Eşim her hafta sonu gezmeye gidiyor 😖

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Selam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye. 😔

Selam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye. 😔
Eşiniz cok cok bencil😠Bence gitmesine müsade etmeyin başından böyle yapsaydiniz bu denli yüz bulamazdi.Giderse artık güzel karsilamayin yüz vermeyin neyin var derse ya kusura bakma ben sen gıbı kafa dagitamiyorum diyin.

Korona olmasa Sizde ailenizle plan yapın derdimde,sizi üzmek için yapıyor olabilir zayıf noktanızı bulmuş,ben olsam en iyisini yapıyorsun bende (annemlerle ,arkadaşlarımla,akrabalarımla)şuraya gidecektim bu hafta ,senide haftasonu yalnız bırakmak istemiyordum sevindim plan yaptığına derdim.bende rahat rahat giderim derdim. Kayınvalide ayrı bir olay zaten ,

Bana fikir verecek, bir şey katacak, faydası olabilecek olanlar yazabilir mi?

Eşiniz cok cok bencil😠Bence gitmesine müsade etmeyin başından böyle yapsaydiniz bu denli yüz bulamazdi.Giderse artık güzel karsilamayin yüz vermeyin neyin var derse ya kusura bakma ben sen gıbı kafa dagitamiyorum diyin.
Son yazdığınız cümle beni anlatıyor ama derdimi bu şekilde ona anlatmak aklıma gelmemişti. Söylerim ona bu şekilde kimseye hayır diyemiyor ama ben evde ne yaparım umrunda değil düşünmüyor hiç bi zaman ben de bıktım

E hani cinnet? Evli iki bebekli adamın karısının dizinim dibinde olması gerekir ne demek kafa dağıtmak? Bekar değil sorumlulukları var, gezecekse beraber gezin. Anasıyla mı evlendin, kankalarıyla mı evlenmiş? Her haftasonu tatil beni aşırı huylandırırdı. Evinde işler yürüsün sıcak yatağa gelsin oh mis.
Evlilik oturmadan bebekler sahibi olmak sizi iyice birbirinizden uzaklaştırmış.
Çek kulaklarını kırsın dizini otursun ayıp yahu. Çok gezen terliğe korona bulaşır, iki çocuğunu da mı düşünmüyor nedir?

Cocuklari birine birakip siz de gezmeye cikin
Bırakamam malesef içim rahat etmez. Ben kolay kolay çıkmıyorum bi yere. Hem hastalık burda çok yaygın hem bebeklerimi çıkarsam onlar da hasta olur diye evde duruyorum hep. Eşime de çooook söyledim bunun kavgasını çok yaptım baktım ters tepiyor biraz rahat bıraktım gitti gezdi hep ama çok sıkıldım artık

Bence misilleme yap. Şu corona geçsin dışarı çıkın sen de onun yanında telefona bak , video izle vs artık o her ne yapıyorsa. Onunla çıkmadığında da arkadaşınla veya ailenle plan yap. Hiç olmadı çocuğunu al kahve içmeye çık. O kendi planını yapmadan sen yap planını.

Takıyormuş, üzülüyormuş gibi görünme bence bir bunu dene. Bakalım değişecek mi.

Bana fikir verecek, bir şey katacak, faydası olabilecek olanlar yazabilir mi?
Ne için fikir?
Düzelir diye mi, hayır bu düzelmez.
Üzgünüm ama siz onun çocuğuna bakan ve evde işlerini gören insansınız.
Adamın hem davranışı hem de düşüncesi bu.
İstediğiniz kadar kavga edin, istediğiniz misillemeyi yapın, ne fayda??

Bırakamam malesef içim rahat etmez. Ben kolay kolay çıkmıyorum bi yere. Hem hastalık burda çok yaygın hem bebeklerimi çıkarsam onlar da hasta olur diye evde duruyorum hep. Eşime de çooook söyledim bunun kavgasını çok yaptım baktım ters tepiyor biraz rahat bıraktım gitti gezdi hep ama çok sıkıldım artık
İciniz rahat etsin, siz bir bireysiniz ve nefes almaya ihtiyaciniz var. Siz 1-2 saat ciktiniz diye cocuklara bi sey olmaz merak etmeyin

Ne için fikir?
Düzelir diye mi, hayır bu düzelmez.
Üzgünüm ama siz onun çocuğuna bakan ve evde işlerini gören insansınız.
Adamın hem davranışı hem de düşüncesi bu.
İstediğiniz kadar kavga edin, istediğiniz misillemeyi yapın, ne fayda??
Ben de çıkış yolu bulamadığım için benden akıllı, dışardan bakabilen kişilerden fikir almaya ihtiyaç duyuyorum. Uzun zamandır da depresyonda gibiyim hiç düzelmedi, annemin yaşadığı şehre gidince nefes alıyordum, hayattan keyif alıyordum. Ama annemin de insana hayatı çok zorlaştıran şeyleri var. Sonra buraya gelince gene aynı her şey. Eşimin düşüncesi aynen dediğiniz gibi. Hele kv ilk günden resmen köle, işçi almış gibi davrandı hep yattı çorabına pijamasına kadar giydirmemi istedi, yapmadım duymazdan geldim. Ne yapabilirim bu insanlara bilmiyorum

Son yazdığınız cümle beni anlatıyor ama derdimi bu şekilde ona anlatmak aklıma gelmemişti. Söylerim ona bu şekilde kimseye hayır diyemiyor ama ben evde ne yaparım umrunda değil düşünmüyor hiç bi zaman ben de bıktım
Siz artık sineye cekmeyin sizinde ne yazik ki hataniz var ona dur diyememissiniz.Benim esim gidecek olduğunda onlara sen benim ailem var esim var cocuklarim var özel hayatim var demezsen seni cagirirlar şu saatte ararlar tabi onlarin suçu yok kii adam bekar ayarinda die söylenirim😁Bazen çıkmasina karışmam bogulmasin diye ama her zaman olmaz abartirsa tavrım ayni sekilde devam eder tabi evin huzursuz olsun amannn arkadaslarini kardeslerini kirma karin çocuğun üzülsun sıkıntı yok derim😁Bos boş bakar ama biliyorum düşünüor zirt pırt gitmiyor sizde artik konuşun.Kv konusunda da onunla ilgilenmeyin hizmetini yapın saygılı olun ama sıkıntıdan patlasin diye konusmayin bir iş yapın laf edemesin😈

Eşiniz çokkk cesaretli vay be siz evde 7/24 çocukla ilgileneceksiniz beyefendi fellik fellik gezecek siz çocukları tek başınıza mı yaptınız? Diyeceğiniz şey şu ya oturur çocuklara bakmaya yardım edersin ya da bu evlilik biter insan bi haftasonu aktivite olsun diye çocukları parka götürür be noluyor böyle olan size oluyor sanki iş için seyahat ediyor ay çok sinirlendim nasıl tepki göstermiyorsunuz hadi ayda 1 gider 2 haftada bir gider her haftasonu nedir yahu

Ben de çıkış yolu bulamadığım için benden akıllı, dışardan bakabilen kişilerden fikir almaya ihtiyaç duyuyorum. Uzun zamandır da depresyonda gibiyim hiç düzelmedi, annemin yaşadığı şehre gidince nefes alıyordum, hayattan keyif alıyordum. Ama annemin de insana hayatı çok zorlaştıran şeyleri var. Sonra buraya gelince gene aynı her şey. Eşimin düşüncesi aynen dediğiniz gibi. Hele kv ilk günden resmen köle, işçi almış gibi davrandı hep yattı çorabına pijamasına kadar giydirmemi istedi, yapmadım duymazdan geldim. Ne yapabilirim bu insanlara bilmiyorum
Eşinizin gözünü korkutun hizmetçileri var sanki benciller

Diyecek üzgünüm ki bir şeyim yok çünkü tek seçeneğiniz var.

Gerçekten üzüldüm, bunları haketmiyorsunuz.
Hiçbir kadın haketmez.
Bir haftasonunda eşi çocuğu ile olmak yerine ergen çocuk gibi erkek erkeğe program yapan insan asla da düzelmez.

Back
X