Eşim hakkında kafamdaki soru işaretleri?

melekanesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
284
112
53
31
Kızlar Merhaba
1 yıllık evliyim. Eşimle evliliğimiz herkes gibi bazen sıkıntılı, bazen çok iyi. Çok problemlerimizin olduğu zamanlar oldu. Ama çok şükür şimdi iyiyiz. Eşimle 2 hafta önce ben İzmire gitmeyi çok istiyordum. Götürdü gezdik. Ama çok rahatsız olduğum birşey oldu.Eşimin sürekli gözü dışarıda ve bu beni çok rahatsız ediyor. Sürekli aramızda başka kadın muhabbeti var. Kendime bakan, giyimime temizliğime dikkat eden biriyim. Etrafımdan sürekli güzel sözler duyarım. Balayında başladı. Başka bir kadına bakarken yakaladım. Bana cevabı ama bakılmayacak gibi değil ki oldu. İş çıkışında beni aldı. Arabaya bindim telefonla konuşuyor. Tam sol dönerek mini etekli bir kadına baktı. Ve bana dönerek gülmeye başladı. Sorsam her seferinde seni sinir etmek için yapıyorum. Bu durumdan rahatsız olduğumu hoş olmadığını anlattım. Şimdi tatildeyiz. Tatilden geldiğimizden beri gözlemliyorum. Benimle konuşurken bile gözü başka yerlerde. En son şezlongta beraber yüzüstü güneşlenirken arkamızdaki kadına uzun uzun baktı. Benimde şapkam olduğu için bakışlarımı göremiyor. Arada dönüp bana bakıyor. Bende gözünde güneş gözlüğü var diye gözlerini görmüyorum sanma dedim. Başladı yine aşkım noldu? Odamıza geldik. Birlikte olmak istedi. şu an seni istemiyorum. Çünkü sana kırgınım dedim. Zorlamaya başladı. Sana birşey söylüyorum dedim. Noldu dedi. Rahatsızlığımı söyledim. Abartıyorsun ben herkese bakıyorum. Kadına erkeğe hayvana. Çirkin olunca söylüyorum gülüyorsun güzel olunca problem yapıyorsun dedi. Kime baktım dedi. Anlattım. Karşıya bakıyorum öylesine dedi. Kadına dedim. Sonradan geldi o dedi. Bak dedim az önce bakmamıştın dedim. Senin kendine güvenin yok. Ben kendime güveniyorum. Ama bende sağa sola bakmıyorum. Baktığım yere biri gelince kafamı çeviriyorum. Bu sana saygısızlık ayıp dedim. Konuşmadı. Ertesi gün ayrı ayrı geçirdik otelde. Akşamına istemediği elbiseyi giydim. Hazırlandım. Baktım bekliyor beni. Seni bekliyorum dedi. Ve sürekli ne istersin diyip durdu. O günden beri ev arkadaşı gibiyiz. Sevgi sözcükleri söylüyoruz ama yakınlaşıyor. Başka bir konu telefonun şifresini söylemiyor. O değiştirince bende değiştirdim. Sordum neden değiştirdin diye çok karıştırıyormuşum. Herşeye bakıyormuşum. Ne yapacağım ya?

Böyle adamlar var malesef yanında eşi sevgilisi varken gözler fıldır fıldır ,evlenmeden önce bunun farkına varmadınız mı?Çünkü bu çekilecek bir durum değil güvensizlik kaçınılmaz güvenin olmadığı bir evlilikte yürümez.

Siz zaten anlaşmalı ayrılmıyor muydunuz? İsminizi hatırlıyorum

En gıcık aldığım şey yanında biri varken başkalarına bakanlar
Ama siz kıskançlık yapıyorsunuz gibi geldi bana ,kime baktı ,telefonunu kurcalamak falan

Ben şu telefona şifre olayını bi anlayamadım.
Normal karşılayan kadınları hiç anlamam.
Benimde eşiminde teli ortadadır.istediğim zaman açar bakarım oda benimkine bakar.
Yok özele saygıymış bilmem ne.
Eşiniz bi haltlar karıştırmaya müsait bence.
Yapmanız gereken onun gibi davranın.
Onun yanında erkeklere bakın.
Sorarsa ne var yani herkese bakıyorum deyin.

