Esim hepmi boyledi benmi kördüm

demetc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
1.675
2.075
133
İstanbul
Evleneli bir buçuk yıl oldu kızlar ve hamileyim eşimin karakterinden bahsetmek istiyorum eşim babasına aşırı düşkündür abisine annesine laf soylettimez hemen savunmaya geçer kp beni sever o konuda hakkını yiyemem eşim karakter olarak ben sınırlı olduğum zaman genelde susar yada kavgayı şakaya vurur benimde sinirim geçince konu kapanırdı sorun su annem geldi basit bir konu yüzünden eşime eleştiride bulundum sinirle odada ciktim annem o sırada beni savundu tabi ben odada değildim hemen yan odada bulunuyordum sesler geliyordu tabi babamda odadaydi her neyse esim yanima geldi ben yine eleştirdim sonra kavga ettik kapiyi vurup evi terketti olabilir sinirle gitti diye düşündüm ertesi gün gelip anahtarları bıraktı birkaç eşyasını alıp babasının evine gitti aradan birkaç gün geçti aradı konuştuk annemin soylemedigi laflarını söyledi diye yeminler etti ben duymadım babamda duymadı ister sen kurana el başarım dedim ben soylemedi diye sahitim dedim senin sahidin kim dedim benim şahidim Allah diyor açık açık iftira atıyor sonra düşündüm eşim genelde milletin karisina kizina dil uzatir yolda acik bir bayan gorse demediğini bırakmaz bende savunurum ne biliyorsun gördünmü gördüğünü söyle derim kendi namus abidesidir namus bekçisi ya bu huyunu ben bilmiyordum açık açık iftira atıyor annemin demediğini dedi diyor başka bir konuda su kendisinin soylemedigi birseyi herkesin içinde söyledim sana diyerek beni zor duruma düşürdü bir keresinde de sonra eve geçince sen bana söylemedin neden söyledim dedin deyince de ben söyledim biliyorum diyor insanın aklıyla alay ediyor resmen zeytinyağ gibi uste çıkmaya çalışıyor aşırı soğudum kendisinden içimi dökmek istedim

Daha sonra konusmadiniz mi? Oylesine cekti gitti mi?

Daha sonra konusmadiniz mi? Oylesine cekti gitti mi?
O konuyu Konuşamadim konuşsamda ne faydası olacak bilmiyorum babam gitmiş konuşmuş bu bir oldu ikincisin alir kizi gotururum demis birde dogumum yakin ailem konuyu kapatmaya calisiyor bu kez sans ver diyor tekrarinda birakirsin diyor esimle telefonda konuşuyorum her zamanki konulari üstüme titriyor bende gecistiriyorsun konunun ustunu kapatiyirum yarinda eve gelecek bilmiyorum

Hamile oldugunu gozdem kacirmisim. Bak o zmn icini ferah tut yarin geliyosa bi adam akilli oturun konusun bas basa. Annengil olmasin yakininizda siz tek olun. Yarin ola hayrola, hadi uyu o guzel canini ve yavrunun huzurunu bozma.

Anlattıklarına bakılırsa evet Hep öyleymiş, sen de körmüşsün.

Siz sevdiginiz bi komsunuza, esinize dostunuzada mi boyle nasihat veriyorsunuz size icini actiklarinda? Kadincagiz hamileymis. Bari o karnindaki gunahsiz bebek icin daha olumlu seyler soyleyin lutfen.

2 kişi pasif olmuş bile neyse belki bu konuyla ilgili değildir.

Bacım sen bence kör taklidi yapmışsın. O zaman da biliyormussun her şeyi aslında ama nedense görmezden gelmişsin annene iftira atılınca atağa geçmişsin. İşin zor. Hamilesin bir de.

Annenize iftira edilmis ,babaniz ayagina konusmaya gidiyor,siz hamilesiniz diye konu ortbas ediliyor. Babaniz sizden paket misali “bir dahakine alir giderim” diye bahsediyor. Esiniz sokakta gordugu kadinlari keserken laf soyluyorsa kadina da canliya da saygisi yoktur zaten annenize laf etmesine sasirmamaniz lazimdi. Ama babanizin yaptiklari da normal degil,boyle damada boyle kayinpeder olmus kendisi. Sizin kendi kararlariniz olmali ve onlari uygulamalisiniz

Şöyle kötü kalpli fesat insan gibi her gördüğüne laf yapan ukala insanlardan nefret ediyorum net.. Küsmüşte baba evine gitmiş. Baba olmayı hak etmiyor da sana yazık. Ömür geçmez be bunla.

Nasıl yani

Eşiniz kaba bir insan ve iftira atma gibi kötü bir huya sahip, sevgiliyken belki düzeltirim diye ummuş olabilirsiniz. Acı tecrübe ne yazık ki...

Ilaveten eşinizle yola devam edecekseniz ailelerinizin yanında tartışmamaya özen gösterin.

Eşinizi ailezin yanında eleştiriyorsunuz yetmiyor anneniz de sizi savunuyor sonra mutfağa yanınıza geliyor yine eleştiriyorsunuz, derdiniz ne tam olarak hiç anlamadım? Özellikle evde misafir varken insan daha dikkatli olmalıyken ısrarla eleştirmenin bir manası yok.

Eşinizin aileniz evdeyken kapıyı vurup çıkması da fazla tepki, sonra gelip eşyalarını alıp gitmesi falan çocukça hareketler. Ama sonrasında babanız esinle neden görüşüyor,ne gerek var buna?

Eşiniz ise daha önce de yalan söylemiş, sokakta gördüğü kadınlara laf edecek düşüklükte bir insan, e bir daha yalan söylediğine şahit olmuşsunuz. Böyle bir adamla evli olmak zor mesele.

Annen eşine eşin annene ne demiş

Bence önemli olan bu

Yani eşin annen bana ne dedi diyor siz duymadım vs diyorsunuz

Bence baban duymuş olayı ört bas ediyor

Sakinleşin sağlıkla kucağınıza alın sonra başbaşa konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…