Esım halen eve gelmedi

Arkadaşlarıyladır büyük ihtimal.
Bu saate sarkan mesai olasılık dışı çünkü saat 2!
Polis, asker, savcı vb olmadığını varsayıyorum...

Yok sosyal medya hesaplarına girer incelerim ama bes aydır bana karsı farklı davranıyor sogumus gıbı o yuzden aklıma takıldı
Simdi biraz konularina baktim ozetliyorum. Senin biraz ozguven problemin var, esin hem sinirli hem de hakarete vardirabiliyor bu durumu. Sen problemleri cozme icin konusmaya calisiyorsun o ise bunu dirdir olarak algiliyor bir de ustune soguyormus beyefendi. Biraz rahat ol bence canim sen evli kalacaksan yoksa isler daha iyiye gitmeyecek.

Kavga sebebiniz büyük bir şey miydi? 3 gün uzaması normal mi yani? Şüpheleriniz varsa takip edin. Normalde bunun dışında rahatsız olduğunuz bir hareketi oldu mu?

Simdi biraz konularina baktim ozetliyorum. Senin biraz ozguven problemin var, esin hem sinirli hem de hakarete vardirabiliyor bu durumu. Sen problemleri cozme icin konusmaya calisiyorsun o ise bunu dirdir olarak algiliyor bir de ustune soguyormus beyefendi. Biraz rahat ol bence canim sen evli kalacaksan yoksa isler daha iyiye gitmeyecek.
Evli kalırmıyım bilmem ama boyle devam ederse ayrılık yakın masallah hızlı uye:super:

Kavga sebebiniz büyük bir şey miydi? 3 gün uzaması normal mi yani? Şüpheleriniz varsa takip edin. Normalde bunun dışında rahatsız olduğunuz bir hareketi oldu mu?
Ben uzatıyorum onceden hemen guler barısırdım adamakıllı ozur bekliyorum kendisinden eve geliyor bana ıstekı olayları anlatıyor barısmak ıcın capa sarf etmiyor

Back
X