Okurken bıle öyle sinir oldum ki eşinizee .Evlenmeden oncede nisanli flnken boyle biseyi hissettiniz mi ? Bence artik bakma bakiosun gozum ustunde deme sadece gozlemle ve umursaama bi sure boyle kndini cok yipratir ve uzersin .Adam zaten bakiyir engel olamiyorsun soyledin halde onun icinde o yuzden onun kendine gelmesi icin biseler yapmalisin.Bir psikologa danisabilirsin yada ne bilim onu cok net ve ciddi sekilde uyarildini anlamali yoksa boyle devam eder gider.seni kaybetmekten korkmali sen sozle uyardikca normallesiyor artik

Sizin yolunuz yol değil. Başından beri randımanlı gitmeyen bir evliliğiniz var. Bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur neden bu kadar mutsuzluk üzerine hala zorlamalar.

Ayrıca eşinizin yaptığı iğrenç birşey nasıl katlanıyorsunuz?

Gözüyle bakıyor ama aklından ne pislikler geçiyordur kimbilir

Aynısı sende bi adama yaparmısın. Empati kurmayı öğretmek gerekiyor

Ben telefona şifre koyma olayına karşıyım. Yok özeli cartı curtu meselesini anlamıyorum. Karı koca arasında gizli saklı özel şeyler olmamalı. Telefonu ortada olsun. Bu demek değil ki kadın alıp sürekli karıştıracak. Ama şifre koyduğunda benden gizli bi işler karıştıracaktır eninde sonunda. Böyle yumuşak yumuşak kavga etmiceksiniz. Bi ciynet her şeyi halleder. Yok hala düzelmiyorsa boşan gitsin.

Eski esim şifrelerimi istemedi hic, ben de keza onunkileri.. Karistirma durumu da olmadi, erkek arkadaslari ile gruplari vs vardi, aralarinda erkek esprileri filan döner diye asla görmek istemezdim, biz de kadin kadina paylasim yapacagimiz icin o da bakmazdi ama bizim aramizda bu konuda "güven" vardi.. Burdaki nüans bu iste..
Evet, karistirmadim hic ama Allah korusun oyle bi guvensizlik olsaydi belki de açar bakardim, yoluma bakmak icin..
Ha, bi sey bulunca bosanmayacaksan bakip kurcalamak da anlamsiz.. Her sekilde devam edeceksen, bakmamak bilmemek daha mantikli..

“Bakılmayacak gibi değildi” çok iğrenç bir bahane... Eşinizin kızkardeşi var mı, ona da öyle baksalar? Hiç güvenilir bir adam değil

Maşallah 12 Temmuz’da boşanıyoruz diye konu açmışsınız 2 ayda tatile gidecek kadar barışmışsınız.
Eski konularınızı okudum.
Kendi fikrim bu adamı çok mu aradınız?
Hazır ipleri koparmışsınız neden geri adım attınız?
O aşamaya gelip geri dönen kadına saygı duymaması çok normal.
Eşiniz evlilik adamı değil.
Nasıl ikna olduysa evliliğe ilginç gerçekten.
Baskın bir karaktersiniz demek ki ki ikna ettiniz.
Ama böyle ilişkiler patlak veriyor.
Yanınızda başkasına bakmaya cürret eden adam siz yokken kim bilir neler yapar.
Boş bir uğraştasınız.
Gençsiniz.
Yepyeni bir hayat kurup çok mutlu olabilirsiniz.
Heba etmeyin kendinizi.

Aman kime bakarsa baksın bakması hoş değil evet sen üstüne düşdükçe kendini paha biçilmez hissî verdiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…