esim hala iddaa oynuyor mu

Takimyildizi

Sivriuçlukalem
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
205
146
103
merhaba arkadaslar esim daha once iddaa oynayip buyuk kayiplar yasatmisti bize. vel hasıl bircok sozden yasanmislikyan sonra evliligimizi devam ettirmeye karar verdik. ancak ben yine oynuyor mu cok merak ediyorum cunku telefonundaki butun internet gecmisini siliyor. bunları kayit edebilecek bi program varmi. bu arada iphone 6 kullaniyor. program varsa bile ben bunu onun telefonunda nasil gizleyebilirim?

programı bilmiyorum da,geliriniz belli değil mi? anlayamaz mısınız oynayıp oynamadıgını?

belli 3000 lira aliyor.maalesef ugrasamiyorum artik onun geliriyle gideriyle. kiramizi ödüyor okadar kalan masraflari ben karşılıyorum. cocugun kresi faturalar yeme icme. guya oda kalan maasi ile kredi kartlarini iddaadan kalan borçlarını ödüyor
hic guvenmiyorum ki ona kartinin taksitini az odese odedim dese... offffff :-( paranoyak oldum iyice

Başlığı görünce canım çok sıkıldı.

Kredi kartı kullanmasanız, cüzdanını kontrol etmez misin mesela?
Bir de borç dışında elinde çok para kalıyor mu ki?

onun herseyini kurcalayarak ortaya cikarmistim tum pisliklerini. hala karistiriyorum birsey buldugum yok ama telefonuyla neler yapıyor cok merak ediyorum. ne kadar oynamiyor um desede guvenmiyorum

onun herseyini kurcalayarak ortaya cikarmistim tum pisliklerini. hala karistiriyorum birsey buldugum yok ama telefonuyla neler yapıyor cok merak ediyorum. ne kadar oynamiyor um desede guvenmiyorum

Ben de geçen ceplerine kadar aradım, bazen cüzdanını kontrol ediyorum.
Habersiz kart falan çıkarmış mı diye.

Çok kötü bir şey güvenememek.
Bir de arayıp bir şey bulamayınca, üstüne verdiğim harçlığı param var dün harcamadım diye reddedince
bir vicdan yapıyorum ki sorma

Peki bir şey soracağım.
Neden bu evliliğe devam ediyorsunuz? Eşinize güvenmiyorsunuz. Eşiniz kira hariç evin giderlerine, çocuğun masraflarına zerre katkıda bulunmadığı gibi bir de kendi pisliğini temizlemeye uğraşıyor. Yaşınız daha genç. Siz masrafın büyük bölümünü üstleniyorsanız, geliriniz var demektir.
Eşinize çok mu aşıksınız?
Çocuğunuz boşanırsanız, çok mu kötü etkilenir?
Bütün bunlar güvenmediğiniz ve belli ki kumar oynamaya ailesinden daha bağlı bir adamla beraber yaşamaktan daha mı önemli?
Elbette evlilikler hemen yıkılmamalı ama yarın öbür gün evinize haciz gelirse çocuğunuzun ve sizin yaşayacağını travmayı da düşünün.
Ben bugüne kadar kumardan tamamen temizlenen adam görmedim.
Boşanmayacaksanız, dilerim eşiniz beni yanıltır.

ona bir sans verdim çocuğumuz icin vermek istedim duzelecegine inandim cok vaatlerde bulundu bir anda bitiremedim. hata ikinci kez yapilirsa hatadir dedim ve dondum evime.
telefon o kadar cok elindeki galiba hala oynuyor demekten kendimi alamıyorum. herseyi araştırıyorum. bir yanlisini bulmaktan cekiniyorum.ailemden uzakta gurbette yalniz kalmaktan korkuyorum. bunlar simdiki yasadigim kafa karisikliklari. yuregimden gecenleri yazıya dokmek suan duygulandirdi beni

Anlıyorum.
Lütfen beni yanlış anlamayın. Niyetim, kendinizi kötü ya da basiretsiz hissetmenizi sağlamak değil.
Ben bekarım.
Hani bir laf var ya bekara hanım boşamak kolaydır, diye.
Sadece acaba eşiniz hayatınızda olmadan, o hayat daha mı kolay olur dedim.
Hiçbir şey yoksa bile yılların getirdiği bir alışkanlık, evde bir ses, bir nefes olmasının verdiği güven var.
Anlıyorum.
Ama yormayın kendinizi. Bazen, cidden olmaz.

