• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hep hakli

Bence sormandan da ziyade insanların içinde devamlı sormana sinir olmuştur. Benim de eşim insanların içinde neymiş o ne alıyosun ne ne diye sorsa eve geçince cırlarım :D

Kizlar dün esimle iftara bir arkadaşına gittik.Eşim doktora yapıyor aynı zamanda.Orda arkadaşına bir cihaz almak istediğini söyledi.Nerden bulabiliriz diye sordu.Bende tezinle alakalı mi dedim yok dedi.O zaman ne için alacaksın dedim ne yapacaksın dedim hiç bisey için dedi.Bende ayni soruyu bir kaç kere daha sordum yine geliştirdi.Sonra eve geldik.Aynı soruyu tekrar sordum.Çok merak ettim çünkü. Bu sefer eşim kızarak sanane ne için soruyorum bunu dedi.Ben de merak ettim sadece dedim.Merak etme seni ilgilendirmez ben senin işini merak ediyor muyum dedi.Bu arada bağırıyor tabi.Bende bağırdım tabi.Merak ederim ne var bunda sen de söyleyiverince dedim.söyle diyo ha ne için soruyorum diyo.Ben de enson sen her sorduğunda şeyin altında bir art niyet arıyorum dedim.Çok üzüldüm. Agladim falan.Ne var niye ağlıyorsun hem suçlu hem güçlüsün diyo.Sormasaydin diyo ben sana bağırdım sende bana bagirdin diyo.artık hiç onunla konusasim yok ne yapmalıyım.
biz bayanlar hemen herşeyin altında birşey arıyoruz bu da sıkıntı eşine güvenmen gerek ve ısrarlı sorular erkekleri çıldırtıyo bende bazen yapıyorum eşim de çıldırıyo çok tartışıyoruz

çok saçma bir kavga sebebi,aşırı da büyütülmüş kusura bakmayın

Çok merak ettim sordum sadece.Eşimin bağırarak sorunun altında art niyet aramasına çok üzüldüm çok kirildim. Bi de bana bağırıp kendini haklı görmesine.
Biri ısrarla sorsa ben de altında art niyet ararım. Ne yapacağımı düşünüyorda bu kadar öğrenmekte kararlı diye düşünürüm.

belkide kızgındı birşeye o yüzden üst üste sormana delirdi boşver gitme üstüne bu yüzden konuşasım yok ne demek oluyor düşünme öyle gelip gönlünü alır illaki uzatma sende küslük iyi olmaz karı koca arasında :)

Kizlar dün esimle iftara bir arkadaşına gittik.Eşim doktora yapıyor aynı zamanda.Orda arkadaşına bir cihaz almak istediğini söyledi.Nerden bulabiliriz diye sordu.Bende tezinle alakalı mi dedim yok dedi.O zaman ne için alacaksın dedim ne yapacaksın dedim hiç bisey için dedi.Bende ayni soruyu bir kaç kere daha sordum yine geliştirdi.Sonra eve geldik.Aynı soruyu tekrar sordum.Çok merak ettim çünkü. Bu sefer eşim kızarak sanane ne için soruyorum bunu dedi.Ben de merak ettim sadece dedim.Merak etme seni ilgilendirmez ben senin işini merak ediyor muyum dedi.Bu arada bağırıyor tabi.Bende bağırdım tabi.Merak ederim ne var bunda sen de söyleyiverince dedim.söyle diyo ha ne için soruyorum diyo.Ben de enson sen her sorduğunda şeyin altında bir art niyet arıyorum dedim.Çok üzüldüm. Agladim falan.Ne var niye ağlıyorsun hem suçlu hem güçlüsün diyo.Sormasaydin diyo ben sana bağırdım sende bana bagirdin diyo.artık hiç onunla konusasim yok ne yapmalıyım.
Yani tavrı yanlış ama misafirlikte 500 kere sormanın alemi yok ki hesap sorar gibi, eve gelir gelmez de diretince hoşlanmamış. Israr hoş bir şey değil.

Back
X