Eşim her kavgada senle evlendiğim için çok pişmanım diyor.

Kimi düşündüğünu değil , fütursuzca bu lafı kullanması üzerinde düşünün.

Kesin tavrinizi koymanız gerekiyor. Çok üzücü bir cümle.
Sinir anında kullanılıyor olsa bile dikkat etmesi gerekir.

Nasıl kesin tavrımı koymalıyım bilmiyorum konuşmuyoruz.ve hiç hatasını anlamıyor bile

neden 6 aylık ilişkisini bu kadar önemsediğini düşündünüz ? Yani size bunu önemsettirecek bir hareketimi oldu eşinizin ? o birlikte oldugu kızı sevmişmi ?
Yani bilmiyorum ona kalsa ölesine bi ilişkiydi ama bizim evlenmemizden kısa süre önce ayrıldı onunla ve hemen biz barıştık tabi çokta uzun geçmişimiz var evlendik..o kızı aileside hiç istememiş çünkü hepsi beni seviyor ve tanıyordu bazen diyorum aklındamı kaldı acaba evet biz yıllarca çıktık ama ailesi onay vermedi diyemi acaba kızdan vazgeçti offff bilmiyorum

canım bende kavga edince söylerdim sinirle . esim bunun cok kötü birsey oldugunu onurunun kırıldıgını söyledi. uzun zmandır sukur kavgalrda söylemiyorum. ve esim böyle seylerin agıza alınmamamsı gerektiğini söyler. sende esinle konus cok kırıldıgını söyle aklında baskasımı var de yok derse artık evlendik ve sen böyle söylemeye devam etmen beni üzüyor ve bizi uzaklastırıyor kırılıyorum de

Ben zannetmiyorum aklında o olsun ya da sırf ailesi istemedi diye sizinle evlenmiş olsun.. tabiki hayatına birini alması sizden sonra hoş bir durum değil ,o kişiye karşı duygularınıda bilemeyiz ne yaşadığını bilemeyiz ama sırf ailesi istemiyor diye bir insandan vazgeçiyorsa ona karşı bir hissiyatı yok demektir ..kimse kimseye silah dayamıyor benimle evlen ya da benimle ol diye. Bence öyle düşünmeyin hem uzun bi maziniz varmış bence size değer veriyordur.

Iki bucuk yillik evliyim ve esim disinda evlenmeyi dusundugum kimse olmadi ama her kavgada nerden evlendim diebiliorm guzel bisi degil bu ama sinir aninda otokontrol olmuyor insanda neyazikki

Bir daha yaparsa çok ciddi bir şekilde küs anlasın söylediği lafın kırıcılığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…