Mrb kızlar. 4 senedir birlikte oldugum kişiyle 1,5 aylık evliyim. 3 senedir bnm çok önem verdiğim özel günleri hiç önemsemiyor. Ben ona dogum günlerinde süprizler, el emeğimle ugraşlarımla yaptıgım hediyeler ve pastalar yaptım. Ama o tam aksine.. saat kala öncesinden bile hatırlatsam parası olsa bile bi pasta bile almıo iyiki dogdn msjı bile atmıo. Kendi planımı kendim yapıorum genede onuda mahfediyor. Ablası var evli coluklu cocuklu. Sürekli onlara gitmemizi istiyo. Buyuzden hiç kafa yapımız uymuo.muhabbetleri sarmıyo tek kalıyorum.. ayda yılda 1 gitsek hiçbişey demiycem. Afederdiniz ama gerdek gecesinin sabahı ablası çay koydk gelin diye aradı eşimde tamam dedi kavga çıkardım gitmedim. Bugün bayramın 1.günü. maddi olarak çok açılamayız bunu biliorum ama en azından sahile gel gidelim bile demedi. Bn evlendim diye aile sorunlrm yüzündn ailemede ziyarete oyuzdn gidemedik. Akraba ilişkileri kopuk bi sülaleyiz. Ve bana dediki ablamlar karasuya gitmiş gel gidelim dedi bi kaç ay önce gittiğimizde 17 kişi çok farklı insankarla aynı evde kalmak zorunda kaldık kalamadkta arabada yattık ogün bugündür çıldırıyorum bu muhabbetlere. Gitmeyelim dediğimde bana bagırdı çağırdı. Yabani olduk fln dedi tartıstık. Şuan evde pijamalarımla kendi yatgmda yatıorum ve aglıorum. Ben ve ailem çk önem veririz böyle özl günlere. Bugün ilk dfa bi bayramda böyleyim. Buarada cinsel hayatımzda yok gibi. Kendini begnmişlk olrk algılamayın ama ben kendime çk bakıyorum ve ona göre çok daha iyiym. Ayrılmak istediğimde pskopat oluyo. Hediyeler alıo sevgi cümleleri vs... ama ben çok mutsuzum bian diorumki neden evlendin... ailemi karşıma aldım kimsem kalmadı okadar fedakarlık yaptım.. bütün bunlara ragmen karşlıgını senelerdir alamıyorum. Onu çok seviyorum bu halinle bile ama bazende nefret ediorum...