- Konu Sahibi elifelif12
-
benm babama kocam bunu dese babam haşat eder bırakırdı onu, kırardı belini
al şimdi artık hiçbir şeyni yapamazsın derdi
aileniz arkanızdaysa durmayın gidin, bırakın onu
çok üzüldüm size şimdi
cok zor bı duurum ya valla herkes katlanamazz yanı bılemıyorumm...sende kendını bu durumda bekar gıbı hıssedıyosundurr
Yani herkeze anlatyor ki insanlar ona sen haklısın desin diye iş yerindekilere de anlatmış onlarda abi bizdede oluo bazen elif abartıo demiş
yaptığı cok yanlış ama bunun farkına varmıo sadece insanların ona sen haklısın demesi önemli
mesela her konu da herşeyi benim üzerime atar biri para ister veremem demez elifle tartıştık veremem der
yada bir istediği varsa gider karşısında kine ben istiyorum şunu yapalım demez elif istio yaparmısınız der
annesi hastaymış bigün kardeşi arabayı istemiş oda elif şuraya gidicekmiş işi varmış demiş vermemiş
ben sonradan öğreniorum
ya düşünüyorumda hakikatten hertaraftan ofsayt ya
benimde hatalarım var tabi ama bu kadar kötü şeyler yapmıyorum en azından
bısey sorcam merak ettım senın yaz kac ve kac yıllık evlısın
valla ben dayanamadım vurdum ya
ama o beni haşat etti resmen kollarım sırtım her yerim ağrıo ya
adam resmen top gibi oynuo benimle
sonrada sana zarar vermek istemiorum dio daha ne yapacaksa
hemde nasıl sinirli ya eşim benim babama ben yapamıosan gir-tsin başkasıyla yapsın dedi ya böle bişi varmı ya
boşanmayı düşünüorum 3 yıllık evliyim çocuğumda yok
bundan bana koca falan olmıcak herhalde
3 yıldır sen bunları mı çekiyorsun?
hastalıksa hastalık, sen onun yanındasın destek oluyorsun diye minnet duyacağına yaşattıklarına bak.
hastaysa gitsin tedavi olsun, şu zamanda herşeyin çözümü var Allah'ın izniyle.
sen sustukça yine yaşayacaksın bunları, şu anda hala aynı evde olman bile hata.
Yüksek ihtimal sizin de psikolojiniz bozulmuş.
Yazdıklarınızın bir tanesini bile akil almiyor. Mantık dısı, sınır ötesi.
Hala seviyorum dediğinize gore yorum yapmak bile yersiz aslında.
Bence ikiniz de psikolojik destek alın. Hem de bir an evvel.
merhaba;
benim eşimin cinsel sorunları var.bu yüzden çok sık tartışma çıkıo tedaviyede yanaşmıo
hep kendi istekleri doğrultusunda hareket edio yine dün aksam bu sorunu yüzünden bana tokat attı
yani kendisi basaramadığı için bana kızdı ben de niye vuruosun die kızdım ki bu ilk deil sürekli oluo
bana bağırdı çağırdı tabi tokat olayı devam ediyor.
ve sonunda bana seninle birlikte olcam die senin azının kokusunu mu çekecem dedi ve ardından ağıza alınmaz küfürler
boşanmayı düşünüyorum ama onun bu sorunları yüzünden pskolojısı bozuk biliorum
off yaa ne yapmam lazım bugün konuşmadım onunla daha salonda yat dedim almadım odayada ne yapacağımı bilmiorum akıl verin nolurr.[/QUOT
bu erkekler niye böyle. Çoğu hasta. kadınların psikolojisini de bozuyolar. Yuvayı dişi kuş yapmıyo malesef. Allah yardımcın olsun.
dr a gitti anlattı ama tedavisini olmuo yani ilaç falan
verio doktor kullanmıo hayatımın sonuna kadar böle mi devam edecek die sanırım zor gelio yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?