Adam senin maaşını alıp sana para harcatmıyor
evli 2 çocuk annesi bunları giyermi diye kısıtlıyor
seni ezip, pısırık yapıp, psikolojik baskı uygulayıp sindirmeye çalışıyor
sen öğretmensin arkadaşım
al kartını eline
git alışveriş yap
takılar takıştır
giyin kuşan kendine güven
o adam seni bozmaya çalıştığında izin verme
o hamile x denilen .......... Apaçık belli kocanla arasındaki münasebeti(senin yazıklarına göre)
hal böyleyken bir de seni yıpratıyor
boşan demiyorum ama o adam için eve kapanıp, dediklerine kulak verip kendini bitirme
giyin kuşan, gez, toplu gidilen turlarla gezmelere git şehirler gez
o da ne b....k yerse yesin (kusura bakma sinirlendim)
sen kendini çok hafife almışsın canım. Adama karşı sessiz tepkiler vermen gerek bence
bağırıp çağırmayla değil, icraatla
allahım doğruya çevirsin inşallah
düzelir
Arkadaşlar artık o kadınla sorunum yok.Çünkü bariz şekilde çekti kendini.Eşimde suç.O bitiremiyor.Anlatabildim mi?Ona göre hala yanlış bir şey yok.Fiziksel bir şey olmadı ya.Dışarıdan bakınca her şey normal görünüyor ya.Okulda herkese soralım yanlışım var mıymış diyor.Kimse bilmiyor ki benim bunları koridorda fısır fısır kulak kulağa gördüğümü,zırt pırt birbirlerinin sınıfına gittiklerini,boş derste öğretmenler odasında gülüştüklerini. Ha amacı ne olursa olsun özel bir şey olmasa bile ben rahatsız olduğum için o kadınla yaşanmamalıydı bunlar.Ne yaşadığımı bir ben biliyorum.Geçti o günler çok şükür.Ama bu konuda hala hislerim dikkatli olmamı söylüyor.Benim de eskiden başıma benzer olaylar geldi.Bana farklı şekilde yaklaşmak isteyenlere mesafemi koydum ve sağ olsun karşımdaki insanlar da anladı bunu.Kırılmadan darılmadan arkadaşlığımız sürdü gitti.Doğrusu budur da eşime anlatamıyorum.Yanlış bir şey yapmıyorum,herkese nasılsam ona da öyleyim diyor. Neyse uzatmayayım o değişmiyorsa ben değişeceğim.
yerinde olsam tayin ister ortam değiştirirdim suç hem kadında hem kocanda benceMerhaba yine ben ve yine o kadın.Hatırlarsınız bir hamile iş arkadaşı vardı eşimle samimiydiler.Aylarca huzurumuz kaçmıştı o yüzden.Ve o kadın doğum yapalı herkese karşı biraz daha ölçülü.Eşimle de artık samimi değiller,sadece selamlaşıyorlar.(veya yine ben öyle zannediyorum)Bilirsiniz eşim herkesi azıcık da olsa eleştirir bu kadın hariç.Hatta bir bayan arkadaşla ufak bir sorundan dolayı bizim arabayla gelmesinden vazgeçmesini istiyor.Hale bakın ki o kadın yüzünden aylarca tartışma yaşadık,kapımıza polis dayandi bırakın o kadından vazgeçmeyi,doğumundan sonra başka bir arkadaşı bırakıp onu arabaya yeniden aldı.İşte durumlar böyle.
Önceki gün eşimle konuşurken "İyi ki artık o kadın yüz vermiyor pek." dedim.Aldığım cevaba bakın :"Eeee...Akıllı kadın,nasıl davranacağını iyi biliyor,cin gibi.Her şeyin farkında." E bende surat beş karış .Sonrası: "Yani ben konuşmayınca onun da kendini çekmesi gerekirdi zaten kem küm..." dedi,toparlayamadı.Hala o kadına ilgi duyuyorsun deyince "Hay senin zekana da,anlayışına da,düşüncene de..." yemediğim küfür kalmadı.
Şimdi benim sıkıntım şu: Ben üniversitede eşimle aynı sınıftaydım benim sayemde sınavları geçti.Yıllarca idarecilik yaptı,son idarecilik sınavında ben ondan yüksek not aldım.Öğrencilerime hep farklı bir bakış açısı kazandırmayı ilke edindim.Laylaylomla vakit geçirmedim.İş arkadaşlarımla onun bunun dedikodusunu yapmadım. Çocuklarıma ilgim, temizliğim,düzenim,aklı başında hareketlerimle hep takdir topladım.Gel gör ki 2 yıldır yanlış ortamdayım,mutsuzum,huzursuzum.Üsütüne üstlük benim her yaptığımı eleştiren ,benim kızdığım,huzurumu kaçıran bir insana övgüler dizen bir eşim var.
