüzünden geldi diye bu yuzden yazdım.
Yanlış anlamana üzüldüm çünkü bende bunu kesinlikle savunmuyorum
Kari koca deyince zorunuza gitmez sadece kari kelimesini kullaninca zorunuza gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?