- Konu Sahibi elifelif12
-
neresinden tutarsanız tutun elinizde kalırken,adam çabalamazken, annesi bile böyle derken, aileniz arkanızdayken, çocuğunuz yokken...
vallahi doğru ya
yarın bigün çocugum olsa daha zor sonuçta bu böyle gitmeyecek
eşinizin sorunları aşılamayacak sorunlar değil elbette ama siz ona zaten destek olmuşsunuz o kabul etmemiş üstelık dövmüş.Hepsını bır yana bıraktım "ben yapamıyorsam başkası yapsın" diyen bir adamın yanında bır sn durmam, bu nasıl agır bır laftır arkadaşım, kusura bakma ama resmen .. neyse, bence de kurtul yada ıyıce burnu sürtsün ama değişeceğini sanmam...
yani nasıl bir insan anlamadım. gidip bir dr'a , bir yabancıya anlatmaktan çekiniyor ama kayınpederine anlatabiliyor,annesine anlatabiliyor.
sanki kullanıyor hastalığını...
çözemedim.
hemde nasıl sinirli ya eşim benim babama ben yapamıosan gir-tsin başkasıyla yapsın dedi ya böle bişi varmı ya
boşanmayı düşünüorum 3 yıllık evliyim çocuğumda yok
bundan bana koca falan olmıcak herhalde
evlendiğinizden beri hiçmi beraber olamadınız anlamadımki...
eşin hem şiddet uyguluyor hemde cınsel problemlerını tedavı olmak yerıne psıkopatça dahada sorunlu oluyor..
eşini seviyormusun?
ben kımseye söylemedim herkeze kendisi anlattı bende cok kızdım
dedim ya babama ben yapamıosam gitdin başkasıyla yapsın dedi babamlar ilk öle öğrendi
ne oluo dediler oda anlattı
aynen valla benım aılemde bayagı tepkı gosterrdı de ya bısy sorcam sende rahatsız olmuyomusun bole olmazsından ne bıleyım ınsan herseyı yasamak ıster onun ıcın soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?