Konularına bir göz attım
Sizin sorununuz o arkadaş değil
Evliliğinizde sürekli sorunlar mevcut
Ayaklarının üzerine basan bir kadınsın
Bir şeyler kangren olmuş artık
Niyetin gerçekten boşanmaksa
Kararlı hareket etmelisin
merhaba yine ben ve yine o kadın.hatırlarsınız bir hamile iş arkadaşı vardı eşimle samimiydiler.aylarca huzurumuz kaçmıştı o yüzden.ve o kadın doğum yapalı herkese karşı biraz daha ölçülü.eşimle de artık samimi değiller,sadece selamlaşıyorlar.(veya yine ben öyle zannediyorum)bilirsiniz eşim herkesi azıcık da olsa eleştirir bu kadın hariç.hatta bir bayan arkadaşla ufak bir sorundan dolayı bizim arabayla gelmesinden vazgeçmesini istiyor.hale bakın ki o kadın yüzünden aylarca tartışma yaşadık,kapımıza polis dayandi bırakın o kadından vazgeçmeyi,doğumundan sonra başka bir arkadaşı bırakıp onu arabaya yeniden aldı.işte durumlar böyle.
önceki gün eşimle konuşurken "iyi ki artık o kadın yüz vermiyor pek." dedim.aldığım cevaba bakın :"eeee...akıllı kadın,nasıl davranacağını iyi biliyor,cin gibi.her şeyin farkında." e bende surat beş karış .sonrası: "yani ben konuşmayınca onun da kendini çekmesi gerekirdi zaten kem küm..." dedi,toparlayamadı.hala o kadına ilgi duyuyorsun deyince "hay senin zekana da,anlayışına da,düşüncene de..." yemediğim küfür kalmadı.
şimdi benim sıkıntım şu: Ben üniversitede eşimle aynı sınıftaydım benim sayemde sınavları geçti.yıllarca idarecilik yaptı,son idarecilik sınavında ben ondan yüksek not aldım.öğrencilerime hep farklı bir bakış açısı kazandırmayı ilke edindim.laylaylomla vakit geçirmedim.iş arkadaşlarımla onun bunun dedikodusunu yapmadım. çocuklarıma ilgim, temizliğim,düzenim,aklı başında hareketlerimle hep takdir topladım.gel gör ki 2 yıldır yanlış ortamdayım,mutsuzum,huzursuzum.üsütüne üstlük benim her yaptığımı eleştiren ,benim kızdığım,huzurumu kaçıran bir insana övgüler dizen bir eşim var.
şimdi bayanlar ben ne yapayım?sakin olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.artık kendimi de yiyip bitirmek istemiyorum.kendime yeni bir yol çizeceğim.eşim vazgeçmiyor,vazgeçmeyecek.aklı hala o kadında.ben eşimden yavaş yavaş nasıl vazgeçerim onu arıyorum.
Size soruyorum:yeni bir ben nasıl olurum?kendine güvenen,ayaklarını yere sağlam basan,olumsuzlukları çabucak kafasından uzaklaştıran,kendinden emin bir insan nasıl olunur? Ve artık ben daha önemliyim,hiçbir şey benden değerli değil diyebilmeliyim.nereden başlamalıyım?önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba yine ben ve yine o kadın.Hatırlarsınız bir hamile iş arkadaşı vardı eşimle samimiydiler.Aylarca huzurumuz kaçmıştı o yüzden.Ve o kadın doğum yapalı herkese karşı biraz daha ölçülü.Eşimle de artık samimi değiller,sadece selamlaşıyorlar.(veya yine ben öyle zannediyorum)Bilirsiniz eşim herkesi azıcık da olsa eleştirir bu kadın hariç.Hatta bir bayan arkadaşla ufak bir sorundan dolayı bizim arabayla gelmesinden vazgeçmesini istiyor.Hale bakın ki o kadın yüzünden aylarca tartışma yaşadık,kapımıza polis dayandi bırakın o kadından vazgeçmeyi,doğumundan sonra başka bir arkadaşı bırakıp onu arabaya yeniden aldı.İşte durumlar böyle.
Önceki gün eşimle konuşurken "İyi ki artık o kadın yüz vermiyor pek." dedim.Aldığım cevaba bakın :"Eeee...Akıllı kadın,nasıl davranacağını iyi biliyor,cin gibi.Her şeyin farkında." E bende surat beş karış .Sonrası: "Yani ben konuşmayınca onun da kendini çekmesi gerekirdi zaten kem küm..." dedi,toparlayamadı.Hala o kadına ilgi duyuyorsun deyince "Hay senin zekana da,anlayışına da,düşüncene de..." yemediğim küfür kalmadı.
Şimdi benim sıkıntım şu: Ben üniversitede eşimle aynı sınıftaydım benim sayemde sınavları geçti.Yıllarca idarecilik yaptı,son idarecilik sınavında ben ondan yüksek not aldım.Öğrencilerime hep farklı bir bakış açısı kazandırmayı ilke edindim.Laylaylomla vakit geçirmedim.İş arkadaşlarımla onun bunun dedikodusunu yapmadım. Çocuklarıma ilgim, temizliğim,düzenim,aklı başında hareketlerimle hep takdir topladım.Gel gör ki 2 yıldır yanlış ortamdayım,mutsuzum,huzursuzum.Üsütüne üstlük benim her yaptığımı eleştiren ,benim kızdığım,huzurumu kaçıran bir insana övgüler dizen bir eşim var.
