Eşim hala o kadına hayran :((

Valla başka yerde çalışma olanağı varsa gidin ordan ne görün ne duyun o zaman. .giy gez toz, ilgini dışarı ver..kıskandıran halleriniz olsun kudursun madem sallamiyor sizde kendinizi düşünün bakalim ne olacak. .

bir kere dikkatinizi kendinize vermeye başlayın. arkadaşlarınızla daha sık görüşün. vaktiniz varsa hobi kurslarına gidin. neşeli olamaya gayret edin. başta hissederek olmasa bile sonra üstünüze yerleşecektir. böyle durumlarda insanlar ne yazık ki kendileri olmaktan uzaklaşıyor. kişiliği değişiyor başka biri oluyorlar ve bu durumda karşılarındaki insanları daha çok itiyor. siz bunu fark etmişsiniz. kendinizi toplamak istiyosunuz. en doğrusunu yapıyosunuz.
kendinize özen gösterin . kıyafetlerinizi yenileyin. hobiler edinmek için uzun vaktiniz yoksa yürüyüş yapın spor yapın günde 20 dk bile çok fark eder. eşinizi içten içe bile eleştirmekten vazgeçin. içinizden boşver deyin sürekli. sizin bu durumuz bi süre ona inandırıcı gelmeyecektir. ama siz kendinizi sevmeye başlayınca kendi dünyanıza yönelince biraz işlerin değişiceğini düşünüyorum.

Yok artık hala mı o kadın.
Sabrınıza hayranım.

Böyle adamları kafanızın üstünde taşımayın lütfen. Eşine vereceği değeri elin karısına veren bi'adam yani, evliliğinizi tek başınıza nasıl kurtaracaksınız ki?

Başka bi'yere gitseniz de kafa değişmedikçe sorunlar da sizinle gelecek. "Eşim hala o kadına hayran" derken aynı yatakta nasıl uyuyosunuz bilemiyorum, boşanmayacaksanız da Allah sabır versin diyeyim.

ama sen açmışsın konuyu tekrar. neden açıyorsun ki. birde sürekli adama hoşlanıyosun hoşlanıyosun, ilgin bitmemiş gibi cümleler kurarak onu bu yönde etkilediğinin farkında değilmisin... madem mesafeliler bırak konuşma daha konuyu niye çıyosun. ayrıca kadınla herhangi bir konuda tartışma, yada sürtüşme gibi bişey çıkar ve kadına küs. küsüncede eşinizin arabaya almasına da izin vermeyin. neden alıyorsunuz arabaya kadını, almayın.... Eşiniz heralde sizi kesin bir dille hayır derseniz almaz. arkadanızdan kıskanıyo derler diye çekiniyorsanız, desinler sizde kadın için seviyesini, üslubunu hiç beğenmiyorum. diyiverin. tartışın ki bahaneniz olsun...

Bu okula gelmek yaptığım en büyük hatalardan biridir.Ve ben bunu ilk 20 günde anlamama rağmen artık çok geçti.O kadar pişmanım ki...Ortamı bir değiştirebilsem huzura ereceğim de maalesef en az 1 yıl daha hep beraberiz ben,eşim, sorunlar,kavgalar....

Ama ben açarım konuyu tekrar.Bitmiyor bitmiyor bitmiyor.Eşimle neredeyse tek sorunumuz bu her seferinde söylüyorum.Adamın kafasında bitmesi lazım bitiremiyor.Konuyu açmama gerek kalmıyor ki.Tam o kadının evinin önünden geçerken nakliyat şirketi bir evi boşaltıyordu.Eşim iyice eğilip bakıyor onlar mı taşınıyor diye.Konu öyle açıldı sonu yine tartışmaya geldi dayandı
Kesin dille hayır demediğimi mi düşünüyorsunuz?Doğum izni bittiğinde arabaya almaması için çok uygundu aslında.Ama yapamadı.Şimdi tartışınca yine dedim.Sen istemiyorsan herkesi bırakır yolu değiştiririm diyor.Sinirden köpürmemem mümkün mü?Tek başına o kadından vazgeçmemek için herkesten vazgeçiyor.

ben hatırladım seni. senin eşin manyak

soruna cevap yavaş yavaş kopamazsın. bıçak gibi keseceksin ilk an çok çok acıyacak aynı yara gibi kapanacak. en kolayı birden kesmek yavaş yavaş kendini süründürürsün sadece

İşte ben de bunu tekrarlıyorum sürekli.
Ne sabrı arkadaşım ya sabır mı kaldı. temmuzu bekliyorum ipler kopma noktasında önce kendimi toparlayıp iyi hissetmeliyim temmuza kadar.Sonra bir çözüm bulacağım.

Bu kadar netsin yani???Keşke ben de o kadar kararlı olabilsem.

Bu kadar netsin yani???Keşke ben de o kadar kararlı olabilsem.

10 gün oluyor ben de ayrıldım eşimden. bir anda kestim bi daha ne ara ne sor dedim üstüne hiçbişey ne yazdım ne cevap verdim ne de görüştüm. avukatımla ya da ailemle muhattap oluyor bu kadar.

