esim hala iddaa oynuyor mu

Dilerim siz de nomunomuchua , Takimyildizi da kendiniz için en doğru olan seçeneği bulursunuz.

Siliyorsa oynuyordur net. Saklayacak birşeyi olmayan zaten silmez.
bende supheleniyorum zaten. onun yuzunden cogu iddaa sitesine bende uye oldum sirf sifreleri sadece sayimi istiyor harfmi istiyor filan diye. boylece onun sifrelerini bulmaya calisiyorum.
oynuyorsa bunu ispatlamamam lazim

belli baslı bi kaç iddaa sitesi var nesine, oley, bilyoner gibi. Eşinizin telefonundan bu sitelerin sayfalarına girin çok sık giriyorsa kullanıcı adını, şifrelerini filan kaydetmiştir belki. Bi de madem böyle bi hata yaptı neden hesapları konusunda daha şeffaf olmasını istemiyorsunuz. Her ay girin internet şubesine bakın parayı neye harcamış ne kadar borcu kalmış. İtiraz edebilecek yüzü olduğunu sanmıyorum. Eğer varsa hala pişkince itiraz edecek yüzü siz de olay sonrası yeterince ağırlığınızı koyamamışsınız demektir.

Ben bıraktığına inanmıyorum.hastalık boyutuna gelmiş biri asla bırakmıyor bu illeti.babamdan biliyorum.annemle deli gibi kavgalar ettiler dükkanlar satıldı ama yok.Allah yardımcınız olsun

aynen oyle yerince piskin kendisi. bende ugrasamiyorum artik. hesap kitap yapmaktan usandim.yoruldum peşinde dolanmaktan kavgadan gurultuden. istiyorumki kendisi hallettsin odesin. erkek olarak borclarini cekip cevirsin. bes kurusumun iddaya gitmesini istemiyorum. hesaplari ayirdim.varsa birsey kokusu elbet cikar

Ben bıraktığına inanmıyorum.hastalık boyutuna gelmiş biri asla bırakmıyor bu illeti.babamdan biliyorum.annemle deli gibi kavgalar ettiler dükkanlar satıldı ama yok.Allah yardımcınız olsun
bu ihtimalin daha yuksek oldugunu biliyorum. umarim sasirtir bizi burada paylasirim ozaman ki mutlulugumu.
bizde borcu bitmemis evimizi sattik. daha içinde oturamadan.
amin

Aynı şeyleri yaşayan biri olarak bütün ipleri geçte olsa elime aldım.Tüm hesapların kontrolü bende ve kendisi sadece harçlık alıyor.Bizim maddi kaybımız çok büyük ve başta çok güvendiğim için hiçbir şeye karışmamıştım ki çok büyük bir hataymış.şimdi pc ye takip programı yükledim ve takipteyim ve maalesef oynamasada hergün takip ediyor maç sonuçlarını.Bunu programdan görüyorum çünkü internet geçmişinden siliyor.Şu anda pusuya yattım bekliyorum

Pcye yüklediğiniz takip programının adı ne?
Kurulumu kolay mı acaba?

007 keylogger yüklemiştim.Bu ücretsiz ama deneme sürümü ve zamanı gelince ücret istiyor.Ben sanal takip diye bir program aldım 49 tl ye..Süresiz ve isterseniz raporları mail adresinize geliyor, yüklemesi de kolay.Tavsiye edebilirim

bu ihtimalin daha yuksek oldugunu biliyorum. umarim sasirtir bizi burada paylasirim ozaman ki mutlulugumu.
bizde borcu bitmemis evimizi sattik. daha içinde oturamadan.
amin
3000 bilira maastan sadece kira ödüyor ise geri kalan para nereye gidiyor. Maasin tamamını size versin sizden harçlık alsın.

Benim esim de oynuyor oynamiyorum diyor ama oynuyor .mackolik nesine v.s bunun gibi programlar var onları yuklemis olabilir esiniz direk hesabina girebiliyor benm esimde de 5 s var bakiyrm bazn o kadar sey söyluyrm haram vs ama anlamıyor beni kaybedersin fln diyrm ne yazik ki devm ediyor

program telefona yükleniyor mu

ihmal etmeyin kaybiniz bizimki kadar cok olabilir. goz gore gore oynamasida bi garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…