• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim hep internet geçmişini siliyor

Konuyu
geçen bilgisayara format attırdı.. internet de İngilizceye dönmüş İngilizcesi yok bana soruyor nerde internet geçmişi diye ben de ne yapıcaksın o kadar önemli mi dedim sonra konu değişti ama başka bi zaman internette bişey araştırdı yanımda baktım hemen geçmişi silmeye kalktı İngilizcesini de öğrenmiş hemencecik siliverdi
Konutu kestirip atması bence normal değil sucu olmasa aciklama geregi duyar ben de buna benzer seyler yasadım esimle ama baba kanıtladı sıkıntı gecti bence kanıtlamasını iste ben öyle yaptım

Birşeyler gizliyor olabilir yada gerçekten kastığı için siliyor olabilir ama o kadar sık silmeye gerek yok yavaşlatıyor diye.Keylogger kurmayı deneme derim,hack yapıcam derken hacklenme çok güvenli değil bir çok site.

aslında bir buçuk yıllık evliyiz bu zamana kadar tek beni düşündüren şey bu olmuştur hakkında o on beş günlük şehir dışı tatilimde neden bütün internet geçmişini sildi veya bunu silmeyi neden alışkanlık haline getirdi ben yokken annesi kaldı yanında

Gecmis cidden yavaslatıyormu ya? İlk defa duyuyorum...
Gecmis siliniyorsa vardır altında birsey tabi eline ispatlancak birsey cıkmadıgı sürece sakinligini koru bence.. Bırak silsin sen baska programm indir ordan kontroll et, insallah kötü birsey degildir

bu dediğiniz programı kurmayı deneyeceğim bakalım ben mesela her neye bakıyorsam internette asla silmeye kalkmam yani çok çok özel bişey olması lazım silmem için amma bizimki genelde silior ilginç valla

davranışları gayet normal ben çok düşerim üstüne o da bana hiç değişik bişe görmedim tamamen gözetimim altında tatillede dizimin
ucunda falan haftaiçi bir gün çalışmıyor
hep evde ve internet başında kötü şeyler
izleme alışkanlığı yok hatta p..oo dan
nefret ettiğini midesinin bulandığını falan
söylemişti en son ortak bir face
hesabımız var bir de ayrı ayrı facemiz
var ortak hesaptan arada hareketler
dökümünü çıkarıyorum hiç bişey
aratmıyor girmiyor bile öle
yani

Bence kanıtlamasını istemelisin bir insan gecmisi neden siler ki bence bikgisyarda değil telefonda hafıza silindiğinde telefonun hızı Yada bataryası fazla gider bilgisayarda değil

bende hep silerim geçmişi
abıdık gubudik yerlere giriyorum bazen bilinçsizce
geçen okey oynayacaktım bir de baktım ki ateşli hatunlar odasına girmişim:KK53: , densizin biri selamün aleyküm baybi yazınca farkettim geçmişi silmesem aboww evde kıyamet kopardı :KK14:

El alıskanligi olmasin bende teldeki mesajlari arama gecmisni silerim bir halt yememis olmama ragmen
Dedigi gibi gecmis bilgisayri kasarmis ama hergun silmesine gerek yok tabi

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bu şüphen bir an evvel hal olur insan kendi kendini yiyor bu durumda seni iyi anlıyorum

Casus programlar çok var. Bir program vardı , arka planda çalışıyordu. Yani denetim masasında falan göremiyordu kimse. Program ilk kurulduğunda 15 haneli karışık karakterli bir şifre istiyordu. Bundan sonra o şifre masaüstünde yazılırsa arka plandan düşerek (gözlemlemek için) ön plana geliyordu. Adını hatırlamıyorum ama çok etkiliydi. Bütün şifreleri , yazışmaları , ekran görüntülerini kaydediyordu. İstersen araştır. Ben adını hatırlayamadım.

o zaman size başımdan geçen bişeyi anlatayım.. nişanlıyım düğüne var birkaç ay biz o dönemlerde yeni face açmıştık ama şifrelerimizi sölemedik birbirimize neyse bir gün bir kız arkadaşım aradı ağlıyor nişanlım beni aldattı diye dedim nerden öğrendin facede hareketler dökümünden üniversitedeki çoğu güzel kızı aratmış falan dedi ben de dedim kız bu aldatma değil kızı saatlerce konuşup ikna ettim sonra açtım bizimkinin şifresini kırdım baktım facede hareketler dökümüne bir de ne göreyim eski platonik sevdiği kızı aratmış on beş gün arayla arkadaşlarının ekli olduğu kızları falan aratmış bi tane fake hesaplı açık saçık giyinen bir kızı aratmış falan tabi kıyamet koptuuuu .. ortalık darma duman oldu araya annesi girince affettim...

Back
X