yazdıklarını okudugumda eşlerimiz kardes olabilir die üşünmü aynı ya aynı wc den cıkması yarım saat banyo bi saat......kendimi çok yıprattım bu yazdıklarını eşime okutmak isterdim nereye gitsek gec kalırız evden banyodan cıkamaz ben sıkıntıdan patlarım 26 yasındayım 30 hissediyorum kendimi evleneli 2 yıl dolmadı bebiş var mı sızde biz bu ara deniyoruz acaba etkiler mi bu durumu düzelir mi
Ay kızlar akşam akşam çok güldümbenım eşimde çıldırtıyo benı bı banyo yapışı var çitilendikce çitilenıyor bı saati geçiyor bazen
bizde heryere geç kalıyoruz işin tuhaf tarafı bende gıdeceğim yere mutlaka erken gıderım nefret ederım geç kalandan ve kalmaktan
Kıyamet kopsa umurunda olmaz ağır ağır ağırrrrrrrr artık ailem bıle alıştı . örnegın kahvaltıya çağıracaklarsa çayı ocağa koyunca çayları dökuyoruz hadı gelın dıyorlareee ancak gıdıyoruz
eşim askeri personel yogun bi tempoda çalışıyor bende öğretmenim.....7 /24 esasına göre calışıyor...işten geldiğinde hep uyuyor yaklaşık iki yıllık evliyiz bebiş yapmadık beraber zaman geçireli die bu ara düşünüyoruz...haftasonu tatillerim oluyo hep evdeyım o çagrılırsa işe gidip geliyo uyuyo o uyurken ben belli bi süre sonr sinirlenmeye baslıyorum hep bi uyku hali yataktan kalkmama bunalıyorum evde arkaslarımla dısarı çıkmamada izin vermez ya her hafta sonu tartısıyoruz.....hafta içide eve gelir yemek yer tv acık göz orda konusma die bişey yok acayıp geriliyorum surat asıyorum tv yi kapatıyorum 5 dk konus tekrar aynı durum yemek ye tv izle uyu hep bu.....var mı bu durumu yasayan var mı nasıl aştınız((
nöbetli sistemde çalışıyosa yani geceli gündüzlü insanın dengesi şaşıyo ve uyku yetmiyo gece uykusu alamadığı için bilmiyorum öyle bi durum varmı benim eski sevgili öyleydi deli olurdum uykum var dediğinde. bi başka sebepte depresyon:26:
nöbet durumu ayda bir depresyon derken sürekli uykusu olması sürekli hastayım demesi depresyon olabilir mi
benim öküz öyleydi ondan biliyorum sürekli şikayet ederdi uykum geldi yoruldum başımı ağrıyo sıkıldım kız gibi bi nazlar ama o dönem deprsyonda olduğunun sonradan farkına vardı. bezginlik isteksizlik sıkılmışlık hissi uyku hali depresyonda da oluyo. sanırım biraz monoton gidiyo hayatınız eşiniz sıkılmış bişeylerden biraz renk katın hayatınıza sadece uyku problemi değil bu eminim kendimden ve eski öküzcükten biliyorum
işinde sıkıntıları var amirinden dolayı problem yasıyo eeee bu depresyonsa siz naptınız bu saydıklarınız var benmkınde tedavi için ne yaptınız
sadece cok sıkılıyorum aşırı stresten mideme agrı girmeye basladı artık......bellii bi süre sabrediyorum uyusun uyansın die ama yok bıraksam hiç mi hiç uyanmıycak uyansada kendine gelemiyo hep yatma modu gencız daha ya ıkımızde 26 yasındayız.......çok maymun iştahlı biri spora gitcem bateri çalcam yüzmeye gitcem hergun bişey yapmaya karar verir ama hiç birini yapmaz söyler durur çocuk gibi herşeyi ister zor durdururum uğrasmaktan yoruldum artık bütçemize hiç dikkat etmez ben kasarım surekli dikkat ederim o istediğini yer içer olan bana olur uuufffffff ne dertliymişim ya
eşim askeri personel yogun bi tempoda çalışıyor bende öğretmenim.....7 /24 esasına göre calışıyor...işten geldiğinde hep uyuyor yaklaşık iki yıllık evliyiz bebiş yapmadık beraber zaman geçireli die bu ara düşünüyoruz...haftasonu tatillerim oluyo hep evdeyım o çagrılırsa işe gidip geliyo uyuyo o uyurken ben belli bi süre sonr sinirlenmeye baslıyorum hep bi uyku hali yataktan kalkmama bunalıyorum evde arkaslarımla dısarı çıkmamada izin vermez ya her hafta sonu tartısıyoruz.....hafta içide eve gelir yemek yer tv acık göz orda konusma die bişey yok acayıp geriliyorum surat asıyorum tv yi kapatıyorum 5 dk konus tekrar aynı durum yemek ye tv izle uyu hep bu.....var mı bu durumu yasayan var mı nasıl aştınız((
bizim de bebeğimiz yok ben istiyorum ama o dur biraz diyor
seninle yaşadığımız şeyler neredeyse aynı.
bir yere gideceğimiz zaman neredeyse sürüklüyorum.
gittiğimizde de surat asık, hiç bir şeyin tadını çıkartamıyoruz.
yalnız uykusunu aldığı yorgun olmadığı zamanlar,
alışverişi benimkide sever hatta ben sıkılırım o sıkılmaz.
hafta sonu evin işlerini yaparım yorulurum yarım saat uzanıyım derim
sonrada hep ben uyuyor olurum.
canım kendi kusurlarını asla görmezler.
Ben henüz yeni evli sayılırm üç ay oldu evleneli.Bu kadar çok olmasa da, benim eşim de polis ve o da yoğun çalışıyor 12/24 nöbetler oluyor ve dolayısıyla o da çok uyuyor...haftada iki gece nöbeti var ve geldiğinde uyuyor, bu tamam da normal günlerde de erken yatar daha doğrusu sağda solda kanepede vs uyur izinli olduğu günler de bıraksam öğleden önce kalkmaz. Ben de çalışıyorum evde olmadığım zamanlar evdeyse uyuyor olur genelde. İletişim yönünden sorunumuz yok sohbet edebiliyoruz tv internet gibi alışkanlıkları yok ben evdeysem benimle zaman geçirir. Ama hafta sonları ben erken kalkarım, o uyur çok kızıyorum kalksak güzel kahvaltı yapsak zaman geçirsek ne var sanki diye, bu sefer diyor ki o zaman beraber uyuyalım uyumak ona göre etkinlikmiş beraber zaman geçiriyormuşuz...Bir kaç kez tartıştık sinir bozucu bir durum her hafta her hafta evdeyiz şimdilik ama bir yerden sonra ne yaparım bilmiyorum hiç arkadaşımız da yok burada... ( aşamadım henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?