Hayır daha doğum yapmadim doğum yaptıktan bir kaç ay sonra için konuşmuştum brnYeni bebegim oldu dediniz, çok riskli o bebek bilmeden eliyle vursa ya da oyuncak falan atsa ne yapacaksınız her şey daha da kötü olur bu sefer de üçüncü bi ameliyat mı olacaksınız. Bence bebek tamamen her şeyin farkına varana kadar yani en azından 5 yaşına gelene kadar yaptırmayın çünkü benim de 8 aylik bebegim var surekli burnumu tutuyor bir şeyler fırlatıyor ya da merakından dolayı keşfetmeye çalışıyor illaki eli burnuma değiyor
Evet bunu söylüyor âma bende bu şekilde üzülüyorum iki arada kaldımIkinci ameliyat daha beter olursa sizin yipranmanizi istemiyor gibi geldi bana. Cocukta varmis korkuyordur.
O zaman yorumum hâlâ geçerli :) dogum yaptıktan birkaç ay sonra estetik olmak çok riskli bebegin eli illaki burnunuza değecek. Değmesini istemiyorsanız da bebegi asla kucağına almayacaksın. O da mümkün değil. Benim bebegim farkında olmadan burnumu tutup çekiyor mesela. Yeni estetik olmuş bir burnumu tutup çekse hem çok canın yanar hemde şekline zarar verir. Bu daha moralini her gün bozar acaba bisey oldu mu ya da olur mu diyeHayır daha doğum yapmadim doğum yaptıktan bir kaç ay sonra için konuşmuştum brn
Hayır daha doğum yapmadim doğum yaptıktan bir kaç ay sonra için konuşmuştum brn
Doğumdan birkaç ay sonra çocuğunuzun biraz hareketlendiği bir dönem olacak, ve bir darbe almanız demek burnun tekrar bozulması demek. Ben ameliyattan sonra burnumu çok iyi korudum çok şükür bir sorun olmadı , arkadaşım yeğeni yüzünden darbe aldı burnuna burnu yamuldu maalesef. Eminim ki şuan da çok güzelsinizdir bazen biz fazla kafaya takıyoruz en azından doğumdan sonra bir yıl beklemeniz daha iyi olur sankiHayır daha doğum yapmadim doğum yaptıktan bir kaç ay sonra için konuşmuştum brn