Bazen kolayca gidemezsin..
Çocuk yokken bile..
Maddi bağımlılığın olmasa bile.
Sana destek olacak bir ailen varsa bile.

İçindeki o iyilik, eşine sevgiyle karışık duyduğun o merhamet, adım attırmaz ayaklarına.
Huzurla kalamazsın ama kendinden emin gidemezsin de maalesef

Ben gider elbet bir gün unuturum, yeniden hayata tutunurum da
ya o gerçekten pişmansa, bir büyük hatası bir ömrüne bedel mi olmalı?

Ya ben onca sıkıntı çekmişken türlü sorunları çözüme kavuşturup aştım derken bununla pes edersem mutlu olabilecek miyim?
Onca emeği çöpe attığım için ilerde pişmanlık duyar mıyım?

Doğru olan ne, bu kafa karışıklığı ile baş etmek çok zor.

Bu sorulara net bir cevap alsa insan boşanmak kolay olurdu belki..

Bunlar kolay sınavlar değil. Hatta çok zor sınavlar. Buradan bilmiş bilmiş, boşa bu adamı gitsin demek çok kolay farkındayım.
Evliliğinde zorluk yaşayan ve buraya derdini döken çoğu kadının bu ikilemi zaten yaşadığının farkındayım.
Ama bazen karşımızdaki bize bizim ona gösterdiğimiz merhameti göstermez. Biz ona merhamet ederken o her seferinde bizim canımızı daha çok yakar.
Keşke düzelse. Bazen düzelir de.
Elbette aynı yastığa baş koyduğumuz adamı seveceğiz, onu hatalarıyla da kabul edeceğiz. Öyle hemen pes etmeyeceğiz, gemileri hemen yakmayacağız.
Ama kendimize de ona gösterdiğimiz merhameti göstermeyi bileceğiz.
Söylemesi, yazması kadar kolay değil yapmak, biliyorum.
Kimse sevdiği, değer verdiği kişiyle sınanmasın. Zor bir sınav.
SAdece kendinize de karşınızdaki kadar merhamet ettiğinizden, kendinizi de o kadar sevdiğinizden emin olun.

Eve gelen giden parayı az çok biliyorsundur ordan belli olmuyor mu hani ne bileyim bu insanlar genelde kaybettikçe daha çok yatırırlar. Bu para nereye gidiyor diyorsanız devam ediyor olabilir. Adamın birisi eşimden borç para istemiş iddia oynamak için memur olan bir insan. Demek ki o kadar tüketmiş ki artık borçla oynamaya kalkıyor. İnşallah bırakmıştır eşin

Amin..
Ben kimseye özenmem, evliliğinde gerçek mutluluğu bulmuş bir kadına özendiğim kadar.

Kendimi onu sevdiğimden daha çok seviyorum aslında ama neden hala kıyamıyorum bilmiyorum.

Belki ona değil de bize kıyamıyorumdur.

canimm nasil belli okuyor ayni duygulari yasadigimiZ. bunlarin hepsiyle bende sorguluyorum kendimi ve kendim kadar onada üzülüyorum.
bu dunyaya mutsuz olmak icin gelmedim ama. eger bir daha gorursem oynadığını ( allahim gormek istemiyorum) icim daha rahat bitiririm. en azindan emek vermedim ona destek olmadim demem.

olaylar cok yeni yasandi. uc ay once baristik. su an elinde telefon tutmasi dışında bi terslik yok. esimde memur. memurkarin isi azmi bilemiyorum cok var oynayan.

Siliyorsa oynuyordur net. Saklayacak birşeyi olmayan zaten silmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…