- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
kesinlikle düşünmüyor değilimNet tavır şart o zaman
Baktığını hissettiğinizde
Mekânı terk edin
Skandalı göze alıyorsa bırakın gerisini o düşünsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle düşünmüyor değilimNet tavır şart o zaman
Baktığını hissettiğinizde
Mekânı terk edin
Skandalı göze alıyorsa bırakın gerisini o düşünsün
hadi ben çıkarmadım eski sevgiliniz size uzun uzun baksa, hâlâ aklı bende kalmış demez misinizO zaman sorun nedir kadını görünce öyle bakmıştır değişmiş mi , eski günler aklına gelmiştir sonrada geçmiştir .
Kadını sevdiğini nerden çıkardınız
keşke herkes sevdiğini alsaydı da bu sorunlar yaşanmasaydı diyorumSizi üzmek istemem ama aklı onda kalmış gibi sanki
Sonuçta bu dediğiniz olmamış herkes farklı yöne savrulmuş. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki bu durumda?keşke herkes sevdiğini alsaydı da bu sorunlar yaşanmasaydı diyorum
farkedilmeyecek gibi de değil ki görmüştür büyük ihtimalle diye düşünüyorum keşke eşimi bir iyice dövse içim rahatlarditamam işte 15 senedir bakıyor yani.
kadının kocası görse keşke süzerken.
Kadın farkında değildir inşallah bu bakışaların. Hayır anlamıyorum çok istiyordu madem onunla evlenseydi, ne alaka şimdi kaç sene geçmiş aradan.kaç kere uyardım, iki kişi uyardı üçüncüyü duyarsam yemin ederim bosanirim dedim ama sırf benden korktuğu için bakmamasi da üzüyor beni
Inanin bilmiyorum 15 seneyi birlikte mutlu geçirdikten bir yerde görüp bir iki saat baksa sanırım demezdim .hadi ben çıkarmadım eski sevgiliniz size uzun uzun baksa, hâlâ aklı bende kalmış demez misiniz
netbir şey yok ki bosanayim. 3 çocuk var eşim ona bakıyor diye boşanmak olmaz. zor bir durum içim almıyorSonuçta bu dediğiniz olmamış herkes farklı yöne savrulmuş. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki bu durumda?
farkındadır bence. Sıradan bir bakış atılsa bile farkediyor insanKadın farkında değildir inşallah bu bakışaların. Hayır anlamıyorum çok istiyordu madem onunla evlenseydi, ne alaka şimdi kaç sene geçmiş aradan.
Yok boşanın demedim zaten. Zor bir durum gerçekten. Fiziki değil ama düşünce olarak aldatılıyor gibi hisseder insan kendini.netbir şey yok ki bosanayim. 3 çocuk var eşim ona bakıyor diye boşanmak olmaz. zor bir durum içim almı
Bİr daha yakalarsanız koyun kapının önüne, aklı başına gelene kadar da eve almayın. Hala devam ederse zaten iflah olmaz artık derim.farkındadır bence. Sıradan bir bakış atılsa bile farkediyor insan
keşke uyarsalardi eşimi çok haklısınız ama doğru söylüyorlar bakıyor.Karşılaştığımız ortamlar hep düğün oluyor o yüzden kolay kolay çıkamıyorum ama bir çıkarım aklı dururGörenler niye size söylüyor anlamis degilim. Hele elti.. yanlis anlasilmasin istiyorsa kendisi esinizi uyarabilirdi ya da esi araciligiyla esinize iletebilirdi. Bence gorduk bakiyor diyenleri takmayin. Siz anlarsiniz zaten bakiyor mu, ne amacla bakiyor. Esim oyle bir sey yapsa ben ortamda onu birakir giderim. Akli basina gelir diye dusunuyorum.
tam aksine hep içimde tuttum senelerce ağladım sessizce ama son iki senedir iki uyarı alınca uyardım ne yapsaydım beyim yapar diyip sussamiydim15 senedir adamın beynini yiyorsunuz yani bu konu yüzünden...
inanın anlayamıyorum. öyle boş boş bakıyorOnu gorunce yuz ifadesinden illa ki anlarsiniz. Heyecanlaniyor mu ya da uzuluyor mu. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Yoksa merakrtan mi bakiyor
aynen öyle, kendimi çok assagilanmis hissediyorumBakarken o gözleri çıkarıp misket oynayacan
Karısının yanın da başka kadına bakmak nasıl aşşalik ve mide bulandırıcı ya.
Nefret ediyorum şu erkeklerden
Eğer devam ederse aynı şeyin sizinde ona yapacağınızı söyleyin.aynen öyle, kendimi çok assagilanmis hissediyorum