Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sagolun arkadaşlar yorumlarınız için...Bugun kv aradı eşimi,nasıl oldun diye...Eşimde forever bakıyo bana biraz daha iyiyim dedi.Ne diyim vala hayatım boyunca unutamam bu yaptıklarını..
Sagolun arkadaşlar yorumlarınız için...Bugun kv aradı eşimi,nasıl oldun diye...Eşimde forever bakıyo bana biraz daha iyiyim dedi.Ne diyim vala hayatım boyunca unutamam bu yaptıklarını..
foreverım inan bana zaman zaman anne babalar oğullarına hiç ama hiç kıymet vermiyorlar öyle ki benimkiler de aleni kullanıyorlar kocamı.. büyüktür diyor saygı göstermek kalp kırmamak lazımdır diyor ses etmiyor çoğu zaman ama dolum noktasına geldiğinde de bana dert yanıyor kuzum kadınım ben naaptım ki sömürüyorlar beni diyor ağlamaklı boğazı düğümlenmiş bir halde
Allah ıslah etsin! senin içinde hissettiklerim aynı inan.. Rabbim akıl fikir versin inşallah toparlarlar seninle de olmayan sorunları(!) çözülmüş olur bu sayede..
Canım konuyu okuyunca üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim .
Eşinle aran ne güzel maşallah .
Boşver onların yaptıkları yanlarına kalsın .
Eşine de de ben daha görüşmek istemiyorum diye .
Allah ıslah etsin .
Kayınvaliden ve kayınpederin çok ayıp etmişler.
Oğulları hasta ve onlar araba sevdasında.
Resmen sizde kalacak diye ödleri patlamış.
Eşin o arabayı evlenmeden önce aldığı için el koymuşlar sanırım.
Eşinin üzerine vermemelerinin sebebi de senin de arabaya ortak olmaman içindir.
Bilmiyorum biraz olumsuz düşündüm kv ve kp hakkında.
Eşinin ailesine bir borcu filan varsa ona karşılık olarak ta el koyabilirler akıllarınca.
Sen direk olarak karışma tabi ama eşin o arabayı tamamen kendi kazancıyla aldıysa
ve ailesine karşı borçlu değilse üzerine alabilir belki ama ailesi ile çoook sorun
yaşar, göze de alamayabilir.
YA göze alacak bastırıcak kendi malım diye geri alacak veya tamamen unutacaksınız.
Sonuçta o araç kp üzerinde olduğu sürece diğer çocukları da kv de bu mal üzerinde
hak sahibidir ve ileride de aynen bu hak sahiplerine kalır..Eşin o zaman da hak iddia edemez.
Ya ne ilginç aileler var bu arada.Ne düşünüyorlar da kendi evlatlarına karşı bile bu kadar
paragöz davranabiliyorlar şaşırıyorum..
Canlarım sagolun.
Ama eşimede sinirlendim,zaten çocuk istiyoruz 2 dusugum var testlerimi yaptıramadım daha,lutfen arabayı sattır dedim.
Ama yok korkuyo,cunku ailesi bildgnz dengesiz.
Onlar bana 1 lira yardım etmediler eşime.
18 yaşından beri kredi öduyo.
Simdide ustune dusuyolar,deli oluyorum.
Yahu ne analar babalar var ya ... Gerçekten şok içinde okuyorum bazen.
Eşiniz de farkında en azından. Ben bu duruma sevindim şahsen. Kapınızı kapatınnnn, tüm fenalıkları dışarıda bırakın arkadaşım.
Bırakın arabayı da başlarına çalsınlar. Ne hayır bekleyeceklerse o arabadan artık. ALLAH size daha güzellerini nasip etsin.
Sıkma canını.