eşim hep uyuyor.......

Allah Allah,ilginçç ..
işiniz zorrr gerçekten .. :26:

benım eşimde pek konuşmaz.bende cok sıkılıyorum hakkaten.akşama kadar onu beklıyosun( bebiş olunca işi bıraktım ) gelıncede 2 kelıme zor edıyo yapısı bu bende cok kıızıyorum

arkadaslar ben burda dertlerimizi paylaşıyoruz sanıyorum hayatımda yeteri kadar kurallara baglı yasıyoruz ve yeteri kadar eleştiriliyoruz buraya yazarken sadece biraz rahatlamak ve fikir almak istiyorum eleştirilmek istemiyorum doktorlarda sigara kullanmayın diyo ama gunde bi paket içiyo lütfen yeteri kadar sorunum var..işim öğretmenlik olabilir ama burda bundan dolayı eleştiri almak istemiyorum fikir veren arkadaslara TEŞEKKUR EDERİM

Ay kızlar akşam akşam çok güldüm benım eşimde çıldırtıyo benı bı banyo yapışı var çitilendikce çitilenıyor bı saati geçiyor bazen
bizde heryere geç kalıyoruz işin tuhaf tarafı bende gıdeceğim yere mutlaka erken gıderım nefret ederım geç kalandan ve kalmaktan
Kıyamet kopsa umurunda olmaz ağır ağır ağırrrrrrrr artık ailem bıle alıştı . örnegın kahvaltıya çağıracaklarsa çayı ocağa koyunca çayları dökuyoruz hadı gelın dıyorlar eee ancak gıdıyoruz

bizimde alıştılar kimse saatınde beklemıyo bende geckalmaktan nefret ederim adam bildiğin agır vasıta yaaaaaa öluyorum yerinden kaldırana kadar işe gitcek on kere git hersabah başına her sabah

nöbetli sistemde çalışıyosa yani geceli gündüzlü insanın dengesi şaşıyo ve uyku yetmiyo gece uykusu alamadığı için bilmiyorum öyle bi durum varmı benim eski sevgili öyleydi deli olurdum uykum var dediğinde. bi başka sebepte depresyon:26:

nöbet durumu ayda bir depresyon derken sürekli uykusu olması sürekli hastayım demesi depresyon olabilir mi

nöbet durumu ayda bir depresyon derken sürekli uykusu olması sürekli hastayım demesi depresyon olabilir mi

benim öküz öyleydi ondan biliyorum sürekli şikayet ederdi uykum geldi yoruldum başımı ağrıyo sıkıldım kız gibi bi nazlar ama o dönem deprsyonda olduğunun sonradan farkına vardı. bezginlik isteksizlik sıkılmışlık hissi uyku hali depresyonda da oluyo. sanırım biraz monoton gidiyo hayatınız eşiniz sıkılmış bişeylerden biraz renk katın hayatınıza sadece uyku problemi değil bu eminim kendimden ve eski öküzcükten biliyorum

işinde sıkıntıları var amirinden dolayı problem yasıyo eeee bu depresyonsa siz naptınız bu saydıklarınız var benmkınde tedavi için ne yaptınız

işinde sıkıntıları var amirinden dolayı problem yasıyo eeee bu depresyonsa siz naptınız bu saydıklarınız var benmkınde tedavi için ne yaptınız

hiçbişey karşımdaki durumu atlatınca farkına vardı yaşarken çok gıcık ve sevimsizdi biey yapmak ikna etmek imkansızdı ulaşamıyosun çünkü kendini kapatıyo ve boğmak istiyosun onu. oda iş stresi yüzündendi ama bukadar bencil olunması hiç hoş değil

bizim de bebeğimiz yok ben istiyorum ama o dur biraz diyor
seninle yaşadığımız şeyler neredeyse aynı.
bir yere gideceğimiz zaman neredeyse sürüklüyorum.
gittiğimizde de surat asık, hiç bir şeyin tadını çıkartamıyoruz.
yalnız uykusunu aldığı yorgun olmadığı zamanlar,
alışverişi benimkide sever hatta ben sıkılırım o sıkılmaz.
hafta sonu evin işlerini yaparım yorulurum yarım saat uzanıyım derim
sonrada hep ben uyuyor olurum.
canım kendi kusurlarını asla görmezler.

benim eşim de askeri personel ama allahtan uykuyla çok arası yok eşin çok fazla uyuyorsa bi demirine baktırın ondan uyku hali olabilir.

iş stresi gerçekten çok kötü hele üstüne yorgunluk eklenince. İnsan ilk önce karnını doyurmak ister, sonra barınma ihtiyacı gelir, barınacak yeri bulduktan sonra cinsellik düşünür. Ama ilk başta yorgunluğa çare bulmak lazım. O da gerçekten çok kötü bir illet. Eve gittikten ve yemek yedikten sonra insanın bir şey yapası gelmiyor.
O halde sen de yediklerinize dikkat edeceksin. Enerjisi yüksek şeyler takviye etmeye çalış ki yorgunluğun bir kısmını bu şekilde çöz. Belki vucudunda ciddi derecede vitamin eksikliği vardır.
Bir de yattıkça yatası gelir insanın vucut hamlaşır.
Yapabiliyorsanız ctsi sabahları açık havada yürüdükten hatta bisiklete bindikten sonra güzel bir kahvaltı baya doping olur.