şimdi şöyle düşün. sence de senin canına tak etmedi mi bunlar? senin yaşamak istediğin hayat bu mu? belki de son damlaya gelmedi senin için henüz o damla geldiği an gözünü karartırsın diye düşünüyorum ama her kadında gelmeyebiliyor bazısı boşanmamak için diretiyor bence kendine hak ettiğin hayatı sunmalısın sen değerlisin ve mutlu olmayı hak ediyorsun. bi adamın yalancı şahitliği, seni tehditleri ya da oğluna eziyetini görmek zorunda değilsin.

arkadaşlar olayı çözmüş ama ben adlandıramıyorum durumu ters bişeyler var ama şu şudur diyemiyorum eşin çok garip çok hemde allah yardımcın olsun

Hep söylüyorum söylemeye de devam edecegim. Evlilige emek verilmez. Saglikli evliliklerde mucadeleye gerek yoktur. Hayat akışına birakilir.
Evliligimi sürdürmek icin sunu bunu yapiyorum demek çok sacma.
Bu kadar caba harcaniyorsa siz kendinizi evli zannediyorsunuzdur.

Konulariniza goz attim.kafaniza cok takiyorsunuz herseyi buda sizi yipratiyor bence.esinizden bosanin hic uzatmayin.ortada mal mulk varsa hakkinizi alin cocuklarinada bakacak bi adam degil mecbur size verecek.omur boyu boyle yasamaktansa bir seferde yikin gecsin cunku size daha asilamaz saglik sorunlari olarak geri donucek ilerde.illaki bosanmak istemiyorum diyorsaniz iki yabanci gibi ayni evin icinde yasamayi ogrenoceksiniz.o da cok zor.siz once o adami umursamamaya baslayin gerisi zaten corap sokugu gibi gelir.

Bana eski kafa diyin, ama ben kadın-erkek arkadaşlığına inanmıyorum. Böyle 'kadın cin gibi' vs açıklamalar da hiç hoş değil. Sana ne bana ne kime ne elalemin kadınlarının nasıl olduğundan? Bilemiyorum, benim eşimin etrafında dişi sinek bile uçmuyor, uçurtmam.

Geçmiş konularınıza baktım. Sizi üzmek istemem ama o hamile bayanın çocuğunun eşinizden olma ihtimali yoktur değil mi? Yani ne bileyim, doğmamış bebekle o derece ilgilenmek... Ben olsam 'ya o ya ben' derdim.

hayatım kadınla tartış tartış sonrada bi onu aldırma, alırsan defolup giderim hayatından de... Kadında herkesi alıyo beni almıyo derse, senin izin vermediğini(tartışmadan dolayı)düşünür ve iyi bir ders olur, sinirinden ne yapacağını şaşırı. kocan üzerinde söz hakkın varmış gibi davran bari, öyle olmasa bile öyle bilsin... Bi çocuk konusunu bile bahan et, mesela bi çocuk hakkında kötü bişey söylerse sen ordan vur işi söz tartışmasına çevirip ipleri kopart

neden o kadına hesap sormadınız,içinizi döküp açıklama beklemediniz.diğer ortamdaki arkadaşlarınızın ağzını yoklamadınız.yada o ortamda o kadınla eşinizi rezil edecek cümleler kurmadınız.ben olsam ohooo yapmadığımı bırakmazdım bidaha yaklaşa biliyormu bakalım eşinize yada eşiniz ona.

Hicte geri kafali değilsin
Bende aynen boyleyim
Esim de huyumu bilir ona gore davranir
Hatta bayanlara genelde ablacim diye hitap eder ki rahatsız olmayayim
Mecbur kalmadigi surece gozunun icine bakmaz hicbir kadinin.
Bazen baska kadinlari ona bakarken yakaliyorum bide esime bakiyorum hemen kafasini baska yone ceviriyor..
Masallah diyeyim ya valla.

Aynen
Ben ortaligi birbirine katardim
Konu sahibi cok sabirlisin hocam
Kaliteli bir kadin ve mükemmel bir anne oldugundan suphem yok
Ama lutfen seni bu kadar yok saymalarina izin verme
Esin bile olsa seni bu kadar yaralamasina müsade etme...

Arkadaşlar artık o kadınla sorunum yok.Çünkü bariz şekilde çekti kendini.Eşimde suç.O bitiremiyor.Anlatabildim mi?Ona göre hala yanlış bir şey yok.Fiziksel bir şey olmadı ya.Dışarıdan bakınca her şey normal görünüyor ya.Okulda herkese soralım yanlışım var mıymış diyor.Kimse bilmiyor ki benim bunları koridorda fısır fısır kulak kulağa gördüğümü,zırt pırt birbirlerinin sınıfına gittiklerini,boş derste öğretmenler odasında gülüştüklerini. Ha amacı ne olursa olsun özel bir şey olmasa bile ben rahatsız olduğum için o kadınla yaşanmamalıydı bunlar.Ne yaşadığımı bir ben biliyorum.Geçti o günler çok şükür.Ama bu konuda hala hislerim dikkatli olmamı söylüyor.Benim de eskiden başıma benzer olaylar geldi.Bana farklı şekilde yaklaşmak isteyenlere mesafemi koydum ve sağ olsun karşımdaki insanlar da anladı bunu.Kırılmadan darılmadan arkadaşlığımız sürdü gitti.Doğrusu budur da eşime anlatamıyorum.Yanlış bir şey yapmıyorum,herkese nasılsam ona da öyleyim diyor. Neyse uzatmayayım o değişmiyorsa ben değişeceğim.

eşinin sana saygısı olsa bu dediklerini yaşatmazdı.
o kadına ilgisi olsa bile bu kadar belli edemezdi.
aralarında bişey varmı bilemem ancak bu zamanda kadın erkek pek dost olamıyor.
mutlaka altından bişey çıkıyor.
ya sabredeceksin görmezden geleceksin yada bitireceksin baska çözümün yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…