- Konu Sahibi drdepresyon
-
kaç yıldır evlisiniz?Ne kadar komik değil mi eşimin ailesi diyorum çünkü onun ailesi ben ve kızım değil kendi anne-baba,kardeşleri.....
Benim annem ve babam ölmüş,3 tane be kar kardeşim var aynı evde yaşayan anlayacağınız gidebileceğim ana evim yok,evlendiğim günden beri eşim hergün ailesiyle iç içe olmak istedi,ben de istedim ama uyuşamadım özellikle boşanmış görümcem ve hergün eve gelen kuzenleri bana rahatlık vermediler,çalışıyorum zaten mesafeli oldum.eşim kötü bir insan değil,bana karşı hoyrat,sert değildir ama vurdumduymaz ve ilgisizdir,hergün nöbet çıkışı annesigile gider akşama kadar orada oturur,eve gelince direk bilg. başına,benimle oturup sohbet etmez,birşeyler paylaşmaz kızıyla oyun oynamaz vb...defalarca boşanmak istedim ama beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söylüyor,kendimi çok değersiz sevgisiz hissediyorum......
4.5yıl oldukaç yıldır evlisiniz?
evliliğinizin başından beri ni böyle peki?4.5yıl oldu
sevgi böyle bir şey değil.. klişe olacak ama sevgi gerçekten emek ister. evlendim çocuk da yaptım görevlerime birer tik atayım gibi bir şey değil. ince ince işlemek lazım evliliği ki insanlar mutlu olsun karşılıklı.Ne kadar komik değil mi eşimin ailesi diyorum çünkü onun ailesi ben ve kızım değil kendi anne-baba,kardeşleri.....
Benim annem ve babam ölmüş,3 tane be kar kardeşim var aynı evde yaşayan anlayacağınız gidebileceğim ana evim yok,evlendiğim günden beri eşim hergün ailesiyle iç içe olmak istedi,ben de istedim ama uyuşamadım özellikle boşanmış görümcem ve hergün eve gelen kuzenleri bana rahatlık vermediler,çalışıyorum zaten mesafeli oldum.eşim kötü bir insan değil,bana karşı hoyrat,sert değildir ama vurdumduymaz ve ilgisizdir,hergün nöbet çıkışı annesigile gider akşama kadar orada oturur,eve gelince direk bilg. başına,benimle oturup sohbet etmez,birşeyler paylaşmaz kızıyla oyun oynamaz vb...defalarca boşanmak istedim ama beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söylüyor,kendimi çok değersiz sevgisiz hissediyorum......
Sinirlenecek bi durum yok,sonra gelmiş yanınıza.Onun hobileri ya da meraklarına da ilgi gösterirseniz ya da en azından fırsat verirseniz size iki misli ilgiyle geri döner.eşim evdeyken onu konuşturmaya çalışırım güldürürüm.çevremde hoşsohbet bilinirim zaten
biraz özel ama dün kızımı erken yatırdım.güzelce geceliğimi giydim yanına sokuldum oyundaki savaştaymış önemliymiş bitsin de seninle ilgileneyim dedim bende sinirlendim geri eşofmanımı giydim içeri geçtim sonra geldi dil döktü falan ama boş öküz geldi öküz gidecek....
Canım o annesine gidiyor seni de ihmal ediyor ise al kızını sende sinemaya git. Arada kızını da yolla git hamama falan kuaföre git uzun uzun takıl. Git bir kahve iç dışarıda. Erkekler evde oturup eşim sıkılır diye düşünmez ama senin eğlendiğini keyif aldığını anlarsa dışarıda oda takılır belki peşine zamanla.Ne kadar komik değil mi eşimin ailesi diyorum çünkü onun ailesi ben ve kızım değil kendi anne-baba,kardeşleri.....
Ilgisiz erkeğe en kötü strateji bu artık herkes bunu farketmeli. Onsuz hayattan keyif aldığını görmek sinirini bozacak onuda dahil etmeni isteyecektir muhtemelen. Ama biz kadınlar hep erkeklere bu konuda yüz veriyoruz. Eşimle gezmek istiyorum eşimle tv izlemek istiyorum izlenimi verince onlarda lütuf ederse katılıyor bize. O oyun oynuyor ise aç bir komedi korku filmi. Al patlamış mısırınıçayını kıkır kıkır izle. Giyin yine dekolteniöyle uzan kanepeye ama odak noktan film olsun.eşim evdeyken onu konuşturmaya çalışırım güldürürüm.çevremde hoşsohbet bilinirim zaten
biraz özel ama dün kızımı erken yatırdım.güzelce geceliğimi giydim yanına sokuldum oyundaki savaştaymış önemliymiş bitsin de seninle ilgileneyim dedim bende sinirlendim geri eşofmanımı giydim içeri geçtim sonra geldi dil döktü falan ama boş öküz geldi öküz gidecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?