Eşim her kavgada senle evlendiğim için çok pişmanım diyor.

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar dört yıllık evliyim birde çocuğumuz var.eşim normalde sevgisini belli eder.benle evlendiği için mutlu olduğunu söyler ama olduki bi kavga edelim hemen nerden evlendim senle der.biz altı sene sevgililikten sonra evlendik.sadece bi dönem ayrılmıltık ve ozaman eşimin altı aylık bi sevgilisi olmuş.neyse sonra biz barıştık evlendik.bu lafı her dediğinde o ilişkisi aklıma geliyor acaba o kızla evlenmediğinemi pişman?öncesinde zaten uzun yıllar ben vardım.her söylediğinde kimle evlenmek isterdin diyorum hiçkimseyle diyor.özellikle dün en büyük pişmanlığım evlenmek dedi ve ben çok üzüldüm kırıldım konuşmuyoruz şimdi?sizce aklı o kızda mı kaldı yoksa niye her kavgada sölüyor bunu

2 yıllık evliyim 2kezdi sanırım eşim nerden buldumda evlendim seninle dedi hemen önünü lestim bu lafın yoksa devamı gelir aklına yer eder.Allaha şükür eşim bana karşı çok iyi hani derler ya cicim ayından sonra ilgili olmuyor diye biz hala cicim ayındayız 2 kez büyük kavga ettik ve onda üzerine çok gittiğim için banada bu lafı kullandı bir daha kullanırsan seninle ömür boyu konuşmam umrumda olmaz sevgini bitirirsin dedim bir daha ağzından duymadım..

Eşinin önünü kes birşey olmaz

Maşallah kız maşallah Allaha hamdolsun bizde öyle rabbim herkesin yuvasına huzur vesrsin hayırlı evlatlar versin şu cumanın yüzü suyu hürmetine

Maşallah kız maşallah Allaha hamdolsun bizde öyle rabbim herkesin yuvasına huzur vesrsin hayırlı evlatlar versin şu cumanın yüzü suyu hürmetine
İnşallah rabbim kimsenin huzurunun bozulmasına izin vermez kurban olduğum allahım bana çok iyi bir eş bağışladı ,evliliğimizi taçlamdıracak birde bebeğimiz olursa değmeyin bize

İnşallah rabbim kimsenin huzurunun bozulmasına izin vermez kurban olduğum allahım bana çok iyi bir eş bağışladı ,evliliğimizi taçlamdıracak birde bebeğimiz olursa değmeyin bize
aynen ama daha yaşın çok küçük senin bence acele etme derim canım bende 23 yaşındayım 2.5 senelik evliyim benimde olmuyo inşallah olurda Allahın izniyle mutlu olalım hepimiz

ilişkinizde yolunda gitmeyen birşeyler olduğu ortada,geçmişe dayandığını sanmam.
sorunu siz tahlil etmelisiniz..

aynen ama daha yaşın çok küçük senin bence acele etme derim canım bende 23 yaşındayım 2.5 senelik evliyim benimde olmuyo inşallah olurda Allahın izniyle mutlu olalım hepimiz
Bende yaşımız küçük dursun diyordum ama çocuk istemenin yaşıda olmuyor eşimde genç daha insan istedimi istiyor rabbim büyük umarım herbieimizin gönlüne göre verir

Arkadaşlar birbirinize iyi dileklerini anlıyorum bende amin diyorum da iki sayfa yorumda kendi soruma cevap arıyorum ve amin inşallahdan başka bişe bulamıyorum.ben burda çok üzgünüm ve fikir istşyorum lütfen iyi dileklerinizi kişisele yazın

senle evlendiğime pişmanım dediğinde sen ne diyorsun ,

ben daha çok pişmanım desene ,
Diyorum zaten ben daha çok pişmanım diyorum ve bidaha bana iyiyken çok mutluyum deme diyorum ama aynı tas aybı hamam

ağzına pelesenk etmiş bu lafı , duyma o ne kadar söylüyorsa sen daha çok söyle ,

onu bastırmazsan daha çok konuşur.

neden 6 aylık ilişkisini bu kadar önemsediğini düşündünüz ? Yani size bunu önemsettirecek bir hareketimi oldu eşinizin ? o birlikte oldugu kızı sevmişmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…