- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sonbaharask
İzin versem kullanır kendı ıcracı bır koye adam malları kacırmasın dıye baskına mı ney gıtmıslerAlkol kullanıyor mu eşin ?
Mübarek günler ama kafa dagıtmaya gitmiş olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzin versem kullanır kendı ıcracı bır koye adam malları kacırmasın dıye baskına mı ney gıtmıslerAlkol kullanıyor mu eşin ?
Mübarek günler ama kafa dagıtmaya gitmiş olabilir mi ?
Oyle kendı haksız daha oncede konu actım bır ozur dilemiyorHeee tmm o zaman
Problem yok ..
Az triplidir
Burun surtcek akli sira ..
Bu saattemi ?İzin versem kullanır kendı ıcracı bır koye adam malları kacırmasın dıye baskına mı ney gıtmısler
Simdi biraz konularina baktim ozetliyorum. Senin biraz ozguven problemin var, esin hem sinirli hem de hakarete vardirabiliyor bu durumu. Sen problemleri cozme icin konusmaya calisiyorsun o ise bunu dirdir olarak algiliyor bir de ustune soguyormus beyefendi. Biraz rahat ol bence canim sen evli kalacaksan yoksa isler daha iyiye gitmeyecek.Yok sosyal medya hesaplarına girer incelerim ama bes aydır bana karsı farklı davranıyor sogumus gıbı o yuzden aklıma takıldı
Hıc te isine asık degıl ama gelince caktırmadan kontrol edecemBu saattemi ?
Mesai bitmiş bu ne iş aşkıdır![]()
Evli kalırmıyım bilmem ama boyle devam ederse ayrılık yakın masallah hızlı uyeSimdi biraz konularina baktim ozetliyorum. Senin biraz ozguven problemin var, esin hem sinirli hem de hakarete vardirabiliyor bu durumu. Sen problemleri cozme icin konusmaya calisiyorsun o ise bunu dirdir olarak algiliyor bir de ustune soguyormus beyefendi. Biraz rahat ol bence canim sen evli kalacaksan yoksa isler daha iyiye gitmeyecek.
Küssünüz diye hemen aldatacak degildir de yinede bi yoklama iyi olurHıc te isine asık degıl ama gelince caktırmadan kontrol edecem
Sonra şu 800 ton altın meselesine dönsünKayıp ilanı verin ya da Müge Anlı :)
Ben uzatıyorum onceden hemen guler barısırdım adamakıllı ozur bekliyorum kendisinden eve geliyor bana ıstekı olayları anlatıyor barısmak ıcın capa sarf etmiyorKavga sebebiniz büyük bir şey miydi? 3 gün uzaması normal mi yani? Şüpheleriniz varsa takip edin. Normalde bunun dışında rahatsız olduğunuz bir hareketi oldu mu?
Ya insanın aklına hersey geliyorKüssünüz diye hemen aldatacak degildir de yinede bi yoklama iyi olur![]()
Aman hıc almım zaten basımı agrıtıyorKayıp ilanı verin ya da Müge Anlı :)
Saat ucte geldı bende oglumla balkonda yatıyor geldı Yanımız a saat uc sahurunu yPtınmı dedı bende evet dedım baska da bısey sormadımGeldi mi?![]()
Bir ozur dilemek bu kadarmı zor ya ben ona eger boyle devam edersen ayrılırım iki ay verıyom dedım yok yanı adam gene aynıSizi kizdirmak icin gitmis gibi geldi bana