- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi derindeniz_55
Dogru internet yavaş yürüdügnde bnde silerim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya bizimki de böle bişiler demişti günahını mı alıyorum acep ?Ben de zırt pırt siliyorum geçmişi.
Nedeni de çoğu zaman çerezlerden tarayıcının yavaşlaması ya da bazı sayfalarda sorun çıkarması oluyor.
Hiç de bir şey karıştırdığım yok valla.![]()
insan aradan silerki anlaşılmasın
Hahahha:) ayni ben![]()
o zaman size başımdan geçen bişeyi anlatayım.. nişanlıyım düğüne var birkaç ay biz o dönemlerde yeni face açmıştık ama şifrelerimizi
sölemedik birbirimize neyse bir gün bir
kız arkadaşım aradı ağlıyor nişanlım beni aldattı diye dedim nerden öğrendin facede hareketler dökümünden üniversitedeki çoğu güzel kızı aratmış falan dedi ben de dedim kız bu aldatma
değil kızı saatlerce konuşup ikna ettim
sonra açtım bizimkinin şifresini kırdım baktım facede hareketler dökümüne bir de ne göreyim eski platonik sevdiği kızı aratmış on beş gün arayla arkadaşlarının ekli olduğu kızları falan aratmış bi tane
fake hesaplı açık saçık giyinen bir kızı aratmış falan tabi kıyamet koptuuuu .. ortalık darma duman oldu araya annesi girince affettim...
evet ya bizimki de böle bişiler demişti günahını mı alıyorum acep ?
o zaman ne arattıysa onları silip geçmişi bırakırsaCanım tamam da senin güveninden önemli değildir herhalde pcnin yavaşlaması.
Bundan sonra istemiyorum duracak geçmiş ben silerim yavaşlıyorsa ama görücem deyin kesin olarak
Sonra gak guk edip yine silerse şüphelenin.
Geçmişi kaydetme secenegı kapalıdır buyuk ıhtımalle :) Ayarlarda bir yerlerdeydi o seçenekbide benim explorer de ne yapsam kapattigim an geçmis siliniyor, 1 sn sonra geri açayim tek bisey goremem , neden bilmiyorum bi ayari falan var galiba ama ugrasmadim hiç
dua et esin oyle bisey kesfetmesin, bahaneside hazir olur boylece
himm explorer yi bi ben kullaniyorum zaten silinsede bisey olmaz : ))))Geçmişi kaydetme secenegı kapalıdır buyuk ıhtımalle :) Ayarlarda bir yerlerdeydi o seçenek
akilli telefonu varmi ?kızlar ya acayip korkuyorum altından bişe çıkmasından falan ne biliyim kaldıramam heralde