Bence kadinlar hakkimi savunuyorum diye erkeklere hot hot konusuyor, her seye cevap veriyor, surekli akil veriyor, erkekler boyle seylere gelemez. Yani direk akil vermeye hic gelemezler. Evliligi idare etmek isteyen, uzun yillar suren muhabbetli bir iliskimiz olsun isteyen kadin erkegin huyuna gidecek. Gunumuzde esitlik olayini cok yanlis anliyorlar. Erkegin yapisi farkli kadinin yapisi farkli. Yuvayi disi kus yapar. Kadin yapici, ortaligi toparlayan, evde bulunan kisilerin gonullerine hitap eden, huylarina giden ve bu sekilde aalinda herkesi yoneten daha dogrusu cekip ceviren kisidir. Yani erkege bunu yanlis yapiyorsun bunu soyle yap denmiyor. Cok ters tepiyor. Tarkanin sarkisindaki gobo "verme akil verme, vereceksen huzur ver " Erkekler eslerinin yaninda poh pohlanmak istiyor. Bi araba parkederken bile, ne guzel parkettin densin istiyorlar. Hayat arkadasimiza bunu yapmak yani huyuna gitmek zor olmasa gerek. Ama biz kadinlar hic altta kalmiycaz. Her seye karsilik vercez, herkesi yonetcez. Bu yuzden bu kavgalar. Esin gelmis, evliligimiz icin bir sey yapalim demis. Bence bunu demesi bile cok hos. Soyldiklerini saldiri olarak algilamayin. Duzeltmeye calisin kendinizi. Kadinlarin isi zor. Ama evlendiysek evliligimizi yurutmek hatta her gun iyilestirmek zorundayiz. 1.5 yillik evliligi bu kadar cabuk tuketmeyin. Onun disinda balik erkekleri cok zor. Balik burcu konusunu takinti yaptim resmen, cocuklarim balik olmasin diye dua ettim hatta. Allah yardimciniz olsun.