Şimdi bayanlar ben ne yapayım?Sakin olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.Artık kendimi de yiyip bitirmek istemiyorum.Kendime yeni bir yol çizeceğim.Eşim vazgeçmiyor,vazgeçmeyecek.Aklı hala o kadında.Ben eşimden yavaş yavaş nasıl vazgeçerim onu arıyorum.
Size soruyorum:Yeni bir ben nasıl olurum?Kendine güvenen,ayaklarını yere sağlam basan,olumsuzlukları çabucak kafasından uzaklaştıran,kendinden emin bir insan nasıl olunur? Ve artık ben daha önemliyim,hiçbir şey benden değerli değil diyebilmeliyim.Nereden başlamalıyım?Önerilerinizi bekliyorum.
Bil126495 .!.:Merhaba, beni yanlış anlamayın ama ben o kadının kocasını merak ediyorum. Tanıyor musunuz? Gözlerinizle gördünüz mü? Kimsenin günahına girmek istemem ama ya doğan çocuk eşinizinse? Tövbe estağfurullah ne hallere geldim ( Allahım beni affet, ben böyle değildim. :-S) Ama aklımı tek kurcalayan bu....
yerinde olsam tayin ister ortam değiştirirdim suç hem kadında hem kocanda bence((
Artık öyle davranıyorum arkadaşım Geçenlerde epey abartmışım harcama işini.Önceden olsa vicdanım sızlardı artık iyi ki harcadım diyorum.Sırada arabayı değiştirme işi var bu konuda da ısrarcı olacağım.Hep iyiydim karşılığını alamadım bundan sonra sadece ben diyeceğim.Gezip tozma işi için sanırım erken .Eşim henüz buna hazır değil.Geçenlerde Çanakkale okul gezisi planı yapılıyordu gidemeyecektim iyi ki iptal oldu.Sonrasında eşime bari ben gideyim kendi başıma (ablam orada yaşıyor ve eniştemle eşim kavgalılar .o yüzden beraber gidemeyiz) dedim de yine bir tartışma çıkardı.
Bağırıp çağırma diyorsunuz da mümkün değil .Tam 20 aydır eşimin tavırları yüzünden huzurum kalmadı. Sessiz kalamıyorum maalesef doldum iyice.
eşiniz laptopu fırlattı diye konuda açmışsınız hatta yorum yapmıştım bu konu yüzünden galibaneyse mutlu değilsin huzurun yok güveninde yok artık kendine ama bunların sebebi eşin gibi duruyor :26: bi kendini dinle bakalım bu adamla hayatının sonuna kadar yaşamak istiyormusun
Konu sahibi kocası naparsa yapsın boşanamaz (zaten daha napsın aldatma,şiddet,saygısızlık herşey var)
Konu sahibi parasızlığı bahane edip kocişlerinden ayrılmayan kadınlara bunun bahane olduğunu kanıtlayan muhteşem bir örnek..
Öğretmen kendi ayakları üstünde duran bir kadın ancak bağımlı..kendine saygısı sıfır ve kendinisini eşinin bir uzantısı olarak görüyor..boşanmayı aklından bile geçirmiyor
aldatma da mı varyuh ya boşuna yorum yaptım desene arkadaşım en sevmediğim şeyler ya kendi ayaklarının üstünde duruyosun sanki tek erkek o boşa gitsin hayatını yaşa
Kesin olarak kanıtlanmış birşey yok ama o hayran(!!) olduğu kadınla arasında birşey olduğunu düşünüyoruz KK ca :) hiç normal değil olanlar ama konu sahibinin hiç gururuna dokunmuyor ben kocamı seviyorum boşanmamda boşanmam diyip sürekli o kadın ve kocasıyla ilgili konular açıyor ..bak buraya sana yazıyorum sakın unutma en sonunda kocası konu sahibini terkedicek ..
o konuyu bende biliyorum ve çocuğum bile kocasından olduğunu düşünmüştün ne yalan söylimbence en hayırlısı ayrılmaları zaten
Bende öyle düşünmüştüm :)) aldatılıp affeden kadınların içinde en merti elmayra çıktı..kadın hiçbirşeyi bahane etmeden boşadı sonrada yapamıyorum onsuz affettim dedi..geri kalanlarınki bahane..çocuk,maddiyat,baba evi vs..kimse çıkıp ben affetmek istiyorum ondan affettim diyemiyo :)
Bir söz vardır çok srvdiğim ; bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik annelerini sevmektir" diye..
elmayram benim yaakendisi harbi olduğundan en güzelini yaptı herkes de taktir etti zaten bahanelere sığınmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?