- 1 Eylül 2015
- 205
- 146
- 103
- Konu Sahibi Takimyildizi
-
Prigram bilmiyorum da internet gecmisini duzenli siliyorsa ihtimal kuvvetlenir.[/QUOTE
bes yillik evliyiz. evliligimizin basindan beri herseyi arama kaydini filan siler. takintili biraz. benim telefonumun bile siler
aslinda evliligimizin badindan beri hrrseyi arama gecmisini filan siler takintili biraz benimkini bile silerPrigram bilmiyorum da internet gecmisini duzenli siliyorsa ihtimal kuvvetlenir.
onun herseyini kurcalayarak ortaya cikarmistim tum pisliklerini. hala karistiriyorum birsey buldugum yok ama telefonuyla neler yapıyor cok merak ediyorum. ne kadar oynamiyor um desede guvenmiyorum
Peki bir şey soracağım.onun herseyini kurcalayarak ortaya cikarmistim tum pisliklerini. hala karistiriyorum birsey buldugum yok ama telefonuyla neler yapıyor cok merak ediyorum. ne kadar oynamiyor um desede guvenmiyorum
Anlıyorum.ona bir sans verdim çocuğumuz icin vermek istedim duzelecegine inandim cok vaatlerde bulundu bir anda bitiremedim. hata ikinci kez yapilirsa hatadir dedim ve dondum evime.
telefon o kadar cok elindeki galiba hala oynuyor demekten kendimi alamıyorum. herseyi araştırıyorum. bir yanlisini bulmaktan cekiniyorum.ailemden uzakta gurbette yalniz kalmaktan korkuyorum. bunlar simdiki yasadigim kafa karisikliklari. yuregimden gecenleri yazıya dokmek suan duygulandirdi beni
Anlıyorum.
Lütfen beni yanlış anlamayın. Niyetim, kendinizi kötü ya da basiretsiz hissetmenizi sağlamak değil.
Ben bekarım.
Hani bir laf var ya bekara hanım boşamak kolaydır, diye.
Sadece acaba eşiniz hayatınızda olmadan, o hayat daha mı kolay olur dedim.
Hiçbir şey yoksa bile yılların getirdiği bir alışkanlık, evde bir ses, bir nefes olmasının verdiği güven var.
Anlıyorum.
Ama yormayın kendinizi. Bazen, cidden olmaz.
Bunlar kolay sınavlar değil. Hatta çok zor sınavlar. Buradan bilmiş bilmiş, boşa bu adamı gitsin demek çok kolay farkındayım.Bazen kolayca gidemezsin..
Çocuk yokken bile..
Maddi bağımlılığın olmasa bile.
Sana destek olacak bir ailen varsa bile.
İçindeki o iyilik, eşine sevgiyle karışık duyduğun o merhamet, adım attırmaz ayaklarına.
Huzurla kalamazsın ama kendinden emin gidemezsin de maalesef
Ben gider elbet bir gün unuturum, yeniden hayata tutunurum da
ya o gerçekten pişmansa, bir büyük hatası bir ömrüne bedel mi olmalı?
Ya ben onca sıkıntı çekmişken türlü sorunları çözüme kavuşturup aştım derken bununla pes edersem mutlu olabilecek miyim?
Onca emeği çöpe attığım için ilerde pişmanlık duyar mıyım?
Doğru olan ne, bu kafa karışıklığı ile baş etmek çok zor.
Bu sorulara net bir cevap alsa insan boşanmak kolay olurdu belki..
Bunlar kolay sınavlar değil. Hatta çok zor sınavlar. Buradan bilmiş bilmiş, boşa bu adamı gitsin demek çok kolay farkındayım.
Evliliğinde zorluk yaşayan ve buraya derdini döken çoğu kadının bu ikilemi zaten yaşadığının farkındayım.
Ama bazen karşımızdaki bize bizim ona gösterdiğimiz merhameti göstermez. Biz ona merhamet ederken o her seferinde bizim canımızı daha çok yakar.
Keşke düzelse. Bazen düzelir de.
Elbette aynı yastığa baş koyduğumuz adamı seveceğiz, onu hatalarıyla da kabul edeceğiz. Öyle hemen pes etmeyeceğiz, gemileri hemen yakmayacağız.
Ama kendimize de ona gösterdiğimiz merhameti göstermeyi bileceğiz.
Söylemesi, yazması kadar kolay değil yapmak, biliyorum.
Kimse sevdiği, değer verdiği kişiyle sınanmasın. Zor bir sınav.
SAdece kendinize de karşınızdaki kadar merhamet ettiğinizden, kendinizi de o kadar sevdiğinizden emin olun.
canimm nasil belli okuyor ayni duygulari yasadigimiZ. bunlarin hepsiyle bende sorguluyorum kendimi ve kendim kadar onada üzülüyorum.Bazen kolayca gidemezsin..
Çocuk yokken bile..
Maddi bağımlılığın olmasa bile.
Sana destek olacak bir ailen varsa bile.
İçindeki o iyilik, eşine sevgiyle karışık duyduğun o merhamet, adım attırmaz ayaklarına.
Huzurla kalamazsın ama kendinden emin gidemezsin de maalesef
Ben gider elbet bir gün unuturum, yeniden hayata tutunurum da
ya o gerçekten pişmansa, bir büyük hatası bir ömrüne bedel mi olmalı?
Ya ben onca sıkıntı çekmişken türlü sorunları çözüme kavuşturup aştım derken bununla pes edersem mutlu olabilecek miyim?
Onca emeği çöpe attığım için ilerde pişmanlık duyar mıyım?
Doğru olan ne, bu kafa karışıklığı ile baş etmek çok zor.
Bu sorulara net bir cevap alsa insan boşanmak kolay olurdu belki..
olaylar cok yeni yasandi. uc ay once baristik. su an elinde telefon tutmasi dışında bi terslik yok. esimde memur. memurkarin isi azmi bilemiyorum cok var oynayan.Eve gelen giden parayı az çok biliyorsundur ordan belli olmuyor mu hani ne bileyim bu insanlar genelde kaybettikçe daha çok yatırırlar. Bu para nereye gidiyor diyorsanız devam ediyor olabilir. Adamın birisi eşimden borç para istemiş iddia oynamak için memur olan bir insan. Demek ki o kadar tüketmiş ki artık borçla oynamaya kalkıyor. İnşallah bırakmıştır eşin
merhaba arkadaslar esim daha once iddaa oynayip buyuk kayiplar yasatmisti bize. vel hasıl bircok sozden yasanmislikyan sonra evliligimizi devam ettirmeye karar verdik. ancak ben yine oynuyor mu cok merak ediyorum cunku telefonundaki butun internet gecmisini siliyor. bunları kayit edebilecek bi program varmi. bu arada iphone 6 kullaniyor. program varsa bile ben bunu onun telefonunda nasil gizleyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?