Ne demek izin vermiyor? Okumuşsunuz, çalışıyorsunuz, hatta yeni nesilleri yetiştiren bir öğretmensiniz ve arkadaşlarınızla dışarı çıkmak için eşinizin izin vermesi gerekiyor. Cidden bu ülkenin kadınlarına karşı bazen umudum tükeniyor.

:18: aynı bende böyleyim ama yapcak bişey yok işleri çok yoğun ama o zaten benimle vakit geçirmekten çok pcde vakit geçirmeyi sever aynı bir arkadaşın dediği gibi kendini hiç eğlenceli değilmiş hiç vakit geçirilecek bi insan değilmişsin gibi hissediyosun valla çocuk oldu artık pekte umrumda değil takmıyorum nasılsa konuşsanda cevap vermiyor en iyisi hiç konuşmamak bebek oldu bizimde artık ben onu duymuyorum şunu istemiştim noldu fln dio dedinmi diom veya ben bişey istiom sonra istemişmiydim hatırlamıyorum diom eeeee üzüm üzüme baka baka kararırmış bazen ben ondan önce yatıom o kaldırıyor beni :) Öle kim sorarsa evliyiz işte arada muhabbetimiz oluyo ama hep aynı şeyler işyerinde naptın diye soruom hiç sölemio geçiştirio fln filan o böyle yaptığı sürecede böyle devam edecek malesef

biz bu ay basladık denemeye bebişi.....çocugun bize iyi gelecegını düşünüyoruz dün aksam konustuk 2 saat falan önce tartıştık sonra duygusal bi konuşma oldu bakalım dikkat etcem dedi söylediklerimin doğru oldugunu oda kabul etti bizim genel anlaşma promlemimizde var aile terapisttine gitcez bu ay işler yoluna girmezse onada söyledim bu kadar sevmesem şu evlilik çekilir sey degıl yaaaaa siz nekadar suredir evlisiniz

Ben henüz yeni evli sayılırm üç ay oldu evleneli.Bu kadar çok olmasa da, benim eşim de polis ve o da yoğun çalışıyor 12/24 nöbetler oluyor ve dolayısıyla o da çok uyuyor...haftada iki gece nöbeti var ve geldiğinde uyuyor, bu tamam da normal günlerde de erken yatar daha doğrusu sağda solda kanepede vs uyur izinli olduğu günler de bıraksam öğleden önce kalkmaz. Ben de çalışıyorum evde olmadığım zamanlar evdeyse uyuyor olur genelde. İletişim yönünden sorunumuz yok sohbet edebiliyoruz tv internet gibi alışkanlıkları yok ben evdeysem benimle zaman geçirir. Ama hafta sonları ben erken kalkarım, o uyur çok kızıyorum kalksak güzel kahvaltı yapsak zaman geçirsek ne var sanki diye, bu sefer diyor ki o zaman beraber uyuyalım uyumak ona göre etkinlikmiş beraber zaman geçiriyormuşuz... Bir kaç kez tartıştık sinir bozucu bir durum her hafta her hafta evdeyiz şimdilik ama bir yerden sonra ne yaparım bilmiyorum hiç arkadaşımız da yok burada...( aşamadım henüz...

2 yıla yakın evlıyız bu iş temposu benı 10 yıllık evlı gibi yıprattı içimde bastır bastır patlıyorum bi süre sonra ben bıraksam hıç uyunmadan akşama kadar uyur emınım buna kesınlıkle emınım yasadık....

cnm benım eşimde askeri personel. bırak uyusun . uyuyunca daha iiler. en azından konuşup sınırlerını zıplatmaz

Evinizden tv yi. Kaldırın , Eşinizlede bu durumu açıklayın ,beraber zaman geçirmek istediğinizi söyleyin ,ciddi olduğunuzu görünce oda kendine çeki düzen verecektir
Bnm de eşim vardiyalı çalışıyor ,uyku problemi bizede var ,ama evde tv yok ,bunun bize kazandırdığı çok şey oldu tavsiye ederin cnm ... Birde interneti sınırlı alın ,Yada sınırlı kullanmaya çalışın ...ama en önemlisi eşinizle ciddi ciddi konuşmak ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…