Eşim hem aldatti hem dovdu cocugum 2 yasinda

Bende avukata sordum carsamba gunu gidip dilekcemi vercem zaten 6 ay icinde benim acmam gerekiyormus Aldatma oldugu icin

Hadi hayırlısı olsun cnm.. boşanma stresli bir dönem benim dava 5 sene sürmüştü artık psikolojim baya bozulmuştu ama şimdi ogünleri hatırlamıyorum bile. Ailen yanındaysa en önemlisi o. Birde kendi ailenle savaş verince iyice yıpratıcı oluyor. İnşallah gönlünce olur herşey

Cok sukur ailem yanimda bosanmami benden cok istiyorlar artik insanin ailesi yuva bozulsun ister mi ama o duruma getirdiler

Iste annesi hep akil veriyordu buda ne derse dogru anne diyip yapiyor

Cok sukur ailem yanimda bosanmami benden cok istiyorlar artik insanin ailesi yuva bozulsun ister mi ama o duruma getirdiler

Olması gereken bu cnm mutlu olman için boşanman gerekiyorsa desteklemeleri maşallah size cnm gereksiz insanlardan kurtulunca herşey hızla yoluna girecek için ferah olsun

Ses kayitlariniz eger can guvenligi sebebiyle mecbur kalip aldiginiz ses kayitlariysa benim bildigim gecerli oluyor ki anladigim kadariyla sizin durumunuz tam olarak bu, öte yandan komsu sahitliginizde var, kades kullaniminiz kayitli zaten ee wp mesajlarida mevcut deliliniz cok diye dusunuyorum.

Darp raporu aldiniz mi?

Boşanma sürecini kendi başınıza yürütmeyin maddi durumunuz yoksa da bulunduğunuz şehrin barosuna gidin yardımcı olurlar size bir avukat atarlar.

Her türlü haklı bulunabileceğiniz bir dava, sadece ihanet değil darp da var. Bir ceza davası da var, yüzde yüz hakkı çıkarsınız. Belki otele vs gittilerse otel kaydından zina çıkar diğer türlü zinanın ispatı zor, belki sadakat yükümlülüğüne aykırılık olur.

Eşinize onu affettiğinize ya da affedeceğinize dair hiçbir mesaj atmayın. Kadınla telefon görüşmelerini de talep edebilirsiniz

Bende şiddet gördüm donuna kadar alırız inşallah evi sana tahsis ederler

Geçerli tabiki böyle bir dava ya tanık sıfatıyla katılmıştım adam her yerden beni rahatsız etti baktım evli eşine yolladım bosanacaklarmis bigun eşi rica etti bosaniyorum ama ispat edemiyorum tanık ol dedi o ss leri kayıtları verdim adam ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum dediği halde hakim hiç uzatmadan boşadı

Başka kanıt imkanı olmayan tehdit durumlarında habersiz ses kaydı delil olarak kullanılabiliyor. Sizin durumuz da buna uyuyor

Evet abla darp raporu da aldım

Adli burodan avukat talep ettim verdiler suan avukatla hareket ediyorum bosanmayi actik dilekceyi verdik bekliyoruz hicbirsekilde de zaten mesaj atmiyorum numaram onun ustuneydi kapatmis kendine cikarmis simdi benim son konustuklarimi ariyormus tek tek akrabalarimi aramis avukatimla konusmustum onu aramis kimsin diye polis memurlari surekli ariyordu darp uzaklastirma oldugu icin durum sormaya onlari aramis kimsiniz diye acik ariyor bulamayinca daha fazla kudurmuş allaha sukur oyle bi insan degilim iste kisi pisligini ortmek icin karsi tarafa iftira aticak tek caresi buydu onu uyguluyor

Evet gecerliymis avukat aldi actik davayi bekliyoruz

Kadese bastığın iyi olmus .şikayetçi ol , darp raporun elindeyken çekişmeli dava ac ve maddi manevi tazminat al. It hem aldatmış hem dövmüş cezasını çeksin. Yumuşama affetme .

Kadese bastığın iyi olmus .şikayetçi ol , darp raporun elindeyken çekişmeli dava ac ve maddi manevi tazminat al. It hem aldatmış hem dövmüş cezasını çeksin. Yumuşama affetme .
Asla affetmiyorum ben ve cocugum polislerle evden ciktiktan sonra ailesi evimin kapisini matkapla acip girmis savciliga yazdim komsum sait oldu savcilik da polis memurlarino gonderip kamera kayitlarini almışlar savciliktan cahirmislar yasak olmasi halinde konuta girme ve hirsizlik sucuna giriyormus ceza vericeklermis devlet benim adima mahkeme açmış ziynet esyalarim vardi almislar ben hepsini söyledim suan cok yardimci oluyorlar devletimizden allah razi olsun bosanma davasini da actim bekliyorum

Ben ve cocugum bu yasta bunlari gordu çekti bu saatten sonra bende onlara cektiricem benim ve cocugumun gunahi yokken ne durumlara dusurduler tek derlmtleri de ben ciktiktan sonra ziynet esyalarimi almak olmus

`