Şimdi bayanlar ben ne yapayım?Sakin olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.Artık kendimi de yiyip bitirmek istemiyorum.Kendime yeni bir yol çizeceğim.Eşim vazgeçmiyor,vazgeçmeyecek.Aklı hala o kadında.Ben eşimden yavaş yavaş nasıl vazgeçerim onu arıyorum.
Size soruyorum:Yeni bir ben nasıl olurum?Kendine güvenen,ayaklarını yere sağlam basan,olumsuzlukları çabucak kafasından uzaklaştıran,kendinden emin bir insan nasıl olunur? Ve artık ben daha önemliyim,hiçbir şey benden değerli değil diyebilmeliyim.Nereden başlamalıyım?Önerilerinizi bekliyorum.
Sana diğer konularında da defalarca arkadaşlar yol göstermişler.
neden çekmekte ısrar ediyosun eşin ile o kadının
laçkalaşmış ,sinir bozucu, adı konulamayan ama
rahatsız edici davranışlarını
Bi kerede sen aranılan özlenilen değer verilen ol.
ekonomik özgürlüğünde var
niye reva görüyosun kendine bu hayatı.
neredeyse garip bi şekilde bu hayata alıştığını
hatta eşin ile o kadının davranışlarını didiklemekten zevk aldığını
bu yüzden katlanmaya devam ettiiğini düşüneceğim
Eşiniz size bir oyun oynuyor sizde ona eşlik ediyorsunuz...
Esiniz size diyor ki sen benden daha iyi olabilirsin bazi konularda...ama benimle ilgilenen yaninda olabilecegim baskalarida var haberin olsun kıymetimi bil adli mesaji size empoze etmiş ve bunu kullaniyor...
Kendinize güvenin, esinizin sizi mutsuz etmesine sizde özgüven eksikliği yaratmasına izin vermeyin..
Giyinin kusanin gezin isinizde yukselin ve esinizi kiskanmak yerine benimle olup mutluluguma katilabilirsin ya da istediginle gidip mutlu olmaya calisabilirsin diyun kapinizi çekin ve hayatiniza devam edin...
Birakin o sizi bileklerinizden tutsun ceksin yanina siz yakasindan tutup yaniniza oturtmaya calismayin.. Kendinizin kiymetini gösterin ki o da size kiymet versin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet o kadınla değil benim sorunum eşimle.Ben artık yenilik istiyorum,şu anda boşanmayı düşünmüyorum.İstiyorum ki ben kendi içimde mutlu olayım.Eşimden bir beklentim yok zaten. İnanın fiziksel aldatma vs. ispatlaması kolay olan bir şey olsa bir dakika durmayacağım zaten.Eşim ne düşünüyor,ne hissediyor belli değil ama tüm sözleri,yaklaşımı bende yukarıda açıkladığım düşünceleri uyandırıyor.Hepimizin vardır beğendiği kişiler ama ben o kadınla beni aynı kefeye koymasına hatta onu üstün tutmasına dayanamıyorum.Amacım kendi yolumda içimdeki iyiliği öldürmeden yolumu çizmek.Umarım anlatabilmişimdir.
İlişkiler nasıl başlarsa öyle gider
İnsana empoze edilmiş bir şeyler vardır ve onları değiştirmek zor
Bunca yıldan sonra başka bir insan olamazsınız ki
Eşinizle aynı çatı altında olduğunuz sürece üzüldüğünüz şeyler hep aynı olacak
Ve evlilik birliği içindeyken kendinize ondan bağımsız bir yol çizemezsiniz ki
Size ancak umursama, üzerine düşme, kendine yeni uğraşlar bul diyebiliriz ama aslında hayatı aynı şekilde yaşamaya devam edeceksiniz
Gösterilen yol derken boşanmayı mı diyorsunuz?Ben şimdi pes etmek istemiyorum Temmuza kadar süre verdim kendime. biz emek verdik bu aile için.
Evet dediğiniz gibi değer verilen olmak istiyorum.Bunun için de önce kendime güvenimin tam olması lazım.Bunu sağlamaya çalışıyorum. Yardım edecekseniz bunun için ne yapabilirim onu söyleyin.
Boşanmak benim için kolay yol.Ama sonrası da var bu işin.Çünkü ekonomik özgürlüğün kapatamayacağı yaralar da var maalesef.
Evet o kadınla değil benim sorunum eşimle.Ben artık yenilik istiyorum,şu anda boşanmayı düşünmüyorum.İstiyorum ki ben kendi içimde mutlu olayım.Eşimden bir beklentim yok zaten. İnanın fiziksel aldatma vs. ispatlaması kolay olan bir şey olsa bir dakika durmayacağım zaten.Eşim ne düşünüyor,ne hissediyor belli değil ama tüm sözleri,yaklaşımı bende yukarıda açıkladığım düşünceleri uyandırıyor.Hepimizin vardır beğendiği kişiler ama ben o kadınla beni aynı kefeye koymasına hatta onu üstün tutmasına dayanamıyorum.Amacım kendi yolumda içimdeki iyiliği öldürmeden yolumu çizmek.Umarım anlatabilmişimdir.
Eski konularınızı hatırlıyorum. Eşinizin bahsettiğimiz kadına ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bunun sizin için ne kadar acı verici olduğunu anlıyorum. Lütfen kendinizi daha fazla bu zor durumda bırakmayın. Bırakın eşiniz düşünsün biraz da ailenizi.
Ayrıca eminim ki siz de başka erkeklerin hayranlık duyduğu bir kadınsınızdır. Kendi değerinizi bilin ki insanlar da değerinizi bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?