Esim her dedigim lafi bi elestiri, saldiri olarak algiliyomus

Benim dedigim ve sordugum seyler uzerinden yorum yapmak zormu. Sirf karsinizdakini alt etmek icin bilgelik tasliyosunuz cevap verincede agresif dersiniz. Yeter ama. Karsinizdakini ezik gordugunuz icin dogru veya yanlis her seyi diyebileceginizi dusunuyosunuz. Ne oldum degil ne olcam demeli insan.

şükür bu nu diyen biri cıktı bende konu actıgımda bunu yapnlar çok oluo hatta belli baslı kişiler sen aldırma kraldan çok kralcılık hesabı annenlerde msn şu an

Hayirli sabahlar kizlar

Esimle ayrilik notasina kadar geldik. En son iste kavga ettik bana git dedi sonra benle resmen bes gun konusmadi bende orali olmadim ve ayrilik icin kendimi hazirladim. Madem git diyip sinirle bile olsa gelio konusmuyosa dahada durmam diye. Bes gun sonunda gelip biseyler yapalim evliligimiz icin ama tek basima degil sende yapman lazim vs diyerekten basladi. Ben niye gidip konusmamisim bu bes gunde. Cok sacma neyse.sonrasinda icime sinmedi adam bes gun boyunca konusmayip sonrasinda gelip hadi duzeltelim demesi. Simdiye kadar aklin nerdeydi son zamanlar nerdeydin. Kendimi ezdirdigimi dusunuyorum o yuzden sert davrandim ama sakin konustum. Konustuklarimiz arasinda beni sinir eden bikac sey oldu en cogu esim her dedigim lafi elestiri olarak algiliyomus. Ben ise bi odak noktasi olarak hani bak soyle boyle hissediyorum boyle yapiyosun gbi konusunca vay sen bana saldirmis gibi hissediyorum diye. Her dedigim seyden boyle hissediyomus okadar gicik oldumki. Bu normalmi. Okadarda dikkat ediyorm yaklasma tarzima aman kirilmasin diye cunku hemen kiriliyo aliniyo sonra basliyo negatiflige.

Oyle bi hissetimki sanki ben esime dikkat etmeliyim aman diyim kirilmasin evlilikten hemen sogur yoksa gibisinden oylelikle sinirlendim dedim istemiyorum. Adam beni ikna edecegi yere her seyi elestiri algiliyomus. Yok oyle demek istemedim desemde bu onda bi yara mi kaliyo artik neyse sanki ben dusmanim.

sevgili hanım arkadaşım ,
eşlerimize bu kızgınlığımız niye eşlerimizin bize bu kızgınlığı niye iki insan evde 5 gün konuşmadan nasıl durabiliyor
birbirinize küsmeyin birbirinizi kovalamayın birbirinizin hoşlanmadıgı davranışlarda bulunmayın hoş görün sizde hata yapmıyor musunuz ? elbette yapıyorsunuz öyleyse hoşgörmeyi bilin çok şükür hasta değilsiniz sakat deilsiniz aç değilsiniz canınız sıkılıyorda böyle boş şeyler için kavga ediyorsunuz açın bir müzik dans edin birbirinize vakit ayırın gezin.
üzülmeyin üzmeyin
sevgiyle kalın :)

Balıklar çok alıngan oluyor ama. Senin burcun ne? Acabs gerçekten kırıcı konuşuyor olabilir misin? Çünkü genelde erkekler kıran taraf oluyor, Eşin böyle sürekli kırılıyorsa, Sende tavırlarını bi gözden geçir.

Balıklar çok alıngan oluyor ama. Senin burcun ne? Acabs gerçekten kırıcı konuşuyor olabilir misin? Çünkü genelde erkekler kıran taraf oluyor, Eşin böyle sürekli kırılıyorsa, Sende tavırlarını bi gözden geçir.

Ben teraziyim. Kirici olmamaya ozen gosteriyorum. Dusuncelerimi fikirlerimi veriyorum onu elestirmeden yapmaya calisiyorum ama olmuyo bi turlu. Adam alinacak diye konusamiyorum bazen resmen. Sirf aman gonlu hos olsun yine negatif dusuncelere kapilmasin diye
Ozumde heycanli bi sekilde konusurum hatta ama cok sakin kalmaua ozen gosteriyorum yetmio olmuyo ve bu cok bastan beri boyle sanki dusmaniyim

Ben teraziyim. Kirici olmamaya ozen gosteriyorum. Dusuncelerimi fikirlerimi veriyorum onu elestirmeden yapmaya calisiyorum ama olmuyo bi turlu. Adam alinacak diye konusamiyorum bazen resmen. Sirf aman gonlu hos olsun yine negatif dusuncelere kapilmasin diye
Ozumde heycanli bi sekilde konusurum hatta ama cok sakin kalmaua ozen gosteriyorum yetmio olmuyo ve bu cok bastan beri boyle sanki dusmaniyim

ah arkadaşım bende 4 aylık evliyim ama eşimde aynı eşin gibi her lafımı biyerinden anlar. okadar hoşgörülü ve ona karşı anne gibi şefkatli olduğum halde. dır dır eden bir bayan değilim, çalışıyorum işe kendi götürür alır paranoyak olduğu için bunun için bile geçen günkü tartışmamızda düş artık sırtımdan dedi. sinirlenince ağzına geleni söyler. hep suçludur ama hepte üste çıkar kendi küser alır yastığını oturma odasında yatar. ordan bakıldığında haline şükrettin dimi ama herşeye rağmen gidemiyorum işte

ah arkadaşım bende 4 aylık evliyim ama eşimde aynı eşin gibi her lafımı biyerinden anlar. okadar hoşgörülü ve ona karşı anne gibi şefkatli olduğum halde. dır dır eden bir bayan değilim, çalışıyorum işe kendi götürür alır paranoyak olduğu için bunun için bile geçen günkü tartışmamızda düş artık sırtımdan dedi. sinirlenince ağzına geleni söyler. hep suçludur ama hepte üste çıkar kendi küser alır yastığını oturma odasında yatar. ordan bakıldığında haline şükrettin dimi ama herşeye rağmen gidemiyorum işte

Daha cok yeni evliymissin dur bakalim duzelir insallah hersey..

Aslında teraziler çok kırıcı olurlar. Başkaca bi sorununuz yoksa, tek sorun bu alınganlıklarsa, üstesünden gelmeye bakın.

Bir balık kızı olarak yazayim. Evet genelde alıngan tipleriz bende öyleyim maalesef ve dedigimiz olmazsa karsimizdaki insanin bir şekilde burnundan getiririz.
Eşine karşı tavrını degistirme bence. Kadında naz niyaz bir yere kadar oluyorda erkekte cıksss!! çekilmiyor.
Koalina Koalina yı etiketledim. Gelsin neden etiketledigimi anlarsın;-)

Oo balık erkeği çok zor :110:
Eşim balık, sürekli alıngan. Görümcelerim bile gelin o mu sen misin derlerdi. İstediğini yapmayınca bozulur, yapınca laf olsun diye yapıyosun der. İltifat etmesen beğenmiyo olursun, etsen yalan söylüyorsun. Bi yere giderken hiç izin almıyorsun diye bozulur, izin alınca sanki beni mi dinleyeceksin der. Sürekli memnuniyetsiz ve dediğim dedik kısacası. :deli:

Oo balık erkeği çok zor :110:
Eşim balık, sürekli alıngan. Görümcelerim bile gelin o mu sen misin derlerdi. İstediğini
yapmayınca bozulur, yapınca laf olsun diye yapıyosun der. İltifat etmesen beğenmiyo olursun, etsen yalan söylüyorsun. Bi yere giderken hiç izin almıyorsun diye bozulur, izin alınca sanki beni mi dinleyeceksin der. Sürekli memnuniyetsiz ve dediğim dedik kısacası. :deli:

Vallahi öyleyiz:-(

Hayirli sabahlar kizlar

Esimle ayrilik notasina kadar geldik. En son iste kavga ettik bana git dedi sonra benle resmen bes gun konusmadi bende orali olmadim ve ayrilik icin kendimi hazirladim. Madem git diyip sinirle bile olsa gelio konusmuyosa dahada durmam diye. Bes gun sonunda gelip biseyler yapalim evliligimiz icin ama tek basima degil sende yapman lazim vs diyerekten basladi. Ben niye gidip konusmamisim bu bes gunde. Cok sacma neyse.sonrasinda icime sinmedi adam bes gun boyunca konusmayip sonrasinda gelip hadi duzeltelim demesi. Simdiye kadar aklin nerdeydi son zamanlar nerdeydin. Kendimi ezdirdigimi dusunuyorum o yuzden sert davrandim ama sakin konustum. Konustuklarimiz arasinda beni sinir eden bikac sey oldu en cogu esim her dedigim lafi elestiri olarak algiliyomus. Ben ise bi odak noktasi olarak hani bak soyle boyle hissediyorum boyle yapiyosun gbi konusunca vay sen bana saldirmis gibi hissediyorum diye. Her dedigim seyden boyle hissediyomus okadar gicik oldumki. Bu normalmi. Okadarda dikkat ediyorm yaklasma tarzima aman kirilmasin diye cunku hemen kiriliyo aliniyo sonra basliyo negatiflige.

Oyle bi hissetimki sanki ben esime dikkat etmeliyim aman diyim kirilmasin evlilikten hemen sogur yoksa gibisinden oylelikle sinirlendim dedim istemiyorum. Adam beni ikna edecegi yere her seyi elestiri algiliyomus. Yok oyle demek istemedim desemde bu onda bi yara mi kaliyo artik neyse sanki ben dusmanim.
çünkü seni sevmiyor.

Hayirli sabahlar kizlar

Tam tersi eşimle benim. Bende eşimin bi çok dediğini öyle algılıyorum. Ve direk negatif bi hal alıyorum. Çünkü eşim çok konuşuyor ve çok bildiğini zannediyor. Dışardan çok itici görünüyor böyle yaptığında. Kaç kez söyledim Ada'mın huyu işte kendini dışardan göremiyor ki.
Mesela yemek yapıcam ordan domatesi bol koy aman aşkım deyince bile sinir oluyorum artık yada artık yemeği ocağ koysan mı anca pişer deyince. Bebek bakımıyla ilgili bişeye karışınca. Bi kere battı ya adam artık ne dese batıyor. Çok seviyorum adamı o yüzden çekiyorum :) oda benim çok itici yönlerimi çekiyor o ayrı :)

Ne alaka ya be saçma yorum nerden çıkardınız bunu. Ortada hakaret yok şiddet yok sevmiyor Nasıl diyebiliyorsunuz burda dertlenmiş bi kadına
seni ilgilendirmez nasıl yorum yaptığım. ama çok merak ediyorsan konu sahibinin eski konularını oku bir zahmet.

Back
X