- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Selam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.