• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim hep internet geçmişini siliyor

Ben de zırt pırt siliyorum geçmişi.
Nedeni de çoğu zaman çerezlerden tarayıcının yavaşlaması ya da bazı sayfalarda sorun çıkarması oluyor.
Hiç de bir şey karıştırdığım yok valla. :KK54:

Ben de zırt pırt siliyorum geçmişi.
Nedeni de çoğu zaman çerezlerden tarayıcının yavaşlaması ya da bazı sayfalarda sorun çıkarması oluyor.
Hiç de bir şey karıştırdığım yok valla. :KK54:
evet ya bizimki de böle bişiler demişti günahını mı alıyorum acep ?

bide benim explorer de ne yapsam kapattigim an geçmis siliniyor, 1 sn sonra geri açayim tek bisey goremem , neden bilmiyorum bi ayari falan var galiba ama ugrasmadim hiç
dua et esin oyle bisey kesfetmesin, bahaneside hazir olur boylece

o zaman size başımdan geçen bişeyi anlatayım.. nişanlıyım düğüne var birkaç ay biz o dönemlerde yeni face açmıştık ama şifrelerimizi
sölemedik birbirimize neyse bir gün bir
kız arkadaşım aradı ağlıyor nişanlım beni aldattı diye dedim nerden öğrendin facede hareketler dökümünden üniversitedeki çoğu güzel kızı aratmış falan dedi ben de dedim kız bu aldatma
değil kızı saatlerce konuşup ikna ettim
sonra açtım bizimkinin şifresini kırdım baktım facede hareketler dökümüne bir de ne göreyim eski platonik sevdiği kızı aratmış on beş gün arayla arkadaşlarının ekli olduğu kızları falan aratmış bi tane
fake hesaplı açık saçık giyinen bir kızı aratmış falan tabi kıyamet koptuuuu .. ortalık darma duman oldu araya annesi girince affettim...

Bence o silinenleri bir an evvel bulmalısın Yada baktın bulanıyorsun hemen iyi anlayan birine gotur

Canım tamam da senin güveninden önemli değildir herhalde pcnin yavaşlaması.
Bundan sonra istemiyorum duracak geçmiş ben silerim yavaşlıyorsa ama görücem deyin kesin olarak
Sonra gak guk edip yine silerse şüphelenin.

evet ya bizimki de böle bişiler demişti günahını mı alıyorum acep ?

Çok muhtemelen günahını alıyor olmanız.
Bilgisayarlar artık çok çabuk yavaşlıyor zaten. Çok yeni bir bilgisayar değilse ufaktan yavaşlamaya başlar. Bir de aylarca dolarsa, insan sinirleniyor o yavaşlıkta.

Canım tamam da senin güveninden önemli değildir herhalde pcnin yavaşlaması.
Bundan sonra istemiyorum duracak geçmiş ben silerim yavaşlıyorsa ama görücem deyin kesin olarak
Sonra gak guk edip yine silerse şüphelenin.
o zaman ne arattıysa onları silip geçmişi bırakırsa :( ondan da korkuyorum konuyu fazla da ona açıp cince fikirler üretmesini istemiyorum

bide benim explorer de ne yapsam kapattigim an geçmis siliniyor, 1 sn sonra geri açayim tek bisey goremem , neden bilmiyorum bi ayari falan var galiba ama ugrasmadim hiç
dua et esin oyle bisey kesfetmesin, bahaneside hazir olur boylece
Geçmişi kaydetme secenegı kapalıdır buyuk ıhtımalle :) Ayarlarda bir yerlerdeydi o seçenek

dikkat et ..eğer bir haltlar karıştırmıyor da senin programı kurduğun ortaya çıkarsa yandın!! konuşur durur artık yıllarca..amaaaaa eğer bir haltlar karıştırıyorsa ve sende bunu öğrendiğinde gidebilceksen kurcala derim..yok gidemeyeceksen kurcalama bırak allahından bulsun...erkek milletine gıcık oluyorum yine bu ara ..benimkide bozukuz ya ondan herhal..offfff sinirim bozuldu iyice..:KK11:

Valla cnm anlattigina gore isin içinde bi pislik var bende olsam suphelenirdim surekli gizlice kontrol etmeye calis bide arkadasin dedigi programi indir bi bak bakalim neler oluyor

kızlar ya acayip korkuyorum altından bişe çıkmasından falan ne biliyim kaldıramam heralde

ben ders çalışıyorum mesela üç dört saat yerimden kalkmıyorum karşısında masada oturuyorum o da bilgisayara bir dalıyor böle bişeler okuyor falan bazen hamle yapıyorım kalkıyorum yerimden yanına gelip bakıyorum ekrana böle anlamasın die çocukça hareketler falan yapıyorum ve genelde araba bakıor değişmeyi düşünüyor bazen spor haberleri bazen mynette takılırken buluyorum sonra kızıyorum kendime otur yerine derindeniz şaşırttın mı :(

Geçmişi kaydetme secenegı kapalıdır buyuk ıhtımalle :) Ayarlarda bir yerlerdeydi o seçenek
himm explorer yi bi ben kullaniyorum zaten silinsede bisey olmaz : ))))
isime geliyor boylesi ondan fazla kurcalamadim : )

simdi sildim ya, kocam gelip niye sildin diye hesp soruyormus bide konu sahibesi gibi : ))))))
benimde basimi yakican kizzz derindeniz :KK53::KK53:

Ben de siliyorum internet geçmişini. Polemik yaşamıyoruz böyle olunca. Ben de eşimin internet geçmişini sık sık karıştırıyordum ve anlamsız kavgalar çıkıyordu. Eşin de bundan kaçınmış olabilir

Back
X