esim hala iddaa oynuyor mu

devletin kumarı yasallaştırdığına inanamıyorum kızlar, bu iddia yüzünden ne aileler dağılıyor... Ben de babamla uğraşıyorum, vazgeçmiyor adam

devletin kumarı yasallaştırdığına inanamıyorum kızlar, bu iddia yüzünden ne aileler dağılıyor... Ben de babamla uğraşıyorum, vazgeçmiyor adam
haklisin kac kisinin ocagi sönüyor. esim şimdi idda bagimlisi olmasaydi... biz onceden ne kadar mutluyduk yaa. esim bensiz markete gitmezdi herseyi benimle yapardi. nasil bu hale geldik bilmiyorum. isimiz var allaha sukur. saglikli bir evladimiz var. ailelerimiz sag salim. daha ne ister bir insan.
arkadaa ortami iste. uzum uzume baka baka karardi

Devletin de bu işten ciddi kazancı var.Kim düşünür dağılan aileleri, ortada kalan çocukları...Bir de sürekli çoğalıyor bu siteler..

Benim abim de oynuyordu bir aralar ama bağımlısı değildi. Sonradan kendi farkına vardı buna vereceğim parayı başka şey için harcarım dedi ve bıraktı. Bırakmak isteyen bırakır aslında. Benim abim bekar bide arkasında karısı, çocuğu yok. Sizlerin ise bakması gereken bir ailesi var. Bencillik bu başka bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…