Eşim hep ailesiyle olmak istiyor....

3 tane bekar kardeşiniz var ve siz benim gidecek bir evim yok mu diyorsunuz.
kardeşlerinize hiç destek olmuyor musunuz ben anlamadım.
daha çok kardeşlerinizle ilgilenmeniz, bu durumda da eşiniz eğer kendi ailesi ile zaman geçirmek istiyorsa izin vermeniz daha olabilir geldi bana.
ama evde yalnızken sizinle ve çocuğu ile ilgilenmemesine çare bulmalısınız elbette.
Konuşmayı deneyin ilk etapta.

Ne kadar komik değil mi eşimin ailesi diyorum çünkü onun ailesi ben ve kızım değil kendi anne-baba,kardeşleri.....
Benim annem ve babam ölmüş,3 tane be kar kardeşim var aynı evde yaşayan anlayacağınız gidebileceğim ana evim yok,evlendiğim günden beri eşim hergün ailesiyle iç içe olmak istedi,ben de istedim ama uyuşamadım özellikle boşanmış görümcem ve hergün eve gelen kuzenleri bana rahatlık vermediler,çalışıyorum zaten mesafeli oldum.eşim kötü bir insan değil,bana karşı hoyrat,sert değildir ama vurdumduymaz ve ilgisizdir,hergün nöbet çıkışı annesigile gider akşama kadar orada oturur,eve gelince direk bilg. başına,benimle oturup sohbet etmez,birşeyler paylaşmaz kızıyla oyun oynamaz vb...defalarca boşanmak istedim ama beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söylüyor,kendimi çok değersiz sevgisiz hissediyorum......
kizi ne ara yaptiniz iyi zaman bulmus sana...

Boylelerinin ipini salmaktan yanayim
Birakin gitsin ailesi orasi madem
Ne bicim erkekler var madem niye evlendin

Direk başlığa cevap veriyorum kimle isterse onla olsun. Bırak gitsin ama sen istemediğin halde zorla götürmeye kalkıyorsa işte o büyük sorun orda sorun çıkartırım. Bir gün gelir seni kaybeder ama geç anlar .

Gelip gelmez pc basindaysa , açın ekrana bir mektup ilistirin.

Içinizden geçen herseyi yazın. Önce biraz içerek başlayın :) Sonra kırmadan yazın icinizdekileri.

Bu sırada kesinlikle evde olmayın. Yemeğe gidin mesela. Evde yaşam belirtisi olmasın. Yemek , ekmek v.s

Sonra sizi arayacaktir. Konuşursunuz .

kardeşlerimle aram iyi ama ikisi çalışıyor.biri okuyor hem yaşamayan bilemez evde anne olmayınca ev ev olmuyor

yok kınamıyorum asla, elbette yaşamayan bilmez.

ama bizim tanıdıklardan biri var,
3-4 erkek kardeşi vardı tam sayıyı bilmiyorum,
evlendikten sonra da devam etti kardeşleri ile ilgilenmeye, o evin annesi o oldu.
herkes öyle olamaz elbette, ama benim çok takdir ettiğim biridir kendisi.

siz o kadar ilgilenmeseniz de benim gidecek evim yok tarzında yazmanız garip geldi.
yine de zor bir hayattır eminim.

eşinizle ilgili yorumumu yapmıştım zaten öncesinde.

tabiki eşin ayrılmak istemez. sohbetini muhabbetini yapıp, eve gelip bilgisayarda takılıyor. yemek hazır, giysi temiz, ev temiz. kim istemezki böyle free takılmayı. olan sana olmuş. aile ortamı bile kuramamışsınız. ilgisiz kalmış bir çocuk, eş olduğunu anlayamamış bir kadın. bırak anasının evinde kalsın, ne gerek var yanınıza gelmeye. zaten yok gibi birşey

Belki yıllar geçtikçe düzelir ok ama o zaman ben benden geçmiş olcağım eşime gün geçtikçe daha çok soğuyorum...
15 senelik evli eltim var. Onun kocasida sizin ki gibi kavga etseler anasinin evine geliyormus kocasi. Haftasonlari pazar gunu yine kadini birakip annesinin evinde oluyormus cogu zaman filan. Duzelmiyor yani genelde. Umarim yiprandigina değer.

Kızım için sabredicem aynı evin içinde böyle ise boşansak hiç arayıp sormaz dua ve sabırla yenerim inşallah arada doluyorum patlıyorum sonra hep aynı nakarat....

akrabanız, arkadaşınız, konu komşunuz yok mu?
onlarla takılsanız, eşinize ayıracak vaktiniz kalmasa görün bakın o sizin peşinizden koşar.
kaçan kovalanır.

Back
X