eşim her özel günümü mahfediyor

ablasının caya cagırması felan problem degıl. bence sız buyutuyorsunuz ortada sorun gercekten goremedım. karasuya gıdelım dedıyse gıdın ne var bunda kocanızın dedıgını yapın evlendınız artık

Arkadaşım daha önce gitmişler kalabalıktan yatıcak yer yokmuş arabada uyumuşlar
Ayrıca nie eşinin istediğini yapsın karı-koca ortak ne isterse o yapılmalı

Arkadaşlar dün akşam üstü o akrabalarından bi genç bayanla msjla tartıstık. Bana küfür falan etti baya hakaret etti. Bende ona hakaret ettim evliyken bi başkasınla görüştüğünü yüzüne vurdum sen busun bana nasıl hakaret edebiliosun hesabı. O kadının 18 19 yaşlarındaki ERKEK KARDEŞİ bana msjla küfürler etti. Çok açık bir şekilde.eşimde cvp verme ben hallederim dedi bide üstüne bana bagrdı. Ben zaten onu uyarmıştım oda benden her defasında özür dileyip agladıgınıda ayrılmadıgınıda sizlere yazmıştım. Ya ben nasıl bana küfür edene tepki vermiyim ben salakmıyım? Bide ben çok baskın bi karakterim böyle şeylere eğilimliyimde bunu iyi biliyo. Neyse onlara cvp atarsan eve geldiğimde evi terk etmiş ol dedi. Bende hiçbişey almadan çıktım. Kız başıma sabaha kadar gezdim arabada uyudum şileye gittim. Şimdi bi arkadaşımdayım. O kavga ettiklerim köyde. Bugün yarın gelecekler yani yüzyüze bi tartısma yada problem çözme gibi bişey olcak. Benim eşim bana sahip çıkmadı bnm başımı belaya sokma dedi bana küfürler eden bi akrabası için... ve şimdi beni aramıyor. Dün hesabıma para yatırmasını dışarda kaldıgımı paramın bittiğini söyledim param yok dedi başka bişey demedi arabası olmasına ragmen şimdi nerde ne yapıo bilmiorum ama benimde naptıgımı bilmiyor. Dediğim gibi geceden sabaha kadar bir başıma dışardaydım arabada uyudum şileye gittim. Abisine telefon açtım durumu anlattım çok şaşırdı gevşekmi bu adam dedi vs.. şimdi napcagımı hiç bilmiyorum ama tek bildiğim şey katil olmak üzereyim nerdeyse. Ben buraya birçok şeyi yazmadım egerki yazsam ozaman anlıycaksınız herkesin ilişkisinden çok daha farklı olsugunu. Ben onun yüzünden aşırı kötü günler atraksiyonlar vs vs yaşadım. Yani çok emek verdim baya çok bi sınırı yok bunun. Şimdi böyle oldu çıldırmak üzerryim lütfen yardım edin. Buarada yargı istemiyorumki fikir istiyorum.... siz ne kadar onlarla gez deswnizde sevmediğim bişeyi yapınca ne anlamı kalıyorki? Herkesin karaktri zevki çok farkı bunu göz önünde bulundurun lütfen :(

Şimdi abisi köyden dönüyor istanbula bu sorunu çözmek için bitek bnm arkamda. Benim kocam aşırı kıskanç bi insan ben açık fslan giyerim ederim ama sadece onunlayken. Kız arkdaslarımla bile kolay kolay görüimem nadir görüşürüm bir arkadasımın haricinde. Şimdiyse nerdeyim kimleyim diye aramıyor. Daha düne kadar kapımda uyuyordu kavga etiik diye. Ve şimdi ayrılık gibi gözüküo. OnutOnu tanıdıgım için ayrılık çok uzak geliyor bırakmaz gibisinden. Ama daha önce hiç böyle yapmadı hele dışarda kaldıgımı bile bile aramamazlık yapmamıştı. Düğün günüm 20 haziran 2014 ve sanırım dün ayrılık günü oldu. SANIRIM :/ :(

Arkadaşlar dün akşam üstü o akrabalarından bi genç bayanla msjla tartıstık. Bana küfür falan etti baya hakaret etti. Bende ona hakaret ettim evliyken bi başkasınla görüştüğünü yüzüne vurdum sen busun bana nasıl hakaret edebiliosun hesabı. O kadının 18 19 yaşlarındaki ERKEK KARDEŞİ bana msjla küfürler etti. Çok açık bir şekilde.eşimde cvp verme ben hallederim dedi bide üstüne bana bagrdı. Ben zaten onu uyarmıştım oda benden her defasında özür dileyip agladıgınıda ayrılmadıgınıda sizlere yazmıştım. Ya ben nasıl bana küfür edene tepki vermiyim ben salakmıyım? Bide ben çok baskın bi karakterim böyle şeylere eğilimliyimde bunu iyi biliyo. Neyse onlara cvp atarsan eve geldiğimde evi terk etmiş ol dedi. Bende hiçbişey almadan çıktım. Kız başıma sabaha kadar gezdim arabada uyudum şileye gittim. Şimdi bi arkadaşımdayım. O kavga ettiklerim köyde. Bugün yarın gelecekler yani yüzyüze bi tartısma yada problem çözme gibi bişey olcak. Benim eşim bana sahip çıkmadı bnm başımı belaya sokma dedi bana küfürler eden bi akrabası için... ve şimdi beni aramıyor. Dün hesabıma para yatırmasını dışarda kaldıgımı paramın bittiğini söyledim param yok dedi başka bişey demedi arabası olmasına ragmen şimdi nerde ne yapıo bilmiorum ama benimde naptıgımı bilmiyor. Dediğim gibi geceden sabaha kadar bir başıma dışardaydım arabada uyudum şileye gittim. Abisine telefon açtım durumu anlattım çok şaşırdı gevşekmi bu adam dedi vs.. şimdi napcagımı hiç bilmiyorum ama tek bildiğim şey katil olmak üzereyim nerdeyse. Ben buraya birçok şeyi yazmadım egerki yazsam ozaman anlıycaksınız herkesin ilişkisinden çok daha farklı olsugunu. Ben onun yüzünden aşırı kötü günler atraksiyonlar vs vs yaşadım. Yani çok emek verdim baya çok bi sınırı yok bunun. Şimdi böyle oldu çıldırmak üzerryim lütfen yardım edin. Buarada yargı istemiyorumki fikir istiyorum.... siz ne kadar onlarla gez deswnizde sevmediğim bişeyi yapınca ne anlamı kalıyorki? Herkesin karaktri zevki çok farkı bunu göz önünde bulundurun lütfen :(

Şimdi abisi köyden dönüyor istanbula bu sorunu çözmek için bitek bnm arkamda. Benim kocam aşırı kıskanç bi insan ben açık fslan giyerim ederim ama sadece onunlayken. Kız arkdaslarımla bile kolay kolay görüimem nadir görüşürüm bir arkadasımın haricinde. Şimdiyse nerdeyim kimleyim diye aramıyor. Daha düne kadar kapımda uyuyordu kavga etiik diye. Ve şimdi ayrılık gibi gözüküo. OnutOnu tanıdıgım için ayrılık çok uzak geliyor bırakmaz gibisinden. Ama daha önce hiç böyle yapmadı hele dışarda kaldıgımı bile bile aramamazlık yapmamıştı. Düğün günüm 20 haziran 2014 ve sanırım dün ayrılık günü oldu. SANIRIM :/ :(

şimdi ilk yazdığın mesaj başka bi konu bu başka, bu akrabayla neden böyle küfürleşmeler oldu ki sebep neydi?

Mrb kızlar. 4 senedir birlikte oldugum kişiyle 1,5 aylık evliyim. 3 senedir bnm çok önem verdiğim özel günleri hiç önemsemiyor. Ben ona dogum günlerinde süprizler, el emeğimle ugraşlarımla yaptıgım hediyeler ve pastalar yaptım. Ama o tam aksine.. saat kala öncesinden bile hatırlatsam parası olsa bile bi pasta bile almıo iyiki dogdn msjı bile atmıo. Kendi planımı kendim yapıorum genede onuda mahfediyor. Ablası var evli coluklu cocuklu. Sürekli onlara gitmemizi istiyo. Buyuzden hiç kafa yapımız uymuo.muhabbetleri sarmıyo tek kalıyorum.. ayda yılda 1 gitsek hiçbişey demiycem. Afederdiniz ama gerdek gecesinin sabahı ablası çay koydk gelin diye aradı eşimde tamam dedi kavga çıkardım gitmedim. Bugün bayramın 1.günü. maddi olarak çok açılamayız bunu biliorum ama en azından sahile gel gidelim bile demedi. Bn evlendim diye aile sorunlrm yüzündn ailemede ziyarete oyuzdn gidemedik. Akraba ilişkileri kopuk bi sülaleyiz. Ve bana dediki ablamlar karasuya gitmiş gel gidelim dedi bi kaç ay önce gittiğimizde 17 kişi çok farklı insankarla aynı evde kalmak zorunda kaldık kalamadkta arabada yattık ogün bugündür çıldırıyorum bu muhabbetlere. Gitmeyelim dediğimde bana bagırdı çağırdı. Yabani olduk fln dedi tartıstık. Şuan evde pijamalarımla kendi yatgmda yatıorum ve aglıorum. Ben ve ailem çk önem veririz böyle özl günlere. Bugün ilk dfa bi bayramda böyleyim. Buarada cinsel hayatımzda yok gibi. Kendini begnmişlk olrk algılamayın ama ben kendime çk bakıyorum ve ona göre çok daha iyiym. Ayrılmak istediğimde pskopat oluyo. Hediyeler alıo sevgi cümleleri vs... ama ben çok mutsuzum bian diorumki neden evlendin... ailemi karşıma aldım kimsem kalmadı okadar fedakarlık yaptım.. bütün bunlara ragmen karşlıgını senelerdir alamıyorum. Onu çok seviyorum bu halinle bile ama bazende nefret ediorum...

bir erkek için nekadar fedakarlık yaparsan okadar değersizleşirsin...
kendini değer ver ki o da sana değer vermeyi senden öğrensin...
nokta...

şimdi ilk yazdığın mesaj başka bi konu bu başka, bu akrabayla neden böyle küfürleşmeler oldu ki sebep neydi?
Ya facebookta bi kız arkdasm duvarıma yazmışki çekeceğin var faalan. Yazmıştım ya tatilde gelmişti eşimin yegeni kocası cocugu. O gelen kızın ablası buda. Anlamış yani o olaydan bahsettiğini. Ordan başladı tsrtısmamız ben zaten yazdım yazımda neden başlasıgını. Kızla tartıstım erk kardeşi kifir msjıları attı. Ve buarada o kalsıgım kı arkadasımın annesi babası eşimi aramış geldi konustuk. Ben noktayı koydum istemikrum bana böyle söyleyen bi adamı falan dedim baya rest çektim. Oda dediki ben zaten gerekeni yaptım senin haberin yoktu. Benimle paylaşmadıgı için bilmiodumki naptıgnı ne ettiğini. Neyse özürdiledi bide arkdasmn annesi babası zorunda birdaha ddeneyin vs diye ısrarları üzerine evimize geldik ama aramız buz gibi. GALİBA BİTTİ BU SAÇMA SAPAN AKRABALARININ İŞKENCEYE DÖNÜŞTÜRDÜĞÜ ZAMANLAR